Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Furunäsvägen 51, Årsunda

Pris:

700 000 kr

Utgångspris

Fritidshus - Årsunda

Rum: 2 rok

Typ: 1 plan

Boarea: 40 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till detta fritidshus med arrendetomt härligt belägen på egen Ö! Här möts du av en stillsamhet och lugn där du kan vara helt privat och njuta av bad och fiske. På ön finns en huvudbyggnad om cirka 40 kvm, ett gästhus med bastu och dusch, en byggnad med förråd och separett toalett. Huvudbyggnaden består av kök/allrum som är utrustad med spis, kyl/frys samt ett sovrum. I gästhuset finns plats för extra sovplatser samt ett enklare badrum med bastu och dusch med sommarvatten. Utanför hittar du ett ett enklare utekök och en grillplats. Sommarvatten finns till gästhuset samt uteköket. El finns indraget till samtliga byggnader. På ön finns badmöjligheter med egen badplats med badbrygga. Med båt tar du dig enkelt runt på Storsjön som erbjuder utmärkt fiske, många härliga stränder såsom Hedåsbadet med barnvänlig sandstrand, badbrygga, beach-volleybana, servering och båtplatser och Årsunda Strandbad med över 2 km lång strand, minigolfbana samt en boulebana, camping och restaurang. Det tar endast någon minut att puttra ut till ön från båtplatsen på fastlandet till den egna båtbryggan på ön. Från båtplatsen på fastlandet når du Sandvikens centrum på ca 15min, där allt du kan tänkas behöva såsom matbutiker, restauranger. Detta är en kommande försäljning. Fritidshuset är uthyrt under sommaren, visningar kommer att påbörjas tidigast vecka 34. Information och möjlighet till bokning av visning kommer under vecka 32.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Annabella Wall

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-853 20 15

  annabella.wall@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Viktor Löf

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-998 22 43

  viktor.lof@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan

   Boarea

   40m2 (Areauppgiften är endast uppskattat då ingen mätning är gjord )

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Trä

   Fönster

   2-glas och 3-glas

   Tak

   Plåt

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Direktverkande el

   Ventilation

   Självdrag

   Övrigt

   Som köpare av Furunäsvägen 51 blir du delägare i Ursa-Furunäs Stugägarförening som äger fastigheten Sörby 1:60. Då stugan inte är friköpt betalas en årlig avgift till stugägarföreningen, viktigt att notera är att detta inte är någon arrendeavgift utan en "medlemsavgift". Föreningen ser över möjligheten att friköpa fastigheterna men inget finns beslutat.

   Fastighetsbeteckning

   Sörby 1:60

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   0m2

   Vatten/avlopp

   Sommarvatten

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Furunäsvägen 51, Årsunda

   Kommun: Sandviken

   Boendeform: Fritidshus

   Upplåtelseform: Arrende

   Ekonomi

   Pris: 700 000 kr
   Utgångspris

   Driftkostnad: 11 617 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 5 948 kr/år

   Samfällighet: 4 024 kr/år

   Renhållning: 395 kr/år

   Vägavg/snö: 1250 kr/år

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Arrende: 0 kr/år

   Karta & område

   Sandviken

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hyttgatan 18 i Sandviken, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sandviken!

   Läs mer

   Bobutiken i Sandviken

   Hitta din mäklare i Sandviken

   Liknande bostäder