Andvägen 26, Ramdala

600 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Adress

Andvägen 26 - Ramdala

Kommun

Karlskrona

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1971

Boarea

37m2

Areauppgifter enligt taxeringuppgifter

Tomtarea

1 200m2 - Arrende

Rum

2 rok varav 1 sovrum

Område

Trummenäs

Utgångspris

600 000 kr

16 216 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Trevlig, lättskött bostad med möjlighet att bo året runt. Två altaner.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Trevlig, lättskött bostad med möjlighet att bo året runt. Två altaner. Gäststuga på tomten. Gångavstånd till badplats, golfbana, service och kommunikation.

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  VARDAGSRUM

  Ryggåstak. Utgång till altan under tak i öster. Furugolv, ljus tapet på väggarna och träpanel i taket. Linneskåp.

  KÖK

  Matplats vid fönster med utsikt över delar av trädgården. Vita köksstommar, vita skåp och lådfronter. Diskbänk i rostfritt, avställningsytor i mörkt laminat och ljust kakel på stänkytor. Strategiskt placerat fönster med trevligt ljusinsläpp från öster. Spis, kyl/frys och plats för micro i skåpinredning.

  SOVRUM

  Furugolv, ljus tapet på väggarna och vitmålat tak. 2 garderober.

  DUSCHRUM

  Duschplats bakom draperi. Wc, handfat, badrumsskåp med spegel och belysning. Blå plastmatta på golvet, ljus plastmatta på väggarna och vitmålat tak. Vädringsfönster.

  Tomt

  Plan, uppväxt trädgårdstomt. Helt insynsskyddad bakom syrénhäck.

  Upplåtelseform: Arrende

  Övriga byggnader

  Gäststuga om ca 10 kvm. El indraget.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1971

  Taket omlagt i slutet av 80-talet 2005 Nytt badrum, kommunalt vatten och avlopp 2011 Nytt kök, nya fönster i kök och sovrum

  Uppvärmning

  Direktverkande el

  Uteplats/Balkong

  Två altaner, en i öster och en i väster.

  Läs mer

  Omgivning

  Beskrivning av omgivningen

  Trummenäs är en skärgårdsidyll i det Blekingska öriket, cirka 15 km utanför Karlskrona. Ett nytt villaområde med närhet till hav, natur – och golf för den som vill. Samtliga tomter har havsnära läge, många av dem med havsutsikt. Området ligger lugnt och avskilt, samtidigt som det är nära till det mesta.

  Kommunikation

  Bussförbindelser till Karlskrona C finns.

  Tjänster i området

  I närheten finns såväl skola som förskola och även mataffär. Golfbanan och havet med fina badplatser ligger bara ett stenkast bort.

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Tomträttsavgäld:

  17 300 kr / år

  Kommentar:

  Arrendet uppgår till 17 300:- årligen, jämte indexpåslag beräknat efter förändringen i konsumentprisindex för december 2016.

  Pantbrev:

  3 st om totalt 10 135 000 kr

  Taxeringsvärde:

  392 000 kr

  Värdeår:

  1974

  Typ:

  225, Småhusenhet, småhus på ofri grund

  Byggnad

  Byggår:

  1971

  Tomtarea:

  1 200m2

  Grund:

  Torpargrund

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Målad galvaniserad plåt

  Fönster:

  2-glasfönster

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Taket omlagt i slutet av 80-talet 2005 Nytt badrum, kommunalt vatten och avlopp 2011 Nytt kök, nya fönster i kök och sovrum

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor