Objektbild

Avenboksgatan 4K, ULRICEHAMN

Välkommen till parhusdrömmen med bästa läge!

Pris:

2 695 000 kr

Utgångspris

Månadsavgift 4 936 kr/mån

Bostadsrättslägenhet - ULRICEHAMN

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Byggår: 2019

Boarea: 115 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång.

Inte långt ifrån stadens centrum i populära Stadsskogen ligger detta parhus i bostadsrättsform om två plan på lugna Avenboksgatan 4K. Här erbjuds en välplanerad och kvadratsmart bostadsrätt om 115 kvm med friheten av villakänsla. Genomgående ljus och modern interiör med högklassiga val. Kök, vardagsrum och matplats i öppen planlösning med passage ut till trädäck i bästa sydvästläge. Dubbla helkaklade badrum, 3 sovrum med tillhörande garderober, pannrum/tvättstuga samt utvändigt förråd. Fiber finns inkopplat. Bostadsrätten är belägen med närhet till förskolor, skolor och simhall, busshållsplats samt livsmedelsbutik. Endast 10 minuter promenad till Lassalyckans fritidsområde. Härligt grönområde med lekplats som erbjuder mycket lek och stoj för såväl vuxna som barn. Ett underbart parhus som du bara inte får missa. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linda Nilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-428 22 21

  linda1.nilsson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Interiörbeskrivning

   Genom ingång välkomnar vi dig in i klinkerbelagd entré för enkel renhållning under blötare månader. Avhängning sker på hatthylla eller i groventré. Rakt fram från entrén finner vi toaletten med ett snyggt klinkergolv som är varmt och härligt att gå på tack vare golvvärme. Väggarna är delvis vitkaklade som kombineras snyggt med mörkt klinkers och kakel som går hand i hand. Praktisk förvaring i kommod med handfat samt spegelskåp. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare de stora fönsterpartierna i sydvästläge. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är målade i vitt. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning som erbjuder socialt umgänge. Köket har vita luckor och på arbetsyta ligger en grå bänkskiva samt underlimmad diskho som följs upp av snyggt vitt kakel som stänkskydd. Utrustning finns i form av induktionshäll, ugn och mikro i ergonomisk ståhöjd, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Intill köket har vi även ett utrymme som kan används som exempelvis matplats eller praktisk lekhörna. Inte att förglömma har vi vid hallen en tvättstuga som kombineras med pannrum. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Vägg i vägg med tvättstugan ligger ett förråd, perfekt att gömma undan de vardagliga sakerna som måste vara nära till hands. Från vardagsrummet tar vi den klädda trappan upp till övervåningen. Här finner vi det helkaklade badrummet i samma stil som badrum på entréplan - mörkgrått klinker och kakel samt vitt kakel. Utrustning finns i form av WC, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, elgolvvärme samt badkar. Det ena sovrummet som idag används som master bedroom har ekparkett och väggarna är målade i harmonisk grön ton. Här har vi även en praktisk garderob bakom skjutdörrar. Från trappan direkt till vänster finner vi de två andra sovrummen som är liknande i storlek till varandra. På golvet ligger parkett och väggarna är målade. Förvaring finns i form av garderober. På ovanvåningen har vi även ett allrum som idag används som tv-hörna. Detta kan med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum om så önskas. Sist och faktiskt också minst har vi också en mycket bra klädkammare.

   Uteplats/Balkong

   Underbar uteplats i bästa sydvästläge med sol från tidig morgon till sen eftermiddag/kväll. Markis som erbjuder bra sol- och värmeskydd.

   Bostad

   Boarea

   115m2 (Enligt mäklarbild)

   Våning

   0 av 0  (Parhuset består av två plan.) , hiss finns inte

   Andel i föreningen

   5,556%

   Andel av årsavgift

   5,56%

   TV och internet

   Fiber finns indraget. Varje bostadsrättsinnehavare tecknar eget abonnemang.

   Övriga utrymmen

   Fristående förråd Golvad vind för extra förvaringsmöjligheter

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Klibbalen 1

   Byggnadstyp

   Parhus om 2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Uppvärmning

   Frånluftsvärmepump

   Fönster

   3-glas

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Skogshöjden i Ulricehamn

   Föreningens organisationsnummer

   769632-4073

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   18 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   2019

   Äger föreningen marken

   Ej angiven

   Allmän information

   I Brf Skogshöjden erbjuds du sann villakänsla. Bostaden är nyckelfärdig med hög standard och anlagd trädgård när du flyttar in. Husen är placerade för att skapa goda förutsättningar när det gäller solläge och utblickar mot det omgivande landskapet. Med diskreta solceller inbyggda i taken blir man delvis självförsörjande på el. Klokt, miljövänligt och lönsamt! Uppvärmning - Frånluftsvärmepump (entréplan med vattenburen golvvärme och ovanvåning med vattenburna radiatorer) Ventilation - Mekanisk ventilation Tak - Betongpannor med solceller Fönster - 3-glas

   Föreningens ekonomi

   Nej inga förändringar enligt dialog med ordförande 2021-02-01

   Gårdsplats

   Närheten till Ulricehamns centrum tillsammans med vackra natur- och rekreationsområden uppe på Lassalyckan, gör området attraktivt får många. Området är grönt, lätt kuperat och barnvänligt med en välplanerad lekplats i mitten.

   Parkering

   Parkeringsplatser finns vid huset.

   Försäkring

   Varje bostadsrättsinnehavare tecknar egen hemförsäkring med bostadsrättstillägg.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Avenboksgatan 4K, ULRICEHAMN

   Kommun: Ulricehamn

   Område: Ulricehamn

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr
   Utgångspris

   Månadsavgift: 4 936 kr/mån

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt. Uppgifterna kontrollerades den 2021-02-10

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 2 085 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 919 kr/månad

   Vatten & avlopp: 625 kr/månad

   Renhållning: 341 kr/månad

   Försäkring: 200 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: El avser uppvärmningskostnader.

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Ulricehamn

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, skogsbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 27 i Ulricehamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Ulricehamn!

   Läs mer

   Bobutiken i Ulricehamn

   Hitta din mäklare i Ulricehamn

   Liknande bostäder