Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hållsta 6:33, 6:34 och 6:35, Eskilstuna

3 Byggklara tomter i natursköna Hållsta

Pris:

700 000 kr

Tomt - Eskilstuna

Område: Hållsta

Fastighetsbeteckning: Hållsta 6:33, Hållsta 6:34 och Hållsta 6:35.

Tomtarea: 871 m2

Här presenteras 3 tomter i natursköna Hållsta. Största byggnadsarea är, enligt detaljplan 130 m². Detaljplanen medger även möjlighet att stycka tomten i syfte bygga parhus, radhus eller kedjehus (största byggnadsarea vid styckning är, enligt detaljplan i så fall 100 kvm/hus). Hållsta är ett lugnt, barnvänligt och naturskönt litet samhälle beläget ca 10 km söder om centrala Eskilstuna. I Hållsta finns skola (års 1-6), förskola, sporthall och elljusspår. Sörmlandsleden, som bjuder på vandring i vacker, Sörmländsk natur, passerar förbi tätt utanför samhället. Ett par hundra meter från tomterna kan man bada i "Gropen". I närbelägna Skogstorp finns skola med förskoleklass och ända upp till klass 9. Men bil tar det endast ca 10 minuter in till centrum och det finns även bra bussförbindelser. De aktuella tomterna har fastighetsbeteckningarna Hållsta 6:33, 6:34 och 6:35 och uppgår till 871, 925 respektive 917 m². Anslutningar för vatten, avlopp, el och bredband finns i tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Anslutningsavgifter tillkommer (se under "Vatten/avlopp" nedan). Nybyggda hus är undantagna från fastighetsavgift de första 15 åren.

Läs mer

Pris

700 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Henrick Andersson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0702-44 94 76

  henrick.andersson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Marie Larsson

  Mäklarassistent

  Mobil: 0706-77 11 22

  marie.larsson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Hållsta 6:33, Hållsta 6:34 och Hållsta 6:35.

   Tomt

   Tomtarea

   871m2

   Byggrätt

   130 kvm

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Vatten/avlopp

   Kommunalt VA finns i tomtgräns. Anslutningsavgifterna för de aktuella fastigheterna (Hållsta 6:33-6:35) är som följer. Observera att avgifterna nedan redovisas med 2020-års VA-taxa. Ändras VA-taxan så ändras också priset. Det är den VA-taxa som är gällande när anslutning sker och förbindelsepunkten förmedlas som bestämmer priset. Priset förutsätter att det är ett bostadshus som ska anslutas. Hållsta 6:33: 174 323 kr Hållsta 6:34: 176 600 kr Hållsta 6:35 176 263 kr

   Servitut och andra rättigheter

   Samfällighet: Eskilstuna Hållsta S:5

   Planbestämmelser:

   Detaljplan Vattenskyddsområde

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hållsta 6:33, Hållsta 6:34 och Hållsta 6:35., Eskilstuna

   Kommun: Eskilstuna

   Område: Hållsta

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 700 000 kr

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Dokument

   Detaljplan

   Karta & område

   Eskilstuna

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Libergsgatan 8 i Eskilstuna, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Eskilstuna!

   Läs mer

   Bobutiken i Eskilstuna

   Hitta din mäklare i Eskilstuna

   Liknande bostäder