Budgivning pågår

Spakebol 502, Åmål

525 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Spakebol 1:27

Adress

Spakebol 502 - Åmål

Kommun

Åmål

Typ

1 plan

Boendeform

Fritidshus

Byggår

1991

Boarea

48m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

1 504m2 - Friköpt

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Spakebol

Utgångspris

525 000 kr

10 938 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Mysig stuga bara några km från Åmål

  Trevlig stuga bara 4 km från Åmål. Fina svamp och bärmarker omger stugan och fina badsjöar finns i närheten. Forsbacka golfbana ligger endast några km åt Bengtsforshållet och Storspåret finns runt knuten. Stugan har två rum och kök samt ett duschrum med wc. Stor altan under under tak, samt en mindre på motsatt sida. Trädgårdsförråd finns.

  Ansvarig mäklare

  Eva Gustafsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  072-7251609

  eva.gustafsson@lansfast.se Läs mer om Eva

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Vardagsrum

  Vardagsrum med heltäckningsmatta på golvet, bröstpanel och ljusa tapeter på väggarna. Innertaket med träpanel följer yttertaket och skapar en fin volym i rummet.

  Kök

  Kök med laminatgolv, bröstpanel och tapet på väggarna och det resta yttertaket har träpanel. Köksluckorna är vita och det finns gott om förvaringsutrymme. Matplats vid fönstret. Utrustning: kyl, spis och fläkt.

  Sovrum

  Sovrum med laminatgolv, ljusa tapeter och tak av träpanel. Här finns fyra garderober.

  Hall

  Hall med plastmatta och tapetserade väggar. Här finns hatthylla och två garderober. I den ena finns vattenpumpen placerad.

  Duschrum

  Duschrum med våtrumsmatta på golv och vägg. Här finns ett fönster som ger naturligt ljusinsläpp. Utrustning: Duschkabin, handfat, wc samt varmvattenberedare.

  Tomt

  Trädgårdstomt och naturtomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1991

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  Bredband

  Mobilt

  Uteplats/Balkong

  Stor altan under tak i västerläge. Mindre altan under tak i öster.

  Bilplats

  Gott om parkeringsplats på tomten.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Förmån: Officialservitut Vattentäkt, 15-ÅMJ-474.3 Förmån: Officialservitut Väg Vattentäkt, 15-ÅMJ-474.2 Förmån: Officialservitut Väg, 15-ÅMJ-474.1

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  2858 kr / år

  Driftkostnad:

  10 089 kr/år

  Försäkring:

  2 047 kr/år

  Uppvärmning:

  5 842 kr/år

  Vatten/avlopp:

  1 200 kr/år

  Renhållning:

  1 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  10 089 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  2 858 kr (12 947 kr)

  Personer i hushållet:

  1 st

  Kommentar:

  I den angivna kostnaden för uppvärmning ingår kostnaden för hushållsel.

  Pantbrev:

  2 st om totalt 365 000 kr

  Taxeringsvärde:

  381 000 kr varav mark 121 000 kr

  Värdeår:

  1991

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1991

  Tomtarea:

  1 504m2

  Grund:

  Torpargrund

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Vatten från grävd brunn, delas med grannfastigheten. Enskilt avlopp via trekammarbrunn

  Energideklaration

  Status:

  Behövs ej

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor