Objektbild

Tomt på Sandstensvägen i centrala Älvdalen, Älvdalen

Tomt i populärt område i centrala Älvdalen

Pris:

100 000 kr

Utgångspris

Tomt - Älvdalen

Område: Centralt

Fastighetsbeteckning: Älvdalens Kyrkby 61:3

Tomtarea: 1 350 m2

Upplev drömmen om att bygga nytt! Nu har ni chansen att förvärva en tomt i populära Storbrott i centrala Älvdalen. På en lugn återvändsgata i familjevänliga områden. Även granntomten är till salu för den som önskar köpa båda och ha en större tomt. Här bor ni med ett mycket centralt läge mitt i byn och med naturen inpå knuten. Vandringsleder, skoterspår, bärplockning, svampplockning och fiske är bara några av sakerna som Älvdalens vackra omgivningar har att erbjuda. Den nya skolan F-9 invigdes 2019 och ligger mitt i byn och här finns även ett popluärt naturbruksgymnasium. I Älvdalens centrum hittar ni hotell, biograf, butiker, apotek, systembolag, caféer, vårdcentral, folktandvård och den vackra kyrkan. Älvdalens simhall, med Sveriges nordligaste 50-meters inomhusbassäng, ligger på gångavstånd från Älvdalens centrum och vägg i vägg med ishallen. Tomten ligger inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och spillvatten i Älvdalens kommun och får således ansluta sig till den gällande taxa som råder då avgiftsskyldighet inträder. Kostnad för anslutning enligt gällande taxa, ca 172 500 kronor inkl moms (oktober 2020). Observera att detta är en preliminär avgift till dagens gällande taxa och som avser en bostadsenhet som är större än 40 kvm. För ytterligare frågor kontakta Nodava 020-55 27 00. Värt att tänka på: Nybyggda bostadshus är helt befriade från att betala fastighetsavgift i 15 år

Läs mer

Pris

100 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lisa Bertilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-397 00 04

  lisa.bertilsson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Tomt på Sandstensvägen i centrala Älvdalen till dig.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Älvdalens Kyrkby 61:3

    Tomt

    Tomtarea

    1 350m2

    Areakälla

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Vatten/avlopp

    Tomten ligger inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och spillvatten i Älvdalens kommun. Kontakta Nodava för mer info.

    Servitut och andra rättigheter

    Planbestämmelser:

    Byggnadsplan Ändring Av Dp

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Älvdalens Kyrkby 61:3, Älvdalen

    Kommun: Älvdalen

    Område: Centralt

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 100 000 kr
    Utgångspris

    Taxeringsvärde: 58 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 58 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Idre - Älvdalen

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring eller mejla till oss i Idre-Älvdalen så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Idre-Älvdalen!

     

    Läs mer

    Bobutiken i Idre - Älvdalen

    Hitta din mäklare i Idre - Älvdalen

    Liknande bostäder