Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Uppegårdsvägen 86, STENUNGSUND

Ljus och nyrenoverad trerumslägenhet belägen i ett attraktivt och trevligt läge

Pris:

1 795 000 kr

Månadsavgift 5 839 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - STENUNGSUND

Rum: 3 rok varav 2 sovrum

Våning: 3 av 3 , hiss finns inte

Byggår: 1965

Boarea: 79,5 m2

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara lägenheten för dig. Lägenheten erbjuder en boyta om 79 kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. Den optimalt planerade ytan gör att varje kvadratmeter i bostaden kan nyttjas på bästa sätt. Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum en gästtoalett och två sovrum. I det rymliga och charmiga vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för både soffa och matgrupp. Köket är nyrenoverat, modernt och praktiskt med moderna materialval, rejäl köksbänk, skåpluckor i ljusgrå kulör och plats för matbord och stolar. I det nyligen stambytta och nyrenoverade badrummet finns vägghängd wc, duschväggar i glas, kommod, handfat, golvvärme och tvättmaskin. Sovrummet är stort, ljust och nyrenoverat och har fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng medan de lite mindre sovrummet har utsikt mot husets baksida och plats för säng eller skrivbord. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en fin och inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord. Brf Uppegård är en gammal och stabil förening med en härlig gemenskap där föreningen bland annat tillhandahåller en stor och nyrenoverad tvättstuga, gym, cykelrum, grovsoprum och hobbyrum. På Kopper bor du i populära och trivsamma kvarter. Stenungsunds Arena ligger inom cykelavstånd och Stenungstorg finns tio minuter bort. I området finns även förskola, skola, matbutik, vackra grönområden och busshållplats vilket gör livet enklare för hela familjen! Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer

Pris

1 795 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Mån 28 September

  Bokad visning - vänligen anmäl dig!

  Ansvarig mäklare

  Johan Sandsten

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-51 91 30

  johan.sandsten@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Med grå målade väggar och ljusgrått klinkergolv ger den stora och funktionella hallen ett gott första intryck när man kommit in genom ytterdörren. Hallen har hatthylla och gott om plats för jackor och skor.

   Kök

   Det nyrenoverade, moderna och praktiska köket har gråmålade väggar och modernt klinkergolv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket moderna materialval, rejäl köksbänk, skåpluckor i grå kulör och plats för matbord och stolar.

   Vardagsrum

   Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt och charmigt rum med ekparkett och vitmålade väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för både soffa och matgrupp.

   Sovrum 1

   Det första sovrummet är stort, ljust och nyrenoverat och nås från hallen. Här erbjuds fint ljusinsläpp, plats för garderob och plats för dubbelsäng. Rummet har vita väggar och mörkt golv.

   Sovrum 2

   Ett lite mindre och mysigt sovrum med vacker utsikt och plats för säng. Mönstrad tapet på ena väggen i kombination med vita väggar passar bra ihop med laminatgolvet. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

   Badrum 1

   Stambytt, stort och nyrenoverat badrum från 2019 med mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns utrustning i form av vägghängd wc, glasade duschväggar, kommod, handfat, golvvärme och tvättmaskin.

   Gästtoalett

   Även bostadens gästtoalett renoverades 2019 och är liten och fin. Här finns toalett och handfat.

   Balkong 1

   Från vardagsrummet tar du dig ut på fin och inglasad balkong med sol hela dagen och plats för ett mindre bord. Här har du fin utsikt mot den lilla björkdungen.

   Bostad

   Boarea

   79,5m2 (Areauppgifter enligt Brf.)

   Våning

   3 av 3 , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   22-61003-1-25-6

   Andel i föreningen

   0,60009%

   Andel av årsavgift

   0,60009%

   TV och internet

   Fiber från Telia 100/100

   Övriga utrymmen

   Till bostadsrätten finns ett källarförråd samt gemensamma ytor som tvättstuga, cykelförråd, bordtennisrum, slöjdlokal, gym, bastu, solarium och vävstuga. Här finns även en samlingslokal för till exempel fest eller övernattning.

   Byggnad

   Byggår

   1965

   Byggnadstyp

   Flerfamiljhus

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Fönster

   3-glas isoler

   Ventilation

   Mekanisk ventilation

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Uppegård

   Föreningens organisationsnummer

   753300-0514

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   192 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1965

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Vår förening byggdes i två etapper och består idag av 192 lägenheter. Genom vår förening äger och förvaltar vi vårt område och våra fastigheter. Ansvaret för förvaltningen ligger på föreningens styrelse som till hjälp vid genomförandet har två vicevärdar. Styrelseledamöter, revisorer, medlemmar i fritidskommittén samt valberedning, utser medlemmarna själva vid föreningsstämman som vi håller i maj varje år. Vi avslutar varje år årsstämman med en trevlig gemensam middag som föreningen bjuder på. Hos oss finns det utrymme för många intressen. Vi erbjuder bl a bordtennisrum, slöjdlokal, fritidslokal som även kan hyras för övernattande gäster, bastu och motionslokal. På baksidan av våra fastigheter har vi en mycket vacker park som lämpar sig lika väl för en picknick i grönskan som för lek och skoj för barnen. Väl tilltagna sandlådor, gungor, och klätterställningar smälter fint in i miljön. En grill under rustikt tak står till alla medlemmars förfogande året om. Vi försöker tänka miljövänligt och samlar varje vecka in tidningar och glas för våra medlemmar och transporterar dessa till insamlingsplatser. Vi har även en mindre kompost för trädgårdsavfall väl dold i parken och där kan våra medlemmar hämta fin kompostjord att använda i sina balkongplanteringar.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   Stamrenovering pågår planerat klart under 2020.

   Gemensamma utrymmen

   gym, samlingslokal, tvättstuga

   Parkering

   En boendeparkering ingår samt två gästparkeringskort

   Kopper

   Allmänt om området

   Kopper är ett centralt område i Stenungsund som erbjuder gångavstånd till det mesta. Förskola och fritids, samt låg- och mellanstadieskola finns i anslutning till området. Ishall och elljusspår finns i närheten. Till Stenungsund Arena, som har sim, -bowling- och ishall samt gym och annat, cyklar du på 10 minuter. Här finns även en välsorterad mataffär.

   Kommunikation

   Linje 2 trafikerar området en gång i halvtimmen fram till kvällen.

   Tjänster i området

   Ica supermarket

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Uppegårdsvägen 86, STENUNGSUND

   Kommun: Stenungsund

   Område: Kopper

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 1 795 000 kr

   Månadsavgift: 5 839 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-09-15

   Pantsättningsavgift: 465 kr

   Överlåtelseavgift: 1 163 kr Betalas av säljare

   Driftkostnad: 413 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 293 kr/månad

   Försäkring: 120 kr/månad

   Karta & område

   Stenungsund

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sävgatan 5 i Stenungsund, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Stenungsund!

   Läs mer

   Bobutiken i Stenungsund

   Hitta din mäklare i Stenungsund

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder