Objektbild

Fågelstigen 9A, Värmdö

Nu finns möjlighet att bygga ditt drömboende på populär adress i Mörtnäs!

Pris:

Pris ej angivet

Tomt - Värmdö

Område: Mörtnäs

Fastighetsbeteckning: Mörtnäs 1:687

Tomtarea: 998 m2

Ta chansen att förvärva denna byggklara tomt med toppläge i populära Mörtnäs! Tomten som ligger i ett högt och soligt sydvästläge med havsutsikt erbjuder goda förutsättningar för större byggnation. Arkitektritningar finns klara för ett hus om hela 310 kvm i tre plan. Du kan också ta tillfället i akt och bygga huset du alltid drömt om! Byggrätten tillåter 120 kvm byggyta med en max höjd på 7 meter (se bifogad planbestämmelse). Möjlighet till komplementbyggnad upp till 40 kvm och Attefallshus om 30 kvm. Tomten idag är lättskött och lummig med både inslag av naturtomt med skog och berg men också delvis plana ytor med gräsmatta. Här finns möjlighet att utforma och anpassa trädgårdsrummen efter dina egna önskemål och behov. I kvällssolen kan du njuta och blicka ut över havet medans solen går ner. Inte bara tomten är inbäddad i grönska utan det erbjuder även omgivningarna i Mörtnäs med fina promenadstråk och skärgården inpå knuten. Fastigheten är belägen på en lugn, enkelriktad gata perfekt för barnfamiljen som vill slippa en trafikerad väg. Ca 200 m bort ligger Västerviksparken där både våren firas in den 1:a maj och här anordnas även midsommarfirande. Här möjliggörs chansen att skapa ett unikt boende med maximal livskvalité! Missa inte chansen att förverkliga din villadröm på en attraktiv adress i Mörtnäs med närhet till vatten, natur och goda kommunikationer! För mer information kontakta ansvarig mäklare. Mörtnäs är ett av Värmdös mest familjära och populära områden, mest tack vare sitt praktiska och centrala läge med närhet till alla vardagens behov för såväl vuxna som barn. Bland annat finner ni på nära avstånd både förskolor och skolor, Värmdö Köpcentrum med stort utbud, snabba kommunikationer in till stan, Värmdö golf, barnvänliga stränder med privat del vid Grisslinge havsbad samt det populära bageriet Systrarna Delselius, och såklart Stockholms skärgård runt knuten. Området har även en båtklubb med flera båtplatser där fastighetsägare har förtur till förmånliga priser. Med bil och buss tar ni er in till City på mindre än 30 minuter. Nu planeras även pendelbåt från Mörtnäs till Nybrokajen som förväntas vara klart 2023.

Läs mer

Pris

0 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Maria Hermansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 073-725 40 64

  maria.hermansson@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Fågelstigen 9A till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Planritning
   Planritning
   Planritning

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Mörtnäs 1:687

    Tomt

    Tomtarea

    998m2

    Övrigt

    Septitank- och infiltrationsanläggningen på tomten får avlägsnas av köparen.

    Vatten/avlopp

    Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Värmdö Mörtnäs GA:2 ändamål: Vägar

    Last: Avtalsservitut: Utsikt,Vatten Och Avlopp, 0120IM-14/32307.1

    Avtalsservitut Utsikt,Vatten Och Avlopp

    Förmån: Avtalsservitut: Utsikt, 0120IM-05/69578.1

    Planbestämmelser:

    Detaljplan

    Mörtnäs

    Allmänt om området

    Mörtnäs är ett attraktivt och barnvänligt villaområde beläget mitt på Värmdö. Här bor du i natur och skärgårdsmiljö men med närhet till Stockholms stad. Nära till handelsområdet Värmdö Köpcentrum med ca 70 butiker, restauranger, mataffärer och två gymanläggningar. Här finns ett av Värmdös populäraste strandbad Grisslinge havsbad med restaurang, samt Systrarna Delselius charmiga bageri och konditori. I närområdet finns flera förskolor som som Snickarbarnens och Solbackens förskola. Den närmaste skolan är Ösbyskolan med årskurs F-9. I naturområdet nordväst om Mörtnäs finns vackra vandringsstigar att promenera på. Gillar du att spela golf är närmaste golfklubb den anrika och välbesökta klubben Wermdö Golf & Country Club. Direktbussar går smidigt in till Slussen var 10:e minut.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Mörtnäs 1:687, Värmdö

    Kommun: Värmdö

    Område: Mörtnäs

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: Pris ej angivet

    Taxeringsvärde: 2 111 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 2 111 000 kr

    Taxeringsår: 2018

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Värmdö

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Odelbergs Väg 3 i Gustavsberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare på Värmdö!

    Läs mer

    Bobutiken i Värmdö

    Hitta din mäklare i Värmdö

    Liknande bostäder