Objektbild

Björnösund södra 5A, Norrtälje

Hörntomt i populära Björnösund med soligt läge nära bad -och båtplats!

Pris:

1 200 000 kr

Tomt - Norrtälje

Område: Björnösund

Fastighetsbeteckning: Björnö 2:49

Tomtarea: 2 348 m2

Nu finns det möjlighet att förvärva en tomt med trevligt läge i populära Björnösund. Här kan man skapa sitt drömboende vilket kan vara såväl fritids- som permanentbostad. Den fina tomten är i dagsläget en skogstomt med soligt läge. Här finns alla möjligheter att förverkliga sina drömmar om att någon gång i livet kunna ha en egen pool eller badtunna. Dessutom kanske en bastu lockar eller ett utekök där något gott från grillen serveras en ljus, ljummen sommarkväll. En blåbärspaj till eftermiddagskaffet med blåbär från tomten är en lyx att njuta av veckans alla dagar. På tomten finns även lingon och smultron och skogarna runtomkring är ett lystmäte för svampälskaren. Tomten har ett trevligt och lättillgängligt läge med endast 500 meter till fin och välordnad bad- och båtplats i Södra hamnen. Möjlighet att hyra båtplats finns i Södra och Norra hamnen inom området och till dessa är det separat kö. Båtplats kostar för närvarande 600 kr/år. Fastigheten har vattenförsörjning från borrad brunn på grannfastigheten via servitut. Avlopp får nästa ägare ombesörja. El finns till tomtgräns. Välkomna att åka till Björnösund på egen hand för att titta på tomten och strosa runt i de vackra omgivningarna. Ta med er picknick, välj en av alla mysiga platser att slå er ner på och njut av den fina utsikten. Björnösund bjuder på närhet till havet, härlig natur och charmig skärgårdsmiljö. Här finns möjlighet till promenader längs med grusvägar och skogsstråk. Runt om finns det ett flertal härliga badplatser, klipphällar och mysiga vikar som är lämpliga för havsbad, sol och avkoppling. Trevlig livsmedelsaffär i Vreta endast 5 min med bil. Här finns också pizzeria samt drivmedel. Norrtälje ligger enbart 15 minuter bort där ett större utbud av service finns. .

Läs mer

Pris

1 200 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Maria Lindgren

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-456 46 37

  maria.lindgren@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Björnösund södra 5A till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Björnö 2:49

    Tomt

    Tomtarea

    2 348m2

    Areakälla

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Övrigt

    Björnösund är ett naturskönt tomtområde med såväl fritidshus som permanentbostäder. Området sköts av Björnösund tomtägarförening som du kan läsa mer om på www.bjornosund.se. Vid Rännlan finns fotbollsplan, boulebarna och föreningslokal. Här anordnar föreningen varje år midsommarfirande med bl.a. stångresning och dans. I området finns välordnad badstrand med sandstrand. Som medlem i föreningen har du möjlighet att hyra båtplats vid någon av föreningens bryggor. Totalt finns ca 90 båtplatser.

    Vatten/avlopp

    Enskilt vatten, Avlopp saknas.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Björnö GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Frötuna-Björknäs GA:4 ändamål: Vägar

    Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 01-IM1-79/3451.1

    Planbestämmelser:

    Byggnadsplan

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Björnö 2:49, Norrtälje

    Kommun: Norrtälje

    Område: Björnösund

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 1 200 000 kr

    Taxeringsvärde: 385 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 385 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Pantbrev: 3 st om totalt 175 000 kr

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Norrtälje - Roslagen

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Brogatan 7 i Norrtälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Roslagen!

    Läs mer

    Bobutiken i Norrtälje - Roslagen

    Hitta din mäklare i Norrtälje - Roslagen

    Liknande bostäder