Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Tomt på Sandstensvägen i centrala Älvdalen, Älvdalen

Tomt i populärt område i centrala Älvdalen

Pris:

100 000 kr

Utgångspris

Tomt - Älvdalen

Område: Centralt

Fastighetsbeteckning: Älvdalens Kyrkby 61:3

Tomtarea: 1 350 m2

Upplev drömmen om att bygga nytt! Nu har ni chansen att förvärva en tomt i populära Storbrott i centrala Älvdalen. På en lugn återvändsgata i familjevänliga områden. Även granntomten är till salu för den som önskar köpa båda och ha en större tomt. Här bor ni med ett mycket centralt läge mitt i byn och med naturen inpå knuten. Vandringsleder, skoterspår, bärplockning, svampplockning och fiske är bara några av sakerna som Älvdalens vackra omgivningar har att erbjuda. Den nya skolan F-9 invigdes 2019 och ligger mitt i byn och här finns även ett popluärt naturbruksgymnasium. I Älvdalens centrum hittar ni hotell, biograf, butiker, apotek, systembolag, caféer, vårdcentral, folktandvård och den vackra kyrkan. Älvdalens simhall, med Sveriges nordligaste 50-meters inomhusbassäng, ligger på gångavstånd från Älvdalens centrum och vägg i vägg med ishallen. Tomten ligger inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och spillvatten i Älvdalens kommun och får således ansluta sig till den gällande taxa som råder då avgiftsskyldighet inträder. Kostnad för anslutning enligt gällande taxa, ca 172 500 kronor inkl moms (oktober 2020). Observera att detta är en preliminär avgift till dagens gällande taxa och som avser en bostadsenhet som är större än 40 kvm. För ytterligare frågor kontakta Nodava 020-55 27 00. Värt att tänka på: Nybyggda bostadshus är helt befriade från att betala fastighetsavgift i 15 år

Läs mer

Pris

100 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lisa Bertilsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-397 00 04

  lisa.bertilsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Älvdalens Kyrkby 61:3

   Tomt

   Tomtarea

   1 350m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Vatten/avlopp

   Tomten ligger inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och spillvatten i Älvdalens kommun. Kontakta Nodava för mer info.

   Servitut och andra rättigheter

   Planbestämmelser:

   Byggnadsplan Ändring Av Dp

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Älvdalens Kyrkby 61:3, Älvdalen

   Kommun: Älvdalen

   Område: Centralt

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 100 000 kr
   Utgångspris

   Taxeringsvärde: 58 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

   Taxeringsvärde för mark: 58 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Idre - Älvdalen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring eller mejla till oss i Idre-Älvdalen så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Idre-Älvdalen!

    

   Läs mer

   Bobutiken i Idre - Älvdalen

   Hitta din mäklare i Idre - Älvdalen

   Liknande bostäder