Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Högåsvägen 43, Vemdalen

Sista tomten på vänster sidan om gatan finns nu ute till försäljning!

Pris:

795 000 kr

Tomt - Vemdalen

Område: Vemdalen By

Fastighetsbeteckning: Vemdalens Kyrkby 48:16

Tomtarea: 3 349 m2

Nu finns det inte många tomter kvar på denna gatan! Endast en tomt återstår med ett högre läge på vänster sida om vägen. På tomten finns även en gammal timmerstomme med en ladudel. Tomten ligger högt till på vackra Vemdalsberget med en utsikt som bara måste upplevas på plats! Se hur naturen förändras i takt med årstiderna och njut av en magisk tillvaro uppe vid en av Vemdalens bys bästa utsikter. Du har vyer mot Vemdalsskalet och mot Vemdalen by att blicka ut över och fantastiska vidder i en otrolig fjällmiljö precis utanför dörren. Både skoterspår och skidspår finns i området och kan nås enkelt från tomten. Du har generösa byggrätter om en högsta byggnadsarea om 180 kvm samt 60 kvm uthus/garage. Du får fördela ditt boende på två lägenheter och två våningar. Vägar, kommunalt V/A och fiber finns tillgängligt vid tomtgräsen. Förmånligt är anslutningsavgifterna för kommunalt vatten/avlopp och el för max 63 A inkluderade i tomtpriset. Om du vill uppleva den underbara atmosfären direkt visar vi dig mer än gärna runt i området! Vemdalen by ligger strategiskt till mellan de populära skiddestinationerna Vemdalsskalet och Björnrike. Du har endast ca 10 minuter med bilen till och från båda destinationerna och inte långt borta finns även Storhogna och Klövsjö. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer, så hjälper vi dig! Du kan även göra ett besök på Vemdalsbergets egna hemsida: http://www.vemdalsberget.se Kika gärna på vår Helikoptervy för att få en bild av hur det ser ut kring tomten! Allmänt om området: Vemdalen by har uråldriga anor och ligger vid foten av Högfjället, mellan Björnrike och Vemdalsskalet. Vid en av infarterna finns den vackra klockstapeln och den åttkantiga 1700-talskyrkan. Byn har ca 500 fast boende innevånare. Att bo i Vemdalen by är att bo mitt i. Skidbussen går dagligen med flera turer både till Vemdalsskalet och till Björnrike. Från byn tar du dig också enkelt ut på alla skoterleder. Här finns skola, dagis, bibliotek, välsorterad ICA-butik, bensinstation, vandrarhem, campingplats, café, restauranger, skidshop, skiduthyrning, bowling, frisör, bageri, inrednings- och hantverksbutiker, färg- och bygghandel, bio, gym, fotbollsplan, hockeyrink och elbelyst skidspår.

Läs mer

Pris

795 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  My Paulsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-688 07 31

  my.paulsson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Vemdalens Kyrkby 48:16

   Tomt

   Tomtarea

   3 349m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Övrigt

   I dagsläget står det en oinredd timmerstomme med en ladudel på fastigheten. Spekulanter uppmanas att mäta den på egen hand och ta kontakt med kommunen för att få mer information om hur detta påverkar byggnationen på tomten. Kontakt till Härjedalens kommun växel 0680-161 00.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp. Anslutningsavgift betald.

   Servitut och andra rättigheter

   Planbestämmelser:

   Detaljplan (2012-03-27)

   Vägbeskrivning

   Från Länsförsäkringars kontor, följ väg 315 mot Vemdalen by i 9km och tag sedan höger in på Åsgatan. Följ vägen i ca 670 m och håll till höger in på Kilbergsvägen. Följ vägen i ca 710 m och tag sedan höger in på Högåsvägen. Efter ca 200 m tag sedan höger så finner du två tomter längst in på vägen. Resterande fem tomter nås via Högåsvägen rakt fram. Varmt välkommen!

   Vemdalen By

   Allmänt om området

   Vemdalen by har uråldriga anor och ligger vid foten av Högfjället, mellan Björnrike och Vemdalsskalet. Vid en av infarterna finns den vackra klockstapeln och den åttkantiga 1700-talskyrkan. Byn har ca 500 fast boende innevånare. Att bo i Vemdalen by är att bo mitt i. Skidbussen går dagligen med flera turer både till Vemdalsskalet och till Björnrike. Från byn tar du dig också enkelt ut på alla skoterleder. Här finns skola, dagis, bibliotek, välsorterad ICA-butik, bensinstation, vandrarhem, campingplats, café, restauranger, skidshop, skiduthyrning, bowling, frisör, bageri, inrednings- och hantverksbutiker, färg- och bygghandel, bio, gym, fotbollsplan, hockeyrink och elbelyst skidspår.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Vemdalens Kyrkby 48:16, Vemdalen

   Kommun: Härjedalen

   Område: Vemdalen By

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 795 000 kr

   Taxeringsvärde: 265 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

   Taxeringsvärde för mark: 265 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Kommentar till driftkostnad: Gemensamhetsanläggning är under bildande. Alla fastighetsägare blir andelsägare och delar på kostnader som uppkommer. Exempel på sådan kostnad är snöröjning. Exploatören kommer börja debitera varje fastighetsägare för snöröjning. Drift för detta är beräknat till ca 1000 kr för obebyggd fastighet och ca 3000 kr för bebyggd fastighet. Dessa kostnader är inte helt fastställda utan en uppskattning. Kommunalt V/A obebyggd fastighet: 1 388kr/år. Kommunalt V/A bebyggd fastighet: Lägsta avgift om 5 550kr/bostadslägenhet och år. Anslutningsavgift Härjeåns fibernät: 19 900 kr inklusive moms står köparen för. Denna kostnad är från 2018.

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Vemdalen

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vemdalsskalet Terrassvägen 2 i Vemdalen, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vemdalen!

   Läs mer

   Bobutiken i Vemdalen

   Hitta din mäklare i Vemdalen

   Liknande bostäder