Objektbild

Två tomter i Vemdalen!, Vemdalen

Två tomter till salu i Vemdalen!

Pris:

850 000 kr

Utgångspris per tomt

Tomt - Vemdalen

Område: Vemdalen

Fastighetsbeteckning: Vemdalens Kyrkby 12:31, 12:34

Två fina tomter till salu i Vemdalen by. Dessa tomter passar lika bra för dig som vill uppfylla drömmen om att bygga och bo i Vemdalen permanent som för dig som drömmer om fritidshus i Vemdalen. Tomterna har ett centralt läge nära till skola, förskola, affärer och restauranger. Här har man även närhet till fotbollsplanerna och fina strövområden. I priset ingår anslutningsavgiften gällande kommunalt vatten och avlopp för en lägenhet och anslutningsavgift gällande el 25A. Anslutningarna levereras vid tomtgräns. På tomterna får man bygga bostäder, 200 kvm som största byggnadsarea. Spekulanter uppmanas prata med Härjedalens kommun vid frågor om byggrätten tel vxl 0680-16100. Väg, vatten, avlopp och elanslutning till tomterna beräknas vara färdigt senast under december 2021. Härjeåns bredbandsnät finns i området men är inte framdraget till tomterna idag, tomma rör för fiber kommer att läggs ner samtidigt som elen dras fram till tomtgränserna. Fiberanslutning ingår inte. För att se läget på tomterna så titta gärna på helikoptervyn. Välkommen att kontakta oss för mer information eller varför inte låta oss guida dig på tomterna? Vi finns endast ett telefonsamtal bort!

Läs mer

Pris

850 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Nyman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-297 83 37

  emma.nyman@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Två tomter i Vemdalen! till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Vemdalens Kyrkby 12:31, 12:34

    Tomt

    Tomtarea

    0m2

    Byggrätt

    På tomterna får man bygga Bostäder, största byggnadsarea är 200 kvm per fastighet. På tomten 12:34 är högsta byggnadshöjd 6 m, högsta byggnadshöjd för komplementsbyggnad är 3,5 m. På tomten 12:31 gäller högsta byggnadshöjd 4,5 m, högsta byggnadshöjd för komplementsbyggnad är 3,5 m.

    Övrigt om tomt

    Tomtarea: Vemdalens Kyrkby 12:31 1159 kvm Vemdalens Kyrkby 12:34 1066 kvm

    Vatten/avlopp

    Det kommer att bli kommunalt vatten och avlopp

    Servitut och andra rättigheter

    Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 23-IM2-82/2015.1 Last: Avtalsservitut: Ledning, 23-IM2-65/435.1

    Avtalsservitut Kraftledning Avtalsservitut Ledning

    Planbestämmelser:

    Detaljplan

    Vemdalen

    Allmänt om området

    Vemdalen by har uråldriga anor och ligger vid foten av Högfjället, mellan Björnrike och Vemdalsskalet. Vid en av infarterna finns den vackra klockstapeln och den åttkantiga 1700-talskyrkan. Byn har ca 500 fast boende innevånare. Att bo i Vemdalen by är att bo mitt i. Skidbussen går dagligen med flera turer både till Vemdalsskalet och till Björnrike. Från byn tar du dig också enkelt ut på alla skoterleder. Här finns skola, dagis, bibliotek, välsorterad ICA-butik, bensinstation, vandrarhem, campingplats, café, restauranger, skidshop, skiduthyrning, bowling, frisör, bageri, inrednings- och hantverksbutiker, färg- och bygghandel, bio, gym, fotbollsplan, hockeyrink och elbelyst skidspår. Destinationen Vemdalen är en av Skandinaviens mest snösäkra skidområden där man oftast kan åka skidor från november till april. Här finns ungefär 34 liftar och 55 nedfarter fördelat på tre olika alpina anläggningar. Förutom den alpina skidåkningen så finns här även gott om längdskidspår, vandringsleder och skoterleder. I området har man dessutom tillgång till flertalet affärer och restauranger. Runt om i denna fantastiska fjällvärld finns även sjöar och vattenfall som erbjuder bad, fiske och fina naturupplevelser. Endast en kortare bilresa bort, i Hede och i Klövsjö finns två golfbanor där man får chansen att spela golf i den vackra fjällterrängen. På alla fjäll i området erbjuds fina vandringsleder eller varför inte besöka Sonfjället där man både på sommaren och på vintern kan uppleva storslagen natur antingen till fots eller på skidor.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Vemdalens Kyrkby 12:31, 12:34, Vemdalen

    Kommun: Härjedalen

    Område: Vemdalen

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 850 000 kr
    Utgångspris per tomt

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Kommentar till driftkostnad: Obebyggda tomter belastas av fastighetsskatt på 1 procent av taxeringsvärdet.

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Vemdalen

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vemdalsskalet Terrassvägen 2 i Vemdalen, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Vemdalen!

    Läs mer

    Bobutiken i Vemdalen

    Hitta din mäklare i Vemdalen

    Liknande bostäder