Studievägen 48, Uddevalla

2 295 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Visning

  Lör 15 Dec 11:00 - 12:00

  Anmälan krävs.

  Anmäl till visning

  Adress

  Studievägen 48 - Uddevalla

  Kommun

  Uddevalla

  Boendeform

  Bostadsrättslägenhet

  Byggår

  2016

  Boarea

  81m2

  Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen

  Våning

  2 av 2 , Hiss finns inte

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Avgift

  4 251 kr/mån

  Varav 4076 kr i bostadsavgift och 175 kr i obligatoriska tillägg (fast elnätskostnad). I månadsavgiften ingår fiber (tv, internet och telefon). Förbrukning av el och vatten ingår ej i avgiften. El och vatten mäts enskilt och faktureras efter förbrukning (se driftkostnad).

  Utgångspris

  2 295 000 kr

  28 333 kr/m2

  UDDEVALLA - SÖDER

  Välkommen till Studievägen 48! Nu finns möjligheten att förvärva en 4:a om 81 kvm i de endast 2 år gamla tvåvåningshusen på Studievägen. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Stort ljusinsläpp från lägenhetens många fönster. Rymlig balkong i söder med sol från tidig morgon till sen eftermiddag, uteplats med kvällssol vid entrén, samt en gemensam uteplats på innergården. Ett perfekt läge i stan med närhet till allt från mataffär, bio, kommunikationer, skola och dagis till strandpromenaden och badplatser. Lugnt och barnvänligt område med lekplats och gemensam grillplats på gården. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Tim Axelsson

  Franchisetagare/Mäklare

  0723-111491

  tim.axelsson@lansfast.se Läs mer om Tim

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Visning 1

  2018-12-15 11:00:00 2018-12-15 12:00:00 40 Bostadsvisning Studievägen 48, Uddevalla 0, 0 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

  Beskrivning

  Hall

  Klinker- och parkettgolv. Plats för avhängning. 1 garderob.

  Badrum

  Helkaklat. Dusch, wc, tvättställ och elektrisk handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare (Siemens). Arbetsbänk och skåpsförvaring.

  Sovrum 1

  Parkettgolv. 2 garderober.

  Klädkammare

  Parkettgolv. Fibercentral.

  Kök

  Kök från Vedum. Maskiner från Siemens - spisfläkt, spishäll, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Kakel ovan köksbänk. Bänkskiva i laminat. Parkettgolv.

  Vardagsrum

  Parkettgolv. Utgång till balkong.

  Sovrum 2

  Parkettgolv.

  Sovrum 3

  Parkettgolv. 4 garderober.

  Övriga utrymmen

  Separat förråd i markplan som följer bostadsrätten.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2016

  Uteplats/Balkong

  Rymlig balkong om ca 14 kvm i söderläge, som nås från vardagsrummet.

  Bilplats

  Föreningen har 38 st parkeringsplatser, varav 7 st är besöksparkeringar. Parkering går att hyra för 300 kr/mån.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  600 kr/månad

  Försäkring:

  100 kr/månad

  Elkostnad:

  250 kr/månad

  Vatten/avlopp:

  250 kr/månad

  Total driftkostnad:

  600 kr/månad

  Personer i hushållet:

  4 st

  Andel i föreningen:

  3,73508%

  Andel av årsavgift:

  3,93694%

  Pantsättning:

  Bostaden är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2018-11-28

  Förening

  Föreningens namn:

  Brf Polketten i Uddevalla

  Lägenhetsnummer:

  11

  Antal lägenheter:

  30

  Antal lokaler:

  0

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor