Objektbild

Ringduvevägen 5, Grebbestad

Nyproduktion i Grebbestad!

Pris:

4 900 000 kr

Från pris

Tomt - Grebbestad

Område: Grebbestad

Fastighetsbeteckning: Ulmekärr 1:219

Tomtarea: 891 m2

Villa Rönnhem är ett klokt och yteffektivt hus som fungerar lika bra för dig som flyttar från större boende, som för förstagångsköparen eller den lilla familjen. Från entrén och hallen når du vardagsrummet och ser rakt ut i trädgården på andra sidan huset. Köket i vinkel har matplats och är öppet mot vardagsrummet. I föräldrasovrummet finns klädkammare och fönster åt två väderstreck. Det finns ett sovrum eller arbetsrum till, och vid behov går det även att dela av vardagsrummet för att få ytterligare ett sovrum. Wc/dusch rymmer också tvätt- och klädvårdsdelen. Huset kan ges olika fasaduttryck genom tillval av stående/liggande panel eller puts. På Ringduvevägen 5 är byggrätten 150 + 40 m² med en högsta tillåtna nockhöjd om 7,5 meter. I Framtiden planerar kommunen en ny gång/cykel-väg samt infarts till Grebbestad vilket kommer innebära att efter ca 10 minuters promenad är man mitt i händelsenas centrum. OBS! Priset är ett ca pris för tomt och entreprenad och kan komma att ändras. Köparen kommer att teckna flera avtal: - ett köpekontrakt avseende fastigheten vilket fastighetsmäklaren upprättar om 1 450 000 kr i tomtpris. - ett entreprenadavtal avseende byggnationen vilket upprättas med HNH/ Värsåsvillan & Götenehus. OBS! Prisbilden kan komma att ändras beroende av önskemål från kunden, kontakta HNH för mer information. Kostnad för bygglov tillkommer. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Joacim Bergman vid intresse tfn 0727 33 90 91. Kontaktpersoner på HNH (för frågor kring husmodell och byggnation) Jeanette Toftedahl tfn 0709 56 46 38 eller René Nielsen tfn 0734 45 57 44.

Läs mer

Pris

4 900 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Joacim Bergman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0727-33 90 91

  joacim.bergman@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Robin Hein

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0727-33 90 33

  robin.hein@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Ringduvevägen 5 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Ulmekärr 1:219

    Tomt

    Tomtarea

    891m2

    Byggrätt

    Här får man bygga totalt 190 m² i byggnadsarea, souterrängplan får anordnas. Bostadsdel får utgöra max 150 m² av dessa, Högsta tillåtna nockhöjd är 7,5 meter över medelmarknivå. Taklutning skall vara max 22 grader, taket får vara i sadel eller pulpet-form. Takbeklädnad skall vara mörk & matt . Fasader skall vara i naturmaterial och anpassas till omgivande landskap.

    Areakälla

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Övrigt om tomt

    Tomtarea ca 891 m² (friköpt).

    Vatten/avlopp

    Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns och ingår i priset.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Tanum Ulmekärr GA:10 ändamål: Grönområden. Gemensamhetsanläggning: Tanum Ulmekärr GA:8 ändamål: Vägar.

    Vägbeskrivning

    Tag mot Havstenssund vid Grebbestads kyrka, sväng vänster mot Grebbestads sommarmöbler. Följ vägen in i området, passera byggarbetsplatsen vid Ulmekärrsgården och fortsätt in vidare in på Beckasinvägen. Första vägen till höger är Ringduvevägen, se Länsförsäkringars skyltar i området för vidare information.

    Grebbestad

    Allmänt om området

    Grebbestad är en tätort i Tanums kommun. Grebbestad är ett levande kustsamhälle där mycket av den äldre bebyggelsen bevarats samtidigt som ett modernt och funktionellt samhälle för dagens behov utvecklats. Näringslivet i Grebbestad är inriktat på service och turistnäring. Längs samhällets huvudgata, Nedre Långgatan, finns idag det mesta - affärer, bank, restauranger och uteserveringar. Terrängen nordost om Grebbestad används för närrekreation och är rik på utflyktsmål med bland annat fornlämningsmiljöer.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Ulmekärr 1:219, Grebbestad

    Kommun: Tanum

    Område: Grebbestad

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 4 900 000 kr
    Från pris

    Taxeringsvärde: 1 002 000 kr

    Taxeringsvärde för byggnad: 0 kr

    Taxeringsvärde för mark: 1 002 000 kr

    Taxeringsår: 2020

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Driftkostnad: 1 600 kr/år

    Driftskostnaden fördelas enligt följande:

    Samfällighet: 1 600 kr/år

    Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 10 020 kr (totalt 11 620 kr)

    Kommentar till driftkostnad: Fastigheten är obebyggd, därav saknas relevanta driftskostnader.

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Tanum - Sotenäs

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Affärsvägen 18 i Tanumshede, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Tanum, Strömstad och Sotenäs!

    Läs mer

    Bobutiken i Tanum - Sotenäs

    Hitta din mäklare i Tanum - Sotenäs

    Liknande bostäder