Ångersnäsvägen 30, Årsunda

Tomt, 1 075m2 Pris: 350 000 kr

I det vackra och grönskande området vid Storsjön ligger denna obebyggda tomt med sjönära läge. Tomten om totalt 1 075 kvm har ogenerat läge och består idag mest av skövlad skog. Här finns nu möjligheten att skapa sitt eget drömboende i detta idylliska område. Kommunalt VA samt el finns till tomtgräns.

Tomt

Tomtarea 1 075 m² (friköpt).

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Sandviken Vallen GA:3, Sandviken Vallen GA:4 Planbestämmelser:Detaljplan (2007-05-30)

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Vallen 1:81

Adress

Ångersnäsvägen 30 - Årsunda

Kommun

Sandviken

Boendeform

Tomt

Tomtarea

1 075m2

Område

Sandviken-Storsjön

Eller högstbjudande

350 000 kr

326 kr/m2

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Ångersnäsvägen 30, Årsunda

Tomt, 1 075m2 Pris: 350 000 kr

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Driftkostnad:

3 350 kr/år

Vatten/avlopp:

1 550 kr

Samfällighet:

1 800 kr

Samfällighetsavgift 1800 kr fastboende/ 600 kr fritidshus. Lägenhetsavgift vatten 1250 kr/år samt 350 kr/år vatten (samfällighet)

Pantbrev:

1 st om totalt 40 000 kr

Skattesats:

34.49

Byggnad

Tomtarea:

1 075m2

Vatten/avlopp:

Kommunalt VA vid tomtgräns, anslutningsavgift erlagd. Tillkommer pumpstation samt ingrävning till hus.

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola