Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Jularp, Höör

Stor härlig naturtomt i Jularp nära Höör!

Pris:

650 000 kr

Utgångspris

Tomt - Höör

Område: Jularp

Fastighetsbeteckning: Jularp 7:35

Tomtarea: 5 233 m2

Förverkliga din nybyggar-dröm! Stor kuperad skogstomt om 5233 m² belägen i härlig miljö med skog och ängsmarker precis intill, kanske ge er ut på en vandring över ängar och genom skog till Vaxsjön ca 1,5 km bort eller plocka lite svamp till middagen! Har finns möjligheten att skapa ett unikt boende antingen för fritiden eller året runt. Bra läge nära in till Höörs tätort med service, kultur, restauranger, skolor, tågstation mm. Gång- och cykel-bana hela vägen fram till Höör! Det fanns ett beviljat bygglov från 2010 som nuvarande ägare sökte men sen aldrig påbörjade byggnation, lovet medgav ett 1-plans bostadshus om ca 185 m² byggnadsarea samt en komplementbyggnad om ca 90 m² byggnadsarea.

Läs mer

Högsta bud

550 000 kr

Budgivning pågår

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Micael Arderup

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0708-10 18 39

  micael.arderup@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Jularp 7:35

   Tomt

   Tomtarea

   5 233m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Övrigt

   På tomten finns en f d glasskiosk som idag används som uppehålls-stuga av nuvarande ägare, här finns plats att fika och vila! Finns också en gammal enkel förrådsbyggnad i dåligt skick.

   Övrigt om tomt

   Ej detaljplanerat. Planen säger inget specifikt om vad man får/inte får lov att bygga, för vidare information kontakta Bygg och plan-enheten på Höörs kommun. För information om anslutningsavgiften för elen gå in på länken nedan: https://www.kraftringen.se/privat/el/elnat/elanslutning-elnatsavtal/ Fiber finns i området.

   Vatten/avlopp

   Finns gammal grävd vattenbrunn som sinat. Avlopp saknas idag men tanken när bygglovet söktes 2010 var en 3-kammarbrunn med filtrering. Det finns en utbyggnadsplan för kommunalt vatten och avlopp i Höörs kommun, läs mer på: https://www.hoor.se/bygga-bo-miljo/vatten-och-avlopp/va-plan/

   Servitut och andra rättigheter

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Jularp 7:35, Höör

   Kommun: Höör

   Område: Jularp

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 650 000 kr
   Utgångspris

   Taxeringsvärde: 128 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

   Taxeringsvärde för mark: 128 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 4 st om totalt 70 000 kr

   Driftkostnad: 400 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Vägavg/snö: 400 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 1 280 kr (totalt 1 680 kr)

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Höör

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, avstyckad gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya torg 3b i Höör, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Höör!

   Läs mer

   Bobutiken i Höör

   Hitta din mäklare i Höör

   Liknande bostäder