Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Klamby 23:1

Skogsnära naturtomt i idylliska och fridfulla Klamby

Pris:

450 000 kr

Eller bud

Tomt -

Fastighetsbeteckning: Klamby 23:1

Här finns alla förutsättningar för dig som vill skapa ett mycket trivsamt hem från grunden. Här i Klambys vackraste landsbygdsområde är det alltid nära till skogens lugn. Klamby är verkligen helt rätt område för dig som uppskattar stillheten. Positivt förhandsbesked från Sjöbo kommun (september -19) gällande bebyggelse av bostad och stallbyggnad Tomten är under avstyckning. Ytan fastställs av Lantmäteriet vid förrättningen. Geoteknisk undersökning är gjord.

Läs mer

Pris

450 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Hanne Bing

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0709-79 51 19

  hanne.bing@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Klamby 23:1

   Tomt

   Tomtarea

   0m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Övrigt om tomt

   Kommunalt v/a + el-anslutning saknas helt på fastigheten. När fastigheten bebyggs måste detta ombesörjas av ny ägare. Taxering ej åsatt

   Servitut och andra rättigheter

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Klamby 23:1

   Kommun: Sjöbo

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 450 000 kr
   eller bud

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Sjöbo

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, lantbruk, kommersiell fastighet, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gamla Torg 4 i Sjöbo, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Sjöbo!

   Läs mer

   Bobutiken i Sjöbo

   Hitta din mäklare i Sjöbo

   Liknande bostäder