Objektbild

Snäckuddevägen 7, Gryt

RYMLIGT & BEKVÄMT, ETT STENKAST FRÅN HAVET

Pris:

3 195 000 kr

Utgångspris

Fritidshus - Gryt

Rum: 6 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 plan

Byggår: 2017

Boarea: 155 m2

Tomtarea: 370 m2

I Fyruddens vackra skärgård finns detta fritidsboende som fungerar utmärkt även som permanentbostad. Lev i skärgården med ett fantastiskt naturskönt läge och möjlighet till klippbad straxt nedanför husknuten! Huset uppfördes så sent som 2017 och håller mycket god kvalitet. Perfekt för er som vill ha något nyare med mindre underhåll! På entréplan finns stora sociala ytor och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Under varma sommardagar kan ni låta altandörren stå på vid gavel och låta den stora altanen bli ert vardagsrum! På den insynsskyddade baksidan njuter ni av kvällssolen, eller kliver upp på terassen och blickar ut över vattnet. Spabad av kvalitetstillverkare som går att nyttja såväl kalla vinterdagar som varma sommarkvällar. På husets övre plan får hela familjen och gäster plats. Här finns 3 sovrum och ett eget allrum. Ett extra sovrum är beläget på entréplan, kanske ditt Master bedroom? En liten stig leder er även ned till havet där ni finner såväl grillplats som badplats och flytbrygga. I gryts skärgård bor ni med bara några minuters gångväg till Fyruddens faciliteter som restaurang på udden och Fyruddens hamn där ni tar er till de härliga skärgårdsöarna omkring Harstena. Närmaste hamnanläggning att hyra båtplats i är i Fyrfjärden. Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer

Pris

3 195 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet. Läs mer här

  Sön 23 Maj

  15:00 - 15:30

  Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.

  Ansvarig mäklare

  Jerry Pettersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0739-99 20 30

  jerry.pettersson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Anna Larsson

  Mäklarassistent

  Mobil: 0704-02 43 74

  anna.larsson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Snäckuddevägen 7 till dig.

   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Interiör

    Hall

    Ljus och välkomnande entréhall med praktiskt klinkergolv och plats för avhängning.

    Kök

    Smakfullt Marbodalkök med bänkskiva av granit samt väggkakel ovan. Maskinellt är köket utrustat med gasolspis från SMEG, köksfläkt, rostfri kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn samt diskmaskin.

    Vardagsrum

    Stort vardagsrum i öppen planlösning med kök. 1-stavs parkettgolv från Kährs. Här finns plats för stora sällskap. Braskamin från Contura. Utgång till altandäck.

    Sovrum

    Master bedroom med 1-stavs parkettgolv från Kährs. Här kan ni vakna upp och öppna upp altandörren mot den insynsskyddade baksidan. Genomgång till tvättstuga/groventré.

    Tvättstuga

    Tvättstuga med klinkergolv och målade väggar. Här får ni även en praktisk groventré. Tvättmaskin, torktumlare och tvättho med bänkskiva och bänkskåp. Luft/vatten-värmepump.

    Badrum

    Läckert helkaklat badrum på entréplan med fina material. Här finns badkar, wc och tvättställ i kommod. Golvvärme.

    ÖVRE PLAN

    Sovrum

    Sovrum med Kährs 1-stavsparkett.

    Sovrum

    Sovrum med Kährs 1-stavsparkett.

    Sovrum

    Sovrum med Kährs 1-stavsparkett.

    Duschrum

    Duschrum på övre plan med klinkergolv och helkaklade väggar. Dusch med glasväggar, wc och tvättställ i kommod med spegelskåp ovan.

    Allrum

    Allrum med Kährs 1-stavsparkett och vy över havet.

    Klädkammare

    Klädkammare med Kährs 1-stavsparkett.

    Uteplats/Balkong

    Uteplats på baksida och terass mot granne.

    Byggnad

    Byggnadstyp

    2 plan

    Byggår

    2017

    Boarea

    155m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

    Energideklaration

    Energideklarationen är utförd den 2021-04-08
    Energiklass:
    Energiprestanda, specifik energianvändning: 32 kWh/m2 och år
    Energiprestanda Primärenergital: 57 kWh/m2 och år

    Fasad

    Stående träpanel

    Fönster

    Isolerglasfönster

    Tak

    Betongpannor

    Grundläggning

    Gjuten platta.

    Uppvärmning

    Luft-/vattenvärmepump, golvvärme nere och radiatorer uppe. Kamin.

    Bredband

    Fiber

    Fastighetsbeteckning

    Fyrtorp 1:138

    Allmänt om fastigheten

    Tomtarea

    370m2

    Övrigt om tomt

    Insynsskyddad baksida med stort härligt altandäck. Här finns bl.a ett Spadbad från Jacuzzi, odlingslådor och plats för stora möbelgrupper. En trappa leder er upp till terassen. Tomten sträcker sig en bit nedanför altandäcket, och går även den delen att nyttja för den som har idéer.

    Vatten/avlopp

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Parkering

    Grusad framsida med plats för 2 bilar. Carport.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Valdemarsvik Fyrtorp GA:10 med ändamål miljöstation för hantering av hushållsavfall och naturmark inom Fyrtorp 1:35S planområde, utom två bodar väster om Fyrtorp 1:108. Förvaltas av Snäckuddens Samfällighetsförening. Gemensamhetsanläggning: Valdemarsvik Fyrtorp GA:6 med ändamål vattenledningar, mätarbrunn. Förvaltas av Snäckuddens Samfällighetsförening. Gemensamhetsanläggning: Valdemarsvik Fyrtorp GA:7 med ändamål spillvattenledningar och avloppspumpstation. Förvaltas av Snäckuddens Samfällighetsförening. Gemensamhetsanläggning: Valdemarsvik Fyrtorp GA:8 med ändamål dagvattenledningar, dagvattendike med utlopp till havet. Förvaltas av Snäckuddens Samfällighetsförening. Gemensamhetsanläggning: Valdemarsvik Fyrtorp GA:9 med ändamål lokalgator. Förvaltas av Snäckuddens Samfällighetsförening.

    Planbestämmelser

    Detaljplan

    Övrigt

    SÄLJAREN BERÄTTAR: Välkomna till snäckuddevägen 7, ett underbart hus med havsutsikt. Fyrudden ligger i gryts skärgård i Östergötlands kommun, en liten pärla om Ni uppskattar en vacker skärgård med närhet till det mesta. På Fyrudden har vi åretruntöppen matbutik, restaurang med rättigheter, glasskiosk och detta serveras med en underbar utsikt. Att sitta på uteserveringen och se båtar lägga till i hamnen kan man ägna åtskilliga timmar åt. Här skådas havets ” lapport” ! Från hamnen avgår dagligen båtturer med östgötatrafiken ut till olika öar såsom Harstena, se skärgårdslinjen på östgötatrafikens hemsida för mer info. Vill du bada från solvarma klippor eller ta ett dopp från bryggan så har vi inom samfälligheten en egen badplats, eller är du en landkrabba så kan du istället vandra på alla fina leder som Ösgötaleden erbjuder. I skogen finns det gott om svamp, bär och med ett rikt djurliv. Inom samfälligheten har vi även en boulebana där det årligen arrangeras ett mästerskap samt en vacker äng där midsommarfirande hålls enligt tradition. I närområdet finns Eköns naturreservat, Waldemarsviks golfklubb med 18 hålsbana, Badplatser, Kajakuthyrning mm. Varmt välkomna på visning önskar Jessica och Jonas!

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Snäckuddevägen 7, Gryt

    Kommun: Valdemarsvik

    Område: Fyrudden

    Boendeform: Fritidshus

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 3 195 000 kr
    Utgångspris

    Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

    Taxeringsvärde: 2 417 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 2 088 000 kr

    Taxeringsvärde för mark: 329 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Pantbrev: 2 st om totalt 2 300 000 kr

    Driftkostnad: 28 544 kr/år

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Elkostnad: 16 060 kr/år

    Vatten & avlopp: 3 800 kr/år

    Samfällighet: 3 800 kr/år

    Försäkring: 4 884 kr/år

    Kommentar till driftkostnad: Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar. Nuvarande ägare har en förbrukning av el om ca 10.700 kwh/år. I posten el är även kostnad för uppvärmning inkluderad. I samfällighetsavgiften igår kostnad för renhållning.

    Antal personer i hushållet: 5 st

    Karta & område

    Norrköping

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt, lantbruk, kommersiella fastigheter eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Hospitalsgatan 3 eller Koppargatan 17 i Norrköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Norrköping!

    Läs mer

    Bobutiken i Norrköping

    Hitta din mäklare i Norrköping

    Boendekalkyl

    Liknande bostäder