Bockamålen - Tre blivande tomter, Huskvarna

650 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Del av Bockamålen 1:4

Adress

Bockamålen - Tre blivande tomter - Huskvarna

Kommun

Jönköping

Boendeform

Tomt

Tomtarea

2 000m2 - Friköpt

Område

Bockamålen

/ utgångspris

650 000 kr

325 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Tre tomter med lantligt läge i Bockamålen

  Nu finns chansen att förvärva en tomt i Bockamålen - Lantligt läge ca 4 km från Hakarps kyrka på väg mot Ramsjöholm, med ett perfekt avstånd till både Huskvarna och Jönköping (ca 10 resp. 20 minuter med bil). Förskola/Skola finns inom 5 till 6 km avstånd. Med naturen in på knutarna finns alla möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närområdet är det flera nybyggda villor och här bor många barnfamiljer. Nu kan drömmen om att bygga eget bli din! Här finner du tre blivande trevliga, lagom stora tomter placerad i vackra Bockamålen. Tomterna är idag ännu inte avstyckade men det finns ett positivt förhandsbesked för avstyckning (avstyckningen ingår i tomtpriset) och byggnation av enbostadshus för tomterna B och C. Tomterna skall styckas av från Bockamålen 1:4 storleken kommer att bli ca 1500 - 3000 kvm men kan anpassas efter köparens önskemål. Tomterna ligger i en södersluttning med en skyddande skogsridå i norr. Det finns en del berg i dagen som vid sprängning kan användas som fyllnadsmaterial vid byggnationen för att på så vis hålla ner kostnaderna. Fiskesjö inom gångavstånd, badplats ca 5 km. Fiber finns nedgrävt längs vägen och kan beställas hos Jönköpings Energi. Gemensam infart och väg får anläggas på nuvarande ägares mark, bekostas och underhålls av köparna (servitut). Kostnad för enskilt vatten och avlopp tillkommer. Elanslutning till tomt B och C tillkommer. Närmsta elstolpe finns inom 200 meter för påkoppling via Eon. Tomt A - Utgångspris 700 000 kr. Denna tomt har adress Bockamålen 7. Här finns idag en äldre enklare stuga (västkuststuga) med byggår 1971 som medföljer tomten utan kostnad. El indraget (dock ingen elmätare), borrad brunn (ca 75 meter). Tomt B - Utgångspris 650 000 kr. Ligger söder om tomt A. Från denna tomt kan man se en glimt av sjön. Tomt C - Utgångspris 650 000 kr. Ligger närmast länsväg 985. Varmt välkomna att kontakta mäklare om du har några frågor och för visning.

  Ansvarig mäklare

  Robert Csiki

  Reg. Fastighetsmäklare

  0734-13 11 05

  robert.csiki@lansfast.se Läs mer om Robert

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Storlek ca 1500 - 3000 kvm men kan anpassas efter den som köper.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 000m2

  Vatten/avlopp:

  Till tomt A finns borrad brunn (ca 75 meter) också inkopplad till stugan och avlopp (tvättavlopp) till stenkista.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor