Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Repslagarvägen 8, Vänersborg

Pris:

2 300 000 kr

Utgångspris.

Månadsavgift 7 044 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-TV, parkering och porttelefonabonnemang.

Bostadsrättslägenhet - Vänersborg

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Våning: 4 av 5 , hiss finns

Byggår: 1912

Boarea: 127 m2

Välkommen till Repslagarvägen 8 - En elegant sekelskifteslägenhet i rustik byggnad anno 1912 strax utanför stadens centrum! Lägenheten är belägen högst upp i huset (hiss finns) och erbjuder en boyta om hela 127 kvm med en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du med karaktäristisk generös takhöjd som i kombination med de tilltagna, tillika vackra fönsterpartierna ger rummen en härlig och luftig atmosfär. Lägenheten erbjuder fortsättningsvis två renoverade badrum med golvvärme (-13 resp. -15), renoverat kök från Ballingslöv (-13) samt genomgående stilrena ytskikt, med parkettgolv i samtliga rum. Här möts således sekelskiftescharmen med den moderna inredningen i en ytterst läcker kontrast! Som pricken över i:et noterar vinkännaren även den inbyggda vinkylen. Sist men inte minst finns även en balkong att tillgå i ostligt läge varpå du avnjuter förmiddagssolen på bästa sätt. På Repslagarvägen 8 bor du med gångavstånd till centrum och fördelaktigt med mataffär, skola och gym alldeles runt hörnet. Välkomna att boka er på visning!

Läs mer

Pris

2 300 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Simon Bernhardsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0721-43 66 65

  simon.bernhardsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Tilltagen hall varpå du välkomnas av en ytterst härlig atmosfär som sedan följer genom hela lägenheten. Gott ljusinsläpp genom det tilltagna fönstret samt goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och målade väggar.

   Vardagsrum

   Vardagsrum med öppen planlösning mot köket vilket gör det till ett trevligt och socialt rum att vistas i, såväl till vardags som vid sällskapsbjudningar. Parkettgolv och målade väggar.

   Kök

   Kök från Ballingslöv (-13) med öppen planlösning mot matplats/vardagsrum. Maskinellt utrustat med rostfria vitvaror i form av spishäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin och inbyggd vinkyl. Goda arbetsytor finns också genom både köksö och köksbänk, båda försedda med en gedigen bänkskiva i sten. Parkettgolv och målade väggar.

   Sovrum 1-3

   Lägenheten erbjuder tre sovrum varpå två har var sin rymlig klädkammare i anslutning. Från master bedroom nås även balkongen i ostligt läge! Parkettgolv och målade väggar.

   Badrum

   Stort badrum i läckert utförande (-13) utrustat med dusch med glasväggar, WC, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

   WC/dusch

   Mindre badrum (-15) utrustat med dusch med glasvägg, WC och kommod. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

   Uteplats/Balkong

   Balkong i ostligt läge

   Bostad

   Boarea

   127m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.)

   Våning

   4 av 5 , hiss finns

   Lägenhetsnummer

   841

   Andel i föreningen

   3,17424%

   Andel av årsavgift

   3,16838%

   TV och internet

   Kabel-TV (grundutbud) genom Com Hem. Öppet fibernät finns i varje lägenhet.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Niklasberg 4

   Byggår

   1912

   Byggnadstyp

   Flerfamiljshus

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2011-09-27
   Energiklass:
   Energiprestanda, specifik energianvändning: 107 kWh/m2 och år

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Ventilation

   FTX

   Hiss

   Hiss finns

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Hagaparken

   Föreningens organisationsnummer

   769615-1310

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ej angiven

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   47 st , varav hyresrätter: 2 st

   Antal lokaler

   0 st

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Brf Hagaparken bildades i september 2006 och registrerades hos Bolagsverket 2006-10-04. Vid extra föreningsstämma 2006-12-18 beslutade stämman att ge styrelsen i uppdrag att förvärva fastigheten Niklasberg 4 i Vänersborgs kommun vilket skedde i februari 2007. Fastigheten uppfördes 1912-1916 och har totalrenoverats 1992-1993 Fastigheten är idag ett flerbostadshus med 4 våningar samt källare och delvis inredd vind. Föreningen är via fastigheten ansluten till Hagaparkens Samfällighetsförening vilken förvaltar gemensamhetsanläggningarna GA:3, GA:4 och GA:5 . Gemensamhetsanläggningarna avser vägar och gemensamma grönområden. Den totala fastighetsarealen är 5 572 kvm. Bostadsytan uppgår till 3 958 kvm och därutöver finns gemensamma ytor såsom cykelförråd, tvättstuga och torkrum samt lägenhetsförråd. I föreningen finns också p-platser med motorvärmare för uthyrning och enstaka mindre förrådslokaler för uthyrning. Det finns totalt 47 lägenheter i fastigheten fördelade på: 1 r o k 5 st 2 r o k 23 st 3 r o k 2 st 3½ r o k 1 st 4 r o k 14 st 5 r o k 1 st 6 r o k 1 st Föreningen har kvar två stycken hyresrätter vilket är en bra inkomstkälla.

   Föreningens ekonomi

   Föreningens fastigheter är enligt årsredovisning 2017 taxerade till totalt 29 000 000 kr medan föreningens långfristiga skulder uppgår till 14 320 500 kr med olika bindningstider i syfte att minska framtida risker för föreningen. Föreningens belåning uppgår till endast 3755 kr/kvm.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA RENOVERINGAR 2017: Relativt omfattande renovering och modernisering av hissar i 6:an och 8:an. Bl.a. Nytt hydraulaggregat och styrsystem, el, hissinredning och målning av stannplansdörrar. Fasadskador vid 6:ans entré har putsats och målats. Parkeringsplatsen har upprustats genom borttagning av påväxt mossa på asfalterade ytor och nya linjemarkeringar. Ventil och styrdon för reglering av varmvatten har bytts ut. En lekstuga har köpts in till lekplatsen. 2016: ventilationssystemet har uppgraderats med en modernare styrfunktion, torktumlare i tvättstugorna har bytts ut samt rörelsestyrd belysning har monterats i hela trapphusen. 2015: Rörelsestyrd belysning har installerats i källaren. 2014: Hängrännor har försetts med uppvärmningsaggregat för att motverka isbildning. En tvättmaskin har bytts ut. 2013: En tvättmaskin har bytts ut. 2012: Ett nytt portlås har installerats. 2011: Källarens dräneringssystem har reparerats. fasadens puts och målning har förbättrats. En tvättmaskin har införskaffats. KOMMANDE RENOVERINGAR Under kommande år planeras underhåll av lekplatsen samt renovering av befintliga rabatter utanför entréerna. Ett modernare låssystem kommer att utredas och en eventuell omläggning av vattenleveransen till fastigheten ses över.

   Gemensamma utrymmen

   Det finns följande utrymmen att tillgå i föreningen: Tvättstuga (utrustad med 2 st tvättmaskiner och 1 st torktumlare), grovtvättstuga (hus 6), torkrum, lägenhetsförråd, cykelförråd, hobbyrum samt soprum.

   Parkering

   Föreningen har en stor parkeringsplats för sina medlemmar där parkeringarna är till för alla, det finns alltså ingen specifik parkeringsplats som följer lägenheten. Vid extra behov finns det en extra bred parkeringsplats som kan tilldelas efter prövning av behovet. En del av platserna har motorvärmare och för att tillgå dessa tillkommer en avgift om 100 kr, då blir man tilldelad en specifik plats. Föreningen har även gästparkering.

   Föreningens hemsida

   www.brfhagaparken.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Repslagarvägen 8, Vänersborg

   Kommun: Vänersborg

   Område: Hagaparken

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt ök.

   Boendeform: Bostadsrättslägenhet

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 2 300 000 kr
   Utgångspris.

   Månadsavgift: 7 044 kr/mån Inkl. värme, VA, kabel-TV, parkering och porttelefonabonnemang.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 421 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 321 kr/månad

   Försäkring: 100 kr/månad

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Vänersborg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vallgatan 21 i Vänersborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vänersborg!

   Läs mer

   Bobutiken i Vänersborg

   Hitta din mäklare i Vänersborg

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder