Vallhovskvarn 2, Bälinge

1 000 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Vallhovskvarn 1:2

Adress

Vallhovskvarn 2 - Bälinge

Kommun

Uppsala

Boendeform

Tomt

Tomtarea

2 058m2 - Friköpt

Område

Jumkil

Accepterat pris

1 000 000 kr

486 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Bo ett stenkast från Jumkilsån och nybyggd skola

  Bland vacker natur och flera kulturvärden kan ni nu bygga ert nya hem. Här bor ni i området vid Vallhovs kvarn och ett stenkast från Jumkilsån som slingrar sig fram. Här kan ni njuta av vyn över öppna fält och inom ett par hundra meter finns även en nybyggd skola (F + 1-5). Även nära till Jumkils kyrka och en aktiv idrottsförening med elljusspår samt Linnés kammare på Vallhovs säteri med kafé, butik och loppis. Ca en mil till Siggeforasjön som är en populär badsjö och camping. Endast 1,4 mil från stan, ca 10 minuter till Luthagen och 20 minuter till centralstationen. Här bor ni med många fördelar på landet samtidigt som ni har staden inom kort räckhåll. Goda kommunikationer med buss. Tomten är på 2 058kvm och har ett positivt förhandsbesked för byggnation om 1-1,5 planshus. Väg finns framdragen till tomtgräns samt del i minireningsverk. Välkommen hit!

  Ansvarig mäklare

  Sofia Sundberg

  Nyproduktion/Kommersiella

  0704-30 36 76

  sofia.sundberg@lansfast.se Läs mer om Sofia

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vallhovskvarn GA:1 Last: Ledningsrätt Starkström, 0380-2012/100.1 Last: Ledningsrätt Tele, 03-85:447.1 Förmån: Officialservitut Avlopp, 0380-2018/243.2 Förmån: Officialservitut Väg, 0380-2018/243.1 Planbestämmelser: Landskapsbildsskydd (1970-07-14)

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  2 058m2

  Vatten/avlopp:

  Enskilt vatten och del i minireningsverk.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor