Lumsheden 270, Åshammar

250 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lumsheden 6:12

  Adress

  Lumsheden 270 - Åshammar

  Kommun

  Falun

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  Boarea

  27m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  1 020m2 - Friköpt

  Rum

  2 rok varav 1 sovrum

  Område

  Lumsheden

  Eller högstbjudande!

  250 000 kr

  9 259 kr/m2

  Drömmer du om en egen stuga där du är ett med naturen, då har du kommit rätt! Lumsheden är en liten by med en mysig badplats vid sjön Lumsen dit du lätt tar dig från stugan. Dryga 3 mil från Sandviken finner du denna vackra glänta i skogen med sin charmiga stuga där du kan njuta av tystnaden och utsikten över åkrarna.

  Ansvarig mäklare

  Ulrica Glaas

  Reg. Fastighetsmäklare

  070-230 47 35

  ulrica.glaas@lansfast.se Läs mer om Ulrica

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Storstuga & Gästrum

  Välkommen till Lumsheden 270! Med vacker utsikt över åkrarna finner du här ett smultronställe där du har möjlighet att ladda batterierna och bara njuta av lugnet. Den röda timrade stugan om ca 27 kvm består av ett allrum med köksavdelning samt ett sovrum och ett loft. Vidare på tomten finns det även ett uthus där man har ett gästrum. Till storstugan välkomnas ni med inglasad veranda med vacker utsikt. Allrummet har plats till både matbord samt en sitthörna. Här finns också köksdelen som är utrustad med gasspis och diskbänk. Här ligger det ett vackert trägolv och väggarna har tapet samt träpanel. Värme får du av den kamin som står här. Sovrummet har plastmatta på golvet och träpanel/tapet på väggarna. Ovanför köksavdelningen finns ett loft som också rymmer sovplatser eller förvaringsutrymme. I uthuset finns ett inrett gästrum med kamin. Här ligger en plastmatta på golvet och väggarna har tapet/panel. Denna charmiga stuga saknar el och vatten men tidigare har man här haft 12-voltsbatteri kopplat till solpanel. Utedass finns bakom uthuset. Denna stuga så som den är idag med inventarier osv. Varmt välkommen på visning!

  Tomt

  Tomtarea 1 020 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Uthus med ett gästrum och redskapsbod. Utedass.

  Uppvärmning

  Kamin

  Servitut, planbestämmelser m m

  Falun Lumsheden GA:6

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  150 kr / år

  Driftkostnad:

  2 904 kr/år

  Försäkring:

  618 kr/år

  Renhållning:

  1 956 kr/år

  Vägavg/snö:

  330 kr/år

  Total driftkostnad:

  2 904 kr/år

  Pantbrev:

  1 st om totalt 75 000 kr

  Taxeringsvärde:

  20 000 kr varav mark 20 000 kr

  Typ:

  213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 020m2

  Grund:

  Krypgrund

  Stomme:

  Timmer/trä

  Bjälklag:

  Timmer

  Fasad:

  Timmer/Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Fönster:

  2- glas

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Kamin

  Vatten/avlopp:

  Vatten saknas, avlopp saknas.

  Övrigt:

  Denna stuga säljs precis som den står idag med inventarierna. Därmed kan snabbt tillträde ske.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor