Objektbild

Simons väg (8), Önneköp

Tomt i Önneköp

Pris:

182 412 kr

Eller högre bud

Tomt - Önneköp

Område: Önneköp

Fastighetsbeteckning: Önneköp 6:72

Tomtarea: 1 350 m2

Tomt säljes av Hörby Kommun. (Adressen Simons väg 8 är ej fastställd). Observera att det föreligger byggskyldighet vid köp av denna tomt. Med det menas att köparen är skyldig att uppföra ett bostadshus för permanent boende inom 24 månader från tillträdet. Byggskyldigheten anses fullgjord när slutbesked är utfärdat (när huset är färdigbyggt). Tomten får inte heller säljas vidare innan byggskyldigheten är fullgjord. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för vatten och avlopp. Bostadsenhetsavgift och elanslutningsavgift tillkommer. Vid flera spekulanter tillämpas budgivning. Detaljplanen medger uppförande av fristående bostadshus med 1 våning. Byggnadshöjd max 4 meter. Byggnadsarea max en fjärdedel av tomtstorleken (25%). Tomten säljes i befintligt skick. Teleservice har fibernät i området och anslutningsavgift ligger enligt uppgift för närvarande på cirka 25000kr och leveranstiden är ungefär 6 månader. För mer information kontakta dem via hemsida: teleservice.net Klicka på "läs mer hos mäklaren" för att få tillgång till detaljplaner och övriga dokument.

Läs mer

Pris

182 412 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Lars-Eve Jönsson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0732-34 60 74

  lars-eve.jonsson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Simons väg (8) till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Önneköp 6:72

    Tomt

    Tomtarea

    1 350m2

    Areakälla

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Övrigt

    För denna tomt tecknas avtal på kommunens egna köpekontrakt. Mäklaren förklarar köpekontraktets innehåll för intressenter, samt går igenom kontraktet med köparen före undertecknande.

    Vatten/avlopp

    Anslutningsavgifter för kommunalt vatten och avlopp ingår i tomtpriset. Bostadsenhetsavgift: 36 424 kronor tillkommer.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Hörby Önneköp GA:4 ändamål: Vägar

    Planbestämmelser:

    Byggnadsplan

    Önneköp

    Allmänt om området

    Önneköp är en trevlig by, c:a 15 minuter med bil från Hörby. Det finns Lanthandel och bussförbindelser. Barnen går grundskola upp till klass 6 i grannbyn Långaröd. Till högstadiet i Hörby åker ungdomarna med skolbuss. Aktiv byaförening som jobbar för en levande landsbygd.

    Övrigt om området

    Aktuellt i Byn, (med reservation för förändringar): Levande Önneköp - en förening som vill främja engagemanget för landsbygden och bygdemenskapen. Önneköp Byaförening Tidningen Byanytt Önneköpstrampet - årlig cykelrunda Blaurög - mopperejs Farhults Mosseförening - grill, julgranshuggning mm. Leve Sjököpssjön! - en förening som vill restaurera den lokala sjön. Skärhus mathantverk. Himmelska charkuterier Hildas Glasscafé Noys Thaimat Önneköpbageriet Önneköp Lanthandel (ombud Post, Systembolag mm) Lanthandelsmuseeum Woolpack - Presentbutik Önneköps Bilverkstad Arnolds Kannibalmuseum Önneköp Skördefest Önneköps Sommarfest Önneköp IF Årliga Loppis Lokalt Nationaldagsfirande och midsommarfirande på IP Gymnastikhall Långarödsskola: Innebandy Gympa Yoga

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Önneköp 6:72, Önneköp

    Kommun: Hörby

    Område: Önneköp

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 182 412 kr
    eller högre bud

    Taxeringsvärde: 61 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 61 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Hörby

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, avstyckad gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 24 i Hörby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Hörby!

    Läs mer

    Bobutiken i Hörby

    Hitta din mäklare i Hörby

    Liknande bostäder