Morgonbrisvägen 3D, Uddevalla

595 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Morgonbrisvägen 3D - Uddevalla

Kommun

Uddevalla

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

28,8m2

Våning

2 av 3 , Hiss finns inte

Rum

1 rok

Område

Unneröd

Avgift

1 980 kr/mån

Värme, vatten, Comhem basutbud samt fiber och p-plats ingår i avgiften.

Utgångspris

595 000 kr

20 660 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  UDDEVALLA - UNNERÖD

  Välkommen till denna 1:a med kokvrå som fördelas på 28,8 kvm på lugna och omtyckta Unneröd. Perfekt som övernattnings- eller studentlägenhet med balkong i söderläge där även parkeringsplats till lägenheten ingår. Området erbjuder närhet till busshållplats med goda möjligheter att snabbt ta sig till Uddevalla centrum och Torp köpcentrum. Strax runt hörnet finner ni Skogslyckan centrum med bl.a. vårdcentral, dagligvaruhandel, pizzeria och postutlämning. Missa inte chansen att förvärva denna bostad!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Tim Axelsson

  Franchisetagare/Mäklare

  0723-11 14 91

  tim.axelsson@lansfast.se Läs mer om Tim

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Plastmatta. Garderober.

  Badrum

  Plastmatta på golv. WC, tvättställ och dusch.

  Kök och vardagsrum

  Plastmatta på golv, ljusa väggar. Spis, spisfläkt, kyl och frys från Cylinda.

  Balkong

  Balkong i söderläge.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1965

  2017 Nya golv och ytskikt.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV & bredband

  Föreningen planerar att installera fiber i huset inom en treårsperiod.

  Uteplats/Balkong

  Balkong i söderläge

  Bilplats

  Parkering ingår. nr 54

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  280 kr/månad

  Försäkring:

  80 kr/månad

  Elkostnad:

  200 kr/månad

  Total driftkostnad:

  280 kr/månad

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  OBS! Driftkostnaden kan bli högre/lägre för nästa ägare.

  Andel i föreningen:

  0,61838%

  Andel av årsavgift:

  0,63512%

  Pantsättning:

  Bostaden är inte pantsatt.

  Pantsättningsavgift:

  300 kr

  Överlåtelseavgift:

  870 kr

  Betalas av säljare

  Byggnad

  Fönster:

  2-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Renoveringar:

  2017 Nya golv och ytskikt.

  Övrigt:

  Förråd Tvättstuga

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Porfyren

  Lägenhetsnummer:

  146

  Antal lägenheter:

  150

  Antal lokaler:

  1

  Allmänt om föreningen:

  I alla hus finns soprum, cykelrum, barnvagnsrum, förråd och matkällare. Fritids/samlingslokal finns att hyra och bokas hos vicevärden. Tvättstuga finns i hus 1 F, 2 A och 2 B där mangelrum finns i anslutning. I hus 1 B finns snickarlokal att låna.  Föreningens ekonomi:

  Föreningen höjde månadsavgifterna med 1% under 2016. Beslut om ev ny avgiftshöjning kommer att tas vid nästa budgetgenomgång.  Gjorda renoveringar:

  Stambyte genomfördes 2004/2005. Elstambyte 2004/2005 Takbyte hus 1 2013 Byte av elementvreden, asfaltering hus 2 . Framtida underhåll Fönster hus 1-3 2021-23 Tak, hus 2-3. 2020-2022  TV/Internet:

  Föreningen planerar att installera fiber i huset inom en treårsperiod.  Gårdsplan:

  Välskötta innergårdar med vackra planteringar, lekplats.  Annat:

  Fastighetsskötare Svens Alltjänst 346 00 / 0705- 88 22 77 Föreningen bedriver dartträffar och bouleträffar.


  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor