Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Huldas väg 14, STORA HÖGA

Hörnlägenhet med stor, insynsskyddad och underbar uteplats och gräsmatta!

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 3 451 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - STORA HÖGA

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Våning: 1 av 1  (Lägenhet i markplan) , hiss finns inte

Boarea: 62 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Här finner du en bostad i gott skick som har något för de allra flesta. Det rika ljusinsläppet gör bostaden karaktärsfull och full av liv. Lägenheten erbjuder en boyta om 62 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. En trivsam känsla dröjer sig kvar i en även efter man har lämnat den här lägenheten. Lägenheten består av en stor och välplanerad hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det öppna och trevliga vardagsrummet finns mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är trevligt och ljust med rejäl köksbänk, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är stort och fräscht med toalett, duschkabin, handfat, kommod, tvättmaskin och förvaringsskåp. Det inbjudande och harmoniska sovrummet har ljusa väggar och heltäckningsmatta och erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en stor, insynsskyddad och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Huldas väg är en mycket trivsam och attraktiv del av Stora Höga som uppskattas högt av de allra flesta. Inom gångavstånd ligger Getskärs badplats och en bit bort hittar man även pendelparkering för kommunikation till Göteborg Central som du når på ca 40 minuter. I Stora Höga finns även matbutik, apotek, förskola, skola samt restauranger med mera. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-519130 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johan Sandsten

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-51 91 30

  johan.sandsten@lansfast.se
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Här möts vi av en stor och välplanerad hall med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Rummet har tapetserade väggar och mörkt vinylgolv.

   Kök

   Det trevliga och ljusa köket har mycket att tycka om, exempelvis rejäl köksbänk, bänkskiva i massiv bok, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Kökets bokparkett och ljusa väggar går fint ihop och skapar en mycket trivsam plats för både matlagning och umgänge.

   Vardagsrum

   Det öppna och trevliga vardagsrummet har ekparkett och tapetserade väggar. Detta rum bjuder på mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

   Sovrum

   Inbjudande och harmoniskt sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Rummet nås från hallen och har heltäckningsmatta och ljusa väggar.

   Badrum

   Stort och fräscht badrum med toalett, duschkabin, handfat, kommod, tvättmaskin och förvaringsskåp. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

   Uteplats

   Från vardagsrummet når du en stor, insynsskyddad och underbar uteplats med lättmöblerade ytor, sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för matbord och stolar. Vidare från uteplatsen når du en stor och härlig gräsmatta.

   Klädkammare

   I hallen finns ett förråd med gott om plats för förvaring.

   Bostad

   Boarea

   62m2 (Areauppgifter enligt Brf.)

   Våning

   1 av 1  (Lägenhet i markplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   A1

   Andel i föreningen

   4,27%

   Andel av årsavgift

   4,31%

   Övriga utrymmen

   På utsidan entrén finns ett stort och praktiskt förråd om ca. 6 kvm.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2018-12-18
   Energiklass:

   Fönster

   3 -glas fönster

   Ventilation

   Mekanisk ventilation

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Getskär

   Föreningens organisationsnummer

   716444-0369

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   18 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Stora Höga

   Allmänt om området

   Samhället har vuxit fram kring en station på Bohusbanan som först hette Vallen, men sedan bytte namn till Stora Höga efter en närbelägen gård. Vid havet 2 km västerut ligger den gamla lastageplatsen Getskär som numera är en badplats och småbåtshamn. Närheten till havet gjorde att en omfattande fritidshusbebyggelse uppstod här under 1950- och 1960-talet, vilken efterhand i hög grad omvandlats till permanentbostäder. Även förtätning har ägt rum och under särskilt den första halvan av 2000-talet har bostadsbyggandet varit stort. Samhället ligger 7 km söder om Stenungsund och har goda kommunikationsmöjligheter både norr och söder ut i form av tåg, buss och E6:an.

   Kommunikation

   Både tåg och buss trafikerar Stora Höga samt att området ligger med direkt närhet till E6:an.

   Tjänster i området

   I området finns skola, förskola, mataffär, gym, bensinstation, apotek, restaurang.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Huldas väg 14, STORA HÖGA

   Kommun: Stenungsund

   Område: Stora Höga

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 3 451 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2020-08-25

   Driftkostnad: 1 575 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 1 225 kr/månad

   Vatten & avlopp: 275 kr/månad

   Försäkring: 75 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: I elkostnaden ingår även uppvärmning

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Stenungsund

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sävgatan 5 i Stenungsund, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Stenungsund!

   Läs mer

   Bobutiken i Stenungsund

   Hitta din mäklare i Stenungsund

   Liknande bostäder