Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Hästskovägen 6C, Floda

Nyproduktion i Hyltorna - Floda

Pris:

1 400 000 kr

Utgångspris

Tomt - Floda

Område: Floda-Hyltorna

Fastighetsbeteckning: Floda 3:1210

Tomtarea: 820 m2

Nyproduktion på Hästskovägen 6c i trevliga Hyltorna-Floda. Här ligger en mycket fin tomt om ca 820 kvm som ligger i ett område med detaljplan och kommer att kopplas till kommunalt vatten och avlopp. Här kan man skapa sitt drömboende med en villa från Varbergshus. Vi har som förslag att på tomten placera Villa Ängaviken som är en så kallad Växavilla som ingår i Varbergshus serie av hus med extra smart lösning som håller nere prislappen för dig som kund. Växavilla innebär att du kan starta på 102,4 kvm och sluta på 172,2 kvm. Det ger dig möjligheten att från början bo på entréplan som har 2–3 sovrum, vardagsrum och kök. Väljer du att bygga i tvåplan finns en föreslagen planlösning hos Varbergshus, där du får ytterligare tre sovrum och ett rymligt allrum.

Läs mer

Pris

1 400 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Madeleine Sandström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0706-50 55 81

  madeleine.sandstrom@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Floda 3:1210

   Tomt

   Tomtarea

   820m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Lerum Floda GA:26 ändamål: Vägar

   Last: Officialservitut Väg, 1441-2019/95.1

   Floda-Hyltorna

   Allmänt om området

   Floda är ett attraktivt och mycket expansivt område som storsatsatsar på Floda centrum och nyproduktion av bostäder. Här finns allt man behöver och lite till såsom caféer, restauranger, mysiga butiker, mataffär, vårdcentral, bibliotek, bank, förskola och skola. Kommunikationerna med både buss och tåg är mycket goda och väl utbyggda. Vill man på ett snabbt och smidigt sätt ta sig in till Göteborg centrum eller Alingsås finns pendeltåget och vill man hellre ta bussen finns Orange Express som utgår från Göteborg och som stannar på de olika orterna inom kommunen. Här finns även något för den friluftsintresserade då naturupplevelserna är många med skogar och sjön Sävelången som erbjuder vackra promenadstråk, en paddeltur på sjön och ett fantastiskt fiskedrag då sjön mynnar ut i Säveån. Även badplatser finns det gott om för den som uppskattar sol och bad! För den som har häst finns här också goda möjligheter till stallplats då gårdarna häromkring är många. Gillar man att svinga klubban på en golfbana finns här Sveriges största anläggning med tre stycken 18-hålsbanor i Öijared. I utkanten av Floda finner vi Nääs slott med en historia som sträcker sig tillbaka ända till 1529. Här erbjuds fantastiska miljöer och interiören från 1800-talet är unikt i sitt slag för Skandinavien. Julmarknaden, midsommarfirandet och Nääs-spelen är tre traditionella arrangemang som drar till sig många besökare varje år.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Floda 3:1210, Floda

   Kommun: Lerum

   Område: Floda-Hyltorna

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 1 400 000 kr
   Utgångspris

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Lerum

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Lilla Torget 7 i Lerum, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Lerum!

   Läs mer

   Bobutiken i Lerum

   Hitta din mäklare i Lerum

   Liknande bostäder