Objektbild

Vårvägen 3, Ronneby

Tomt på Aspan

Pris:

340 000 kr

Eller högsbjudande

Tomt - Ronneby

Område: Aspan

Fastighetsbeteckning: Leråkra 2:61

Tomtarea: 1 543 m2

Försäljning av tomt på vackra Aspan i Ronneby. Aspan ligger ca 7 km från Ronneby centrum och ca 26 km till Karlskrona centrum. Aspans härliga natur precis intill havet bjuder på vackra vandringsstråk och tomterna ligger enbart ett stenkast från en av Aspans flera sandstränder. Ronneby har flera skolor från förskolor upp till gymnasieskolan Knut Hahn. Ronneby är inne i en expanderade fas och många nya butiker ska öppna i nya handelsområdet Viggen under året. I Ronnebys stadskärna finns även butiker, flera matvarukedjor, mysiga restauranger och så klart vackra Ronneby brunnspark och Ronneby brunnsbad. För er om gillar fritidsliv är Blekinge och Ronnebys natur något extra med vacker skärgård, natursköna skogar med många vandringsleder och såklart alla sjöar. Vi har bl.a. även flera golfbanor i närheten och på Karlsnäs finns skidspår vintertid med konstsnö. Tomten säljs av Ronneby kommun. Vid köp av tomten ska en bostad stå klar inom 18 månader från tillträdesdagen. Tomterna säljs exklusive anslutningsavgifter av vatten/avlopp/dagvatten samt el och fiber. Kontakta Ronneby Miljöteknik vid frågor om anslutningsavgifter via hemsida eller 0457-61 88 15 Detaljplan finns under fliken dokument. Detaljplanen tillåter en total byggnadsarea på 250 m2. Här kan ni bygga en friliggande bostad som får ha en byggnadshöjd på max 7.5 meter. Ronneby kommun har för avsikt att sälja samtliga tomter utan förbehåll. Tomten säljs med friskrivningsklausul.

Läs mer

Pris

340 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Linda Björnlund

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0703-22 95 21

  linda.bjornlund@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Thomas Szelberg

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-17 07 93

  thomas.szelberg@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Vårvägen 3 till dig.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Leråkra 2:61

    Tomt

    Tomtarea

    1 543m2

    Areakälla

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Övrigt

    Ny gemensamhetsanläggning är bildad. Det innebär att en styrelse finns för förvaltningen utav väg och grönområde. Det är ej kommunen som sköter detta. Tomterna är anslutna till gemensamhetsanläggning för väg (Aspan ga:3) som leder ut till Heabyvägen. Kommunen har förbetalt anslutningen till gemensamhetsanläggningen på de tomterna som kommunen äger. Det innebär att varje tomt som säljs kommer att få en extra kostnad om 10 000 kr som ska betalas till kommunen. Anslutningsavgiftern är beslutat utav Lantnäteriet. Utöver detta finns en föreningen på Vårvägen som har hand om vägen samt grönområdena. Föreningens avsikt är att göra ett välkomnade och trevligt område för de boende på gatan. Kontakta mäklaren för mer information.

    Övrigt om tomt

    Tomtarea 1 543 m² (friköpt). Ganska plan naturtomt med lite träd. Bilderna på tomterna är tagna från området och är inte specifikt för denna tomten.

    Vatten/avlopp

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Ronneby Leråkra GA:3 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Ronneby Leråkra GA:4 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Ronneby Leråkra GA:9 ändamål: Grönområden

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Leråkra 2:61, Ronneby

    Kommun: Ronneby

    Område: Aspan

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 340 000 kr
    eller högsbjudande

    Taxeringsvärde: 332 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 332 000 kr

    Taxeringsår: 2019

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Ronneby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 11 i Ronneby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Ronneby!

    Läs mer

    Bobutiken i Ronneby

    Hitta din mäklare i Ronneby

    Liknande bostäder