Solskensvägen 13, Varberg

2 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Intresseanmälan

   * Obligatoriska fält,
   ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

   Visning

   Tor 18 Jul 16:30 - 17:30

   Bokad visning - anmäl dig här

   Anmäl till visning

   Fastighetsbeteckning

   Getakärr 5:61

   Adress

   Solskensvägen 13 - Varberg

   Kommun

   Varberg

   Typ

   1 plan

   Boendeform

   Fritidshus

   Byggår

   1964

   Boarea

   48m2

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Tomtarea

   720m2 - Arrende

   Rum

   3 rok varav 2 sovrum

   Område

   Apelviken

   Utgångspris

   2 895 000 kr

   60 312 kr/m2

   Välskött stuga på stor tomt i Apelviken!

   Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

   Med en kort promenad till sköna bad, på stor arrendetomt och med behagligt avstånd till grannarna erbjuds nu denna välskötta stuga till försäljning. Stugan rymmer idag två sovrum, vardagsrum, kök med matplats samt badrum. På Solskensvägen 13 kan man verkligen se fram emot avkopplande dagar där man gärna spenderar hela semestern, mycket tack vare den stora tomten som har begränsad insyn och grönområde mellan altansidan och grannhusen. Stugan har underhållits regelbundet och har ett bra besiktningsprotokoll. I Apelviken finns närhet till allt som behövs sommartid, havsbad på den stora vackra stranden, många restauranger, butiker, surfcenter mm - Apelviken är verkligen Varbergssommar när den är som bäst! Välkomna på visning!

   Ansvarig mäklare

   Alla bilder

   Planritning

   Visning

   Visning 1

   2019-07-18 16:30:00 2019-07-18 17:30:00 40 Bostadsvisning Solskensvägen 13, Varberg 57,08619972, 12,26145452 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling false DD/MM/YYYY

   Beskrivning

   Entré

   Ljus och rymlig entré med sidoljus och gott om plats för klädavhängning.

   Wc/dusch

   Praktiskt duschrum med duschhörna, wc, tvättställ samt tvättmaskin.

   Kök

   Köket har en tillagningsdel med kyl/frys, spis/ugn, vita luckor och bra bänkytor. Här finns även utgången till altanen, praktiskt och lätt när maten ska serveras ute. Köket har också en matplatsdel som rymmer ett matbord för åtminstone sex personer.

   Sovrum

   Huset har två sovrum, ett i vardera ände av huset där det ena är ett lite mindre sovrum lämpligt som barnrum, gästrum eller kontor och där det andra sovrummet, som ligger i anslutning till allrummet, rymmer en dubbelsäng och har bra med förvaring tack vare skjutgarderoberna.

   Allrum

   Stort allrum med mycket ljusinsläpp, en trevlig plats för umgänge. Det höga liggande fönstret gör rummet lättmöblerat medans det större fönsterpartiet ger utsikt mot växtligheten och trädgården.

   Tomt

   Insynsskyddad trädgårdstomt

   Upplåtelseform: Arrende

   Övriga byggnader

   Friggebod med renoveringsbehov finns på tomten. Nyttjas nu för förvaring, användes tidigare som gäststuga.

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1964

   De senaste 10 åren har följande skett: - Fönster bytta till isolerfönster - Nytt golv i köket - Ny spis och frys - Utvändig målning - Skjutgarderober sovrum - Nytt taktegel - Inst. av jordfelsbrytare

   Uppvärmning

   Luft/luftvärmepump samt el

   TV

   Antenn

   Bredband

   ADSL

   Uteplats/Balkong

   En del taktäckt altan samt en del öppen.

   Möjligt tillträde

   Månadsskiftet sept/okt

   Läs mer

   Fakta

   Ekonomi

   Arrende:

   14 519 kr / år

   Fastighetsavgift/skatt:

   4024 kr / år

   Driftkostnad:

   12 278 kr/år

   Försäkring:

   1 399 kr/år

   Elkostnad:

   9 254 kr/år

   Vatten/avlopp:

   825 kr/år

   Övrigt:

   800 kr/år

   Total driftkostnad:

   12 278 kr/år

   Personer i hushållet:

   2 st

   Kommentar:

   Övrigt avser avgift till stugägarföreningen. Kostnad för renhållning ingår i va-avgiften.

   Taxeringsvärde:

   683 000 kr

   Värdeår:

   1964

   Typ:

   225, Småhusenhet, småhus på ofri grund

   Byggnad

   Byggår:

   1964

   Tomtarea:

   720m2

   Grund:

   Krypgrund

   Stomme:

   Trä

   Bjälklag:

   Trä

   Fasad:

   Trä

   Takbeklädnad:

   Betongpannor

   Plåtarbete:

   Målad plåt

   Fönster:

   3-glasfönster isoler

   Ventilation:

   Självdrag

   Uppvärmningssystem:

   Luft/luftvärmepump samt el

   Renoveringar:

   De senaste 10 åren har följande skett: - Fönster bytta till isolerfönster - Nytt golv i köket - Ny spis och frys - Utvändig målning - Skjutgarderober sovrum - Nytt taktegel - Inst. av jordfelsbrytare

   Energideklaration

   Status:

   Behövs ej

   Allmänt

   Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

   Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

   Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

   Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

   Om budgivning

   Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

   Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

   Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

   Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

   Boendekalkyl

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

   Boendekalkyl Räntor