Del av Lekaryd Djursgård 3, Alvesta

460 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Lekaryd 1:21

  Adress

  Del av Lekaryd Djursgård 3 - Alvesta

  Kommun

  Alvesta

  Boendeform

  Tomt

  Tomtarea

  2 000m2 - Friköpt

  Område

  Alvesta

  Eller enligt överenskommelse

  460 000 kr

  230 kr/m2

  Skapa ditt drömboende med en bra tomt i Lekaryd!

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Vill du skapa ditt drömboende med lantlig idyll och med närhet till allt du kan önska i vardagen? Nu har du möjligheten att göra denna fantastiska resa! I populära Lekaryd kommer fyra tilltagna tomter om cirka 1 800-2 000 kvadratmeter per tomt att avstyckas. Tomtens storlek och dess placering erbjuder bara fördelar. I Lekaryd erbjuds närhet till Dansjön, Alvesta Golfklubb samt Hanaslövs friluftsområde med elljusspår, skidbacke och längdspår. I Lekaryd finns en kooperativ förskola. I Lekaryd har du 5 km till Alvesta station och cirka 15 minuter till Växjö. Dessutom finns goda förbindelser med såväl buss som med bil. Via tågknutpunkten Alvesta tar du dig snabbt och enkelt vidare till andra städer. Området kan anslutas till kommunalt vatten och avlopp för en kostnad av ca 75 000 kr (2019-års taxa). El finns att ansluta sig till en kostnad av ca 27 000 kr (2019-års taxa). Det finns även möjlighet att ansluta sig till fibernätet som är draget genom Lekaryd. Säljaren kommer att bekosta avstyckning samt kostnaden för gemensam väg. För fler frågor om bygglov, väg, vatten eller avlopp ber vi er vända er till stadsbyggnadskontoret och Alvesta kommun. Välkommen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Optokabel, 0764IM-07/8574.1 Last: Ledningsrätt Avlopp, 0764-15/44.2 Last: Ledningsrätt Starkström, 0764-93/14.3 Last: Ledningsrätt Tele, 0764-02/38.1 Last: Ledningsrätt Tele, 0764-02/38.2 Last: Ledningsrätt Tele, 0764-11/30.1 Last: Ledningsrätt Vatten, 0764-15/44.1 Last: Ledningsrätt Vatten-Spillvattenledningar, 0764-10/49.1 Last: Officialservitut Avlopp, 0764-83/34.1 Last: Officialservitut Röjningsrätt, 0764-07/31.5 Planbestämmelser: Grundvattenskydd (1965-12-29) Grundvattenskydd (1965-12-21) Grundvattenskydd (1957-06-19)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  6 st om totalt 2 900 000 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 000m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor