Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kallmossevägen 2B & 2C, Djurhamn

Två fantastiska fastigheter med stor potential i Stockholms skärgård!

Pris:

24 995 000 kr

Utgångspris

Fritidshus - Djurhamn

Rum: 6 rok varav 4 sovrum

Typ: 1 plan

Byggår: 1956/1946

Boarea: 127 m2

Tomtarea: 39 000 m2

Ta chansen att förvärva två unika fastigheter med stor potential med ett av Värmdös mest attraktiva sjöläge! Vackert sydväst-läge på båda tomterna, högt och insynsskyddat läge och vacker natur. Båda tomterna mäter cirka 2 Ha styck och har en strandlinje på cirka 150 meter, här finns också en brygga på vaddera tomt. Det som verkligen fångar ögat är den vackra strandlinjen och den majestätiska utblicken över vattnet i ett perfekt sydväst läge. Sjöutsikten är påtaglig från större delen av tomten och från båda husen. Här sitter du och umgås med vänner och njuter av solen hela dagen, den vackra grönskan, och panoramavyn där du kan beskåda hur de stora båtarna glider förbi året runt. På tomterna finns också två charmiga och välbevarade små hus från 1800-talet. De båda tomterna ihop har en anlagd väg på cirka 400-500 m som leder runt de båda tomterna. Naturen i området kännetecknas av badvikar, skog och mysiga små stigar. En kort färd med båt över fjärden ligget Bullandö Marina och en bit norrut ligger Grinda, tar ni båten raka vägen öst når ni Sandön och Sandhamn. Några minuter från fastigheten ligger Djurö centrum med blad annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral och tandläkare. Längst vägen hittar ni Djurö skola med årskurs F-9 och förskolorna Djurhamns och Djurskutans förskola. Från Björkås går bussen regelbundet till Slussen, resan ta 1 timme med buss och ca 40 minuter med bil. Här har ni en fastighet ni inte får missa! Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Pris

24 995 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Maria Hermansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-7254064

  maria.hermansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Simon Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-3220717

  simon.persson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Kallmossevägen 2B

   Huset erbjuder stora fönster, två sovrum, kök, WC, vardagsrum/allrum. Bostaden erbjuder ett generöst allrum med öppen spis. Här har ni plats för matbord, soffgrupp och ytterligare möblemang. Från allrummet kan man inte missa den härliga utsikten. Här finns också en stor altan som ger många möjligheter för större bjudningar eller festligheter.

   Kallmossevägen 2C

   Hus i gott skick med renoverat kök och helkaklat badrum. Bostaden har två sovrum, kök och vardagsrum/allrum i en öppen planlösning viket skapar ett generöst ljusinsläpp. Husets kök består av över och underskåp med vita luckor och en ljus bänkskiva. Fin uteplats med magisk utsikt över vattnet.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan

   Byggår

   1956/1946

   Boarea

   127m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Kommentar area

   65 kvm & 62 kvm är respektive hus.

   Energideklaration

   Energideklaration behövs ej

   Fasad

   Trä

   Stomme

   Trä

   Bjälklag

   Trä

   Utvändigt plåtarbete

   Plåt

   Tak

   Plåt

   Grundläggning

   Krypgrund/Plintar

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Övriga byggnader

   På respektive fastighet finns en komplementbyggnad i from av timmerhus.

   Fastighetsbeteckning

   Fjällsvik 3:4 och Fjällsvik 3:62

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   39 000m2

   Övrigt om tomt

   19 610 kvm & 19 390 kvm.

   Vatten/avlopp

   Borrad brunn och minireningsverk.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Värmdö Fjällsvik GA:4 ändamål: Vägar

   Förmån: Officialservitut Väg, 01-DJÖ-749.1

   Byggnad/Renoveringar

   Byggnadsår: 1956/1946

   Kallmossevägen 2C: Renoverat nytt badrum, kök och nybyggt sovrum år 2016. 2014: Minireningsverk installerades till båda fastigheterna.

   Vindö

   Allmänt om området

   Natursköna Vindö är beläget på Djurö längst ut på Värmdö, här finns ett rikt friluftsliv med närhet till hav och sjöar. Invid Vindö ligger Skarpö med härlig badstrand, badbrygga och klippor. I Djurö centrum hittar du bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, vårdcentral,tandläkare och Vindö byggvaror. Närhet till Djurö Skola med årskurs F-9 och förskolorna Djurhamns och Djuröskutans förskola. Från Sollenkroka brygga tar du dig med Waxholmsbåten enkelt ut till skärgårdens alla öar. I området finns gott om skog för svampplockning och promenadslingor. Sjöhistoriska stigen är samlingsnamnet på tre natur- och kulturstigar på Djurö, längs stigarna finns sammanlagt 35 skyltar som berättar om skärgårdens historia, natur och kultur. Du tar dig smidigt in till Slussen med direktbuss på ca 1 timme.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Kallmossevägen 2B & 2C, Djurhamn

   Kommun: Värmdö

   Område: Vindö

   Boendeform: Fritidshus

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 24 995 000 kr
   Utgångspris

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 14 594 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 994 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 13 600 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Karta & område

   Värmdö

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Odelbergs Väg 3 i Gustavsberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare på Värmdö!

   Läs mer

   Bobutiken i Värmdö

   Hitta din mäklare i Värmdö

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder