Läby Vadbacka 32, Uppsala

1 850 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Läby-Österby 29:6

  Adress

  Läby Vadbacka 32 - Uppsala

  Kommun

  Uppsala

  Boendeform

  Fritidshus

  Byggår

  1982

  Boarea

  21m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  1 674m2 - Friköpt

  Område

  Läby-Västerby

  Utgångspris

  1 850 000 kr

  88 095 kr/m2

  Stor tomt med naturskönt läge

  Med härligt läge intill natur finner du denna tomt/fritidshus. Med ca 12min bilfärd in till Uppsala city (7km) samt bussförbindelser gör det enkelt och bekvämt att ta sig till och ifrån fastigheten. Detaljplanen medger 60kvm byggarea samt oinredd vind, dock finns flertalet permanentboende i området. Genom samfällighetsförening får du service till vägröjning, sopor samt underhåll. Ny avloppsanläggning har bekostats och installerats. Egen grävd brunn för vatten. Huset som står på tomten idag kan antingen renoveras alternativt rivas. Mycket trevlig tomt med tallar, buskar och härligt solflöde. Ifrån fastigheten har du nära till Stenhagens köpcentrum där du finner livsmedelsbutiker, systembolag, vårdcentral, förskolor, skolor samt aktivitetsfält och curlinghall. Kontakta mäklaren för mer info samt visning av tomten. Man är även välkommen att åka ut till tomten för att titta själv. Burhan Balikci - 0709 302535

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1982

  Bredband

  Fiberanslutning finns i tomtgräns enl säljaren

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Läby-Österby GA:8, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Läby-Österby GA:9 Förmån: Officialservitut Vattenledning, 03-90:327.8 Planbestämmelser: Områdesbestämmelse (1989-05-18)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  7132 kr / år

  Pantbrev:

  2 st om totalt 1 080 000 kr

  Taxeringsvärde:

  951 000 kr varav mark 833 000 kr

  Värdeår:

  1982

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1982

  Tomtarea:

  1 674m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt/enskilt sommarvatten, Trekammarbrunn installerad i år.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor