Objektbild

Bjällansås 320, UDDEVALLA

UDDEVALLA - BJÄLLANSÅS

Pris:

2 195 000 kr

Månadsavgift 1 950 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - UDDEVALLA

Rum: 2,5 rok varav 2 sovrum

Byggår: 1993

Boarea: 42,8 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Drömmer ni om ett semesterboende där ni kommer ut och bara kan njuta av ledigheten? Då har jag äran att för er presentera ett riktigt semesterparadis ute i Bjällansås på Bokenäset. Den här stilfulla lägenheten är totalrenoverad med ytskikt, kök och har ett helt fantastiskt fint badrum. Här får ni lugnet med flera mysiga uteplatser, grillplats men ändå bara ett stenkast ner till bad och restaurang. Som ägare i föreningen har du möjlighet till ett kostnadsneutralt semesteboende genom att hyra ut Er lägenhet genom hotelloperatören. Hyresintäkterna har hamnat mellan 30.000 kr till 48.000 kr bland andra ägare som valt att hyra ut sina boenden. Som ägare i föreningen kan ni också utnyttja hotellets alla fördelar såsom t.ex restaurang, bar, pool, städning och SPA m.m. till rabatterade priser. Här är idylliskt och familjevänligt och området erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små, alltid med havet och naturen ständigt närvarande. Här finns även gästhamn med möjlighet till båtplats och även en flytande bastu. I närområdet finner du flera av Bohusläns pärlor som bla. Skaftö, Lysekil, Fiskebäckskil, Kungshamn och Smögen. Ska Ni åka och handla finns Torp Köpcentrum på 20 minuters bilavstånd. Här är det ett inte bara ett paradis på sommaren utan här passar ert boende även höst, vinter och vår. Här finns det fantastiska promenadstråk och närhet till bär- och svampplockning. Varmt välkommen att boka in er för visning där kaffe serveras på plats, vi ses!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  David Magnusson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-36 48 25

  david.magnusson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Planlösning

   Entré från uteplats till hall. Hallen är utrustad med klädförvaring och städskåp. I anslutning till hallen finner ni badrummet med WC och dusch. Från hallen kommer ni in i en öppen planlösning med vardagsrum och ett nytt välutrustat kök. Lägenheten har två separata sovrum. Ett stort sovrum med dubbelsäng och två garderober samt ett mindre sovrum med två sängplatser och en garderob.

   Bostad

   Boarea

   42,8m2

   Våning

   0 av 0

   Lägenhetsnummer

   305

   Andel i föreningen

   Andel i föreningen har ej gått att få fram.

   Andel av årsavgift

   Andel av årsavgift har ej gått att få fram.

   Renoveringar

   Renoverad 2017

   Byggnad

   Byggår

   1993

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Direktverkande el

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Mekanisk ventilation med självdrag

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bokenäs

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   100 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   Föreningens 100 lägenheter är fördelade på 27 huskroppar. 23 av dessa har 4 lägenheter och 4 av dem har 2 lägenheter i varje huskropp. Lägenheterna är antingen övervåning med balkong eller undervåning med egen uteplats. De 4 enplanshusens lägenheter har samma planering som en övervåning men då med egen uteplats istället för balkong

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Bjällansås 320, UDDEVALLA

   Kommun: Uddevalla

   Område: Uddevalla

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 195 000 kr

   Månadsavgift: 1 950 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Driftkostnad: 750 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 750 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Observera! Driftkostnaden kan bli lägre/högre för nästa ägare.

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Uddevalla

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brattgatan 3A i Uddevalla, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Uddevalla!

   Läs mer

   Bobutiken i Uddevalla

   Hitta din mäklare i Uddevalla

   Liknande bostäder