Korsholmarne 4, Valdemarsvik

1 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Svensmarö 1:15

  Adress

  Korsholmarne 4 - Valdemarsvik

  Kommun

  Söderköping

  Typ

  1 ½ plan i souterräng

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1948

  Boarea

  98m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  1 317m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 2-3 sovrum

  Område

  Sankt Anna

  Utgångspris

  1 850 000 kr

  18 878 kr/m2

  UTMÄRKT LÄGE PÅ KORSHOLMA!

  På Korsholmen mellan Norra- och Södra Finnö finns nu denna skärgårdsfastighet med utmärkt läge. Vacker tomt med berg i dagen och en öppen vy ut mot vattnet och över omgivningarna. Bostaden omfattar 2-3 sovrum, kök med matplats, wc, duschrum och sociala ytor genom både vardagsrum och TV-rum. Enskilt vatten och avlopp. Tillgång till båtplats via servitut. En kortare båttur ger möjlighet att ta del av både Norra- och Södra Finnös utbud. Fastigheterna Korsholmarna 4 och 5 som båda är ute till försäljning har samma ägare och säljs med fördel tillsammans.

  Ansvarig mäklare

  Johan Ahlén

  Franchisetagare/Mäklare

  0703-323302

  johan.ahlen@lansfast.se Läs mer om Johan

  Extra kontaktperson

  Elin Stigell

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-306657

  elin.stigell@lansfast.se Läs mer om Elin

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Hall

  Hall med trägolv. Källarnedgång samt trappa upp till övervåningen.

  Toalett

  Toalett med tvättställ.

  Kök

  Kök med trägolv, matplats, vedspis, elspis, kyl/frys, städskåp.

  TV-rum

  TV-rum med trägolv.

  Vardagsrum

  Vardagsrum med trägolv.

  Över plan- Hallrum

  Hallrum med korkmatta samt garderob. Kattvind.

  Sovrum

  Genomgångsrum som sovrum med korkmatta.

  Sovrum

  Sovrum med korkmatta, kattvind.

  Källare

  Källare- duschrum

  Duschrum med betonggolv, duschkabin.

  Förrådsrum

  Förrådsrum med betonggolv. Ytterligare förrådsrum med betonggolv. Källaringång med förrådsdel, betonggolv. Förrådsrum med betonggolv, hydrofor, vattenpump samt varmvattenberedare.

  Tomt

  Fin naturtomt med berg i dagen och en öppen vy både mot vattnet och omgivningen.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1948

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  TV

  TV-anslutning via antenn.

  Bredband

  Internetanslutning via mobilt bredband.

  Uteplats/Balkong

  Altan som sträcker sig längs husets södersida och gaveln mot öster.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Officialservitut Vattenledning, 05-STA-1083.12 Last: Officialservitut Vattenledning, 05-STA-1083.3 Last: Officialservitut Vattenledning, 05-STA-994.4 Förmån: Officialservitut Brygga, 05-STA-1083.1 Förmån: Officialservitut Båtplats, 05-STA-1083.8 Förmån: Officialservitut Gångväg, 05-STA-1083.6 Förmån: Officialservitut Gångväg, 05-STA-1083.7 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 05-STA-1083.11 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 05-STA-1083.4 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 05-STA-1083.5 Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 05-STA-1083.10

  Övrigt

  Fastigheten är samtaxerad med Svensmarö 1:16, denna fastighet har ett taxerat byggnadsvärde om 371 000 kr och markvärde om 1 090 000 kr. TIPS, för båtplats och parkering på "fastlandet" vid vistelse på ön kontakta, Uvmarö Småbåtshamn på Norra Finnö. Besök gärna deras fina hemsida www.uvmarohamn.se eller ring 0121-521 22.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  14 000 kr/år

  Övrigt:

  14 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  14 000 kr/år

  Kommentar:

  Driftkostnaden är uppskattad, då fastigheten inte nyttjats på några år.

  Pantbrev:

  1 st om totalt 800 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 862 000 kr varav mark 2 149 000 kr

  Värdeår:

  1948

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1948

  Tomtarea:

  1 317m2

  Grund:

  Betong

  Grundmur:

  Murverk

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Plåtarbete:

  Plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Vatten från borrad brunn tillsammans med 2 andra fastigheter reglerat via servitut. Enskilt avlopp, föreläggande om avlopp finns och nytt krävs.

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor