Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Bockamålen - Tre blivande tomter, Huskvarna

Tre tomter med lantligt läge i Bockamålen

Pris:

650 000 kr

/ utgångspris

Tomt - Huskvarna

Område: Bockamålen

Fastighetsbeteckning: Del av Bockamålen 1:4

Tomtarea: 2 000 m2

Nu finns chansen att förvärva en tomt i Bockamålen - Lantligt läge ca 4 km från Hakarps kyrka på väg mot Ramsjöholm, med ett perfekt avstånd till både Huskvarna och Jönköping (ca 10 resp. 20 minuter med bil). Förskola/Skola finns inom 5 till 6 km avstånd. Med naturen in på knutarna finns alla möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närområdet är det flera nybyggda villor och här bor många barnfamiljer. Nu kan drömmen om att bygga eget bli din! Här finner du tre blivande trevliga, lagom stora tomter placerad i vackra Bockamålen. Tomterna är idag ännu inte avstyckade men det finns ett positivt förhandsbesked för avstyckning (avstyckningen ingår i tomtpriset) och byggnation av enbostadshus för tomterna B och C. Tomterna skall styckas av från Bockamålen 1:4 storleken kommer att bli ca 1500 - 3000 kvm men kan anpassas efter köparens önskemål. Tomterna ligger i en södersluttning med en skyddande skogsridå i norr. Det finns en del berg i dagen som vid sprängning kan användas som fyllnadsmaterial vid byggnationen för att på så vis hålla ner kostnaderna. Fiskesjö inom gångavstånd, badplats ca 5 km. Fiber finns nedgrävt längs vägen och kan beställas hos Jönköpings Energi. Gemensam infart och väg får anläggas på nuvarande ägares mark, bekostas och underhålls av köparna (servitut). Kostnad för enskilt vatten och avlopp tillkommer. Elanslutning till tomt B och C tillkommer. Närmsta elstolpe finns inom 200 meter för påkoppling via Eon. Tomt A - Utgångspris 700 000 kr. Denna tomt har adress Bockamålen 7. Här finns idag en äldre enklare stuga (västkuststuga) med byggår 1971 som medföljer tomten utan kostnad. El indraget (dock ingen elmätare), borrad brunn (ca 75 meter). Tomt B - Utgångspris 650 000 kr. Ligger söder om tomt A. Från denna tomt kan man se en glimt av sjön. Tomt C - Utgångspris 650 000 kr. Ligger närmast länsväg 985. Varmt välkomna att kontakta mäklare om du har några frågor och för visning.

Läs mer

Pris

650 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Henric Lagerquist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-77 36 35

  henric.lagerquist@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Del av Bockamålen 1:4

   Tomt

   Tomtarea

   2 000m2

   Areakälla

   Osäkerhet råder om areans storlek

   Övrigt om tomt

   Storlek ca 1500 - 3000 kvm men kan anpassas efter den som köper.

   Vatten/avlopp

   Till tomt A finns borrad brunn (ca 75 meter) också inkopplad till stugan och avlopp (tvättavlopp) till stenkista.

   Servitut och andra rättigheter

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Del av Bockamålen 1:4, Huskvarna

   Kommun: Jönköping

   Område: Bockamålen

   Möjligt tillträdesdatum: Enligt överenskommelse

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 650 000 kr
   / utgångspris

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Jönköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Barnarpsgatan 21 i Jönköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Jönköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Jönköping

   Hitta din mäklare i Jönköping

   Liknande bostäder