Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Granbackavägen, Lindome

Fin tomt vid vackra Gravsjön!

Pris:

895 000 kr

Tomt - Lindome

Område: Lindome

Fastighetsbeteckning: Greggered 1:7

Tomtarea: 1 100 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

På pittoresk grusväg tar ni er ner till återvändsgatan Granabackavägen och till denna härligt placerade fastighet. Här är planen att både ett bostadshus samt tillhörande garage skall upprättas. Nära tillhands ligger vackra Gravsjön. Fastigheten tillhör en äldre samfällighet där grannskapet tillsammans nyttjar och sköter bad och båtplats. I Gravsjön ges förövrigt mycket goda förhållanden för fiske. Det sägs att tid är något du inte kan köpa. Här införskaffas således ett boende vars omgivningar med den susande strövskogen, den lugnande sjön hjälper till att sakta ner tiden. Här hittas inte bara goda möjligheter till svamp och bärplock, härliga strapatser på promenadstråk eller en tur på cykelleden runt Finnsjön med avslutande bad vid hemkomst. På Granbackavägen väntas full rekreation. Varmt välkommen med er intresseanmälan! FÖRUTSÄTTNINGAR Till köparens fördel har säljaren ett exklusivt samarbete med Varbergshus vilket kräver att köparen fortlöper samarbetet som säkerställer ett lösvirkeshus av högsta kvalité och god hjälp i processen att få fram ett boende efter era önskemål. Under "dokument och fakta" hittas en produktionskostnadskalkyl. Markarbetet är offererat med förutsättning att ingen sprängning krävs. I den föreslagna villan "Angalyckan", finns både gott om förvaringslösningar och plats för den stora barnfamiljen med upp till 6 rok. Öppen rymlig planlösning i kök och vardagsrum varifrån du får ett generöst ljusinsläpp. https://www.varbergshus.se/vara-hus/bosmart/angalyckan-modern Gå gärna in på Varbergshus hemsida och se vilka möjligheter som erbjuds www.varbergshus.se. Eller kontakta ansvarig säljare på Varbergshus - Emelie Hamnes. Epost: Emelie.Hamnes@derome.se Telefon: 031-334 15 91

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Andreas Wagiström

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0768-10 10 20

  andreas.wagistrom@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Greggered 1:7

   Tomt

   Tomtarea

   1 100m2

   Areakälla

   Areauppgifter enligt digital inmätning

   Övrigt om tomt

   Info tomtstorlek - Fastigheten är uppmätt genom en digital inmätning och kontrollmätt mot skallinjen. Preliminärt uppmätt till 1100 m2.

   Vatten/avlopp

   Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Andelar i gemensamhetsanläggningar och samfälligheter kommer att utredas när ansökan om avstyckning lämnats in. Vi känner idag till samfälligheten för bad/båtplats samt en gemensamhetsanläggning för Granbackavägen.

   Svar inväntas från Lantmäteriet vilka eventuella servitut som påverkar kommande avstyckning.

   Planbestämmelser:

   Strandskydd Vattenskyddsområde

   Lindome

   Allmänt om området

   I kuperade omgivningar rika på fornfynd från sten-, brons- och järnålder ligger Lindomes småhusbebyggelse grupperad runt ett centrum med affärer, bibliotek, skola och bank. Öster om kyrkan finns en populär badsjö, och omgivningarna bjuder på fin vandring i Sandsjöbackas naturreservat och längs Bohusleden. Kommunikationerna är goda, pendeltåget mellan Göteborg och Kungsbacka stannar här, och E6/E20 passerar. Finns i området: Naturupplevelser Fornminnen Förskolor och skola Goda kommunikationer

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Greggered 1:7, Lindome

   Kommun: Mölndal

   Område: Lindome

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 895 000 kr

   Taxeringsvärde: 3 335 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 575 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 760 000 kr

   Taxeringsår: 2017

   Pantbrev: 9 st om totalt 2 565 000 kr

   Driftkostnad: 3 410 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Samfällighet: 3 410 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 11 759 kr)

   Kommentar till driftkostnad: -Bostaden kommer säkerligen inkluderas i en vägförening där inträdeskostand är 10'000kr. Den årliga kostnaden för vägföreningen undersöks är ca 3400kr/år.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Mölndal

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Frölundagatan 35D i Mölndal, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Mölndal!

   Läs mer

   Bobutiken i Mölndal

   Hitta din mäklare i Mölndal

   Liknande bostäder