Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Runmarö Solberga (Del av Solberga 1:3), Runmarö

Unik möjlighet att förvärva åtta tomter i ett populärt område på Runmarö!

Pris:

8 000 000 kr

Tomt - Runmarö

Område: Runmarö

Fastighetsbeteckning: Solberga 1:3

Tomtarea: 19 509 m2

Drömmer du om att göra ett fastighetsprojekt i skärgården? Nu har du möjligheten att förvärva en tomt där kommunen har påbörjar sin prövning, i en detaljplaneprocess, detaljplaneläggning för åtta avstyckningar med nybyggnad av enbostadshus på respektive avstyckning. Tomterna ligger i populära Solberga. Här har ni bästa solläget i sydväst och möjlighet till båtplats ca 150 meter från tomterna. I ansökan föreslås åtta avstyckningar med areal 2 090-3 695 m² och nybyggnad av enbostadshus om 120-200 m². Detaljplanen bedöms bli antagen kvartal två 2021. Se mer under dokument. Från Stavsnäs vinterhamn går båtarna regelbundet till Styrsvik och tar cirka 10 minuter. Virkestransport går enkelt att lösa mellan Stavsnäs och Styrsvik. Runmarö är en vacker skärgårdsidyll, med bofast befolkning och närservice. Runmarö Lanthandels matbutik har öppet året runt och har både apoteks- och systemombud. Under helgerna kan du äta middag på öns välbesökta kvarterskrog Svängen som ofta bjuder på livemusik. Runmarös Hembygdsförening är en aktiv förening som ordnar en rad olika aktiviteter på ön som bio, julmarknad, teater, Runmarö-dagen mm. Runmarö trafikeras av bland annat Waxholmsbolaget från Stavsnäs vinterhamn. Till Runmarö Solberga kommer du lättast med egen båt eller åker båt med fastighetsmäklaren. Vill ni åka kommunalt kan ni givetvis åka med Waxholmsbolaget från Stavsnäs till Styrsvik och promenera ca 2,5-3 km till fastigheten. Tomterna visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för mer information, transport och visning. För er som tar en titt på tomten på egen hand får gärna anmäla ert intresse till mäklaren. Är ni intresserade av slutprodukten får ni gärna kontakta mäklare, så håller vi er informerade.

Läs mer

Pris

8 000 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Simon Persson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 076-3220717

  simon.persson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Alexander Egebrant

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-256 06 53

  alexander.egebrant@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Solberga 1:3

   Tomt

   Tomtarea

   19 509m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Övrigt

   Från Runmarö når ni snabbt Sandhamn som är en riktig skärgårdsidyll som sjuder av liv och rörelse. Den perfekta dagsutflykten med båten, här kan ni avnjuta både vacker natur, sandstränder, restauranger, butiker, barer och ett aktivt folkliv. Eller varför inte ta en middag på Sandhamns Värdshus eller avnjuta en dag på Seglarhotellets spa? Vill ni ta en båttur söderut kommer ni till Nämdö som består av flera större och mindre öar, på huvudön i Solvik hittar du livsmedelsbutik med apotek- och systemombud, restaurang Nämdö kök & bar och bensinmack. I Sand finns Hembygdsgården med postservice och gamla skolan med skärgårdsmuseum, bibliotek och slöjdbod. Östanviks gårdsbutik säljer ekologiska produkter och har ett litet café. Vill ni åka norrut kommer ni snabbt till Harö en vacker gammal ö med genuin skärgårdsmiljö med spår av äldre kulturlandskap. På Gummerholmen inne i den skyddande Haröfladen hittar du Harö Livs gästbrygga. Harö Livs har ett brett sortiment av livsmedel med alla färskvaror och även ombud för Systembolaget. Här finns Café med fika och mat. På bryggan hålls även olika event och aktiviteter som t.ex Yoga på bryggan tre gånger i veckan. Till fastlandet kommer ni på några minuter både till Stavsnäs vinterhamn som är en året-runt-hamn och Bullandö Marina. Bullandö Marina är en av de största småbåtshamnarna i Stockholms Skärgård med plats för 1400 båtar. Här hittar ni välbesökta Bullandö Krog, caféer och småbutiker i marin atmosfär. Ändring/tillägg, annons: Eventuella ändringar/tillägg i ovanstående annon kan ske. Läs därför alltid noga igenom den objektbeskrivning som ansvarig mäklare överlämnar vid visningstillfället. Försäljning före visning: I vissa fall kan ett bud läggas före planerad visning. Mäklaren är därmed skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om han/hon skall acceptera budet eller inte. Därför är det att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på nätet för att försäkra dig om att fastigheten finns kvar. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning. Lagfartsavgift (stämpelskatt): Avgiften är 1,5 % på köpeskilling och betalas av köparen. Expeditionsavgift tillkommer. Pantbrev: Vid fallet då fastigheten skall belånas och nya pantbrev skall tas ut är avgiften 2 % på pantbrevsbeloppet. Avgift tas dock ej ut för befintliga pantbrev, endast nya. Expeditionsavgift tillkommer.

   Övrigt om tomt

   Försäljningen avser del av Solberga 1:3 med en area på ca 19 509 m². Tomt 1: ca 3 695 m² Tomt 2: ca 2 248 m² Tomt 3: ca 2 190 m² Tomt 4: ca 2 264 m² Tomt 5: ca 2 278 m² Tomt 6: ca 2 278 m² Tomt 7: ca 2 278 m² Tomt 8: ca 2 278 m²

   Vatten/avlopp

   Vatten & avlopp saknas.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Värmdö Solberga GA:1, Samfällighet: Värmdö Solberga S:1 Skattetal: Mantal 6/120

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Solberga 1:3, Runmarö

   Kommun: Värmdö

   Område: Runmarö

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 8 000 000 kr

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Kommentar till driftkostnad: Fastighetsskatten och samfällighetsavgift är inte upptagen i driftkostnaden.

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Stockholm - Kommersiellt

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss. Välkommen till din lokala mäklare i Stockholm - Kommersiellt!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Kommersiellt

   Hitta din mäklare i Stockholm - Kommersiellt

   Liknande bostäder