Fröken Bergstens Väg 10, Gävle

4 375 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Strömsbro 15:4

  Projekt

  Kv Prästskogsgläntan

  Tillbaka till projektets översikt
  Adress

  Fröken Bergstens Väg 10 - Gävle

  Kommun

  Gävle

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Kedjehus

  Byggår

  2017/2018

  Tomtarea

  366m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Strömsbro

  Pris

  4 375 000 kr

  0 kr/m2

  I ett rofyllt läge nära grönområden bygger PEAB ett nytt bostadsområde Kv. Prästskogsgläntan, Strömsbro. Drömläge för dig som vill bo i en lugn och trygg miljö men ändå med bara 10 minuters bilväg till centrala Gävle. Tomten köper du via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling av Peab. Tomterna säljs till ett fast pris. https://peabbostad.se/projekt/gavleborg/kv-prastskogsglantan/

  Ansvarig mäklare

  Maria Wallström

  Fastighetsmäklare

  0768-785866

  maria.wallstrom@lansfast.se Läs mer om Maria

  Extra kontaktperson

  Jessica Sjögren

  Administrationsansvarig

  026-150246

  jessica.sjogren@lansfast.se Läs mer om Jessica

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  ENTRÉPLAN ENTRÉ/HALL med klinkergolv samt trestavig ekparkett. KÖK med vita, släta luckor från Vedum. Laminatbänkskiva med underlimmad ho. Utrustning: vita vitvaror från Siemens: spishäll, inbyggnadsugn varmluft, inbyggnadsmicro, diskmaskin, kylskåp, frys och fläkt. VARDAGSRUM med trestavig ekparkett. WC/DUSCH med klinkergolv och kakel på vägg. Badrumsinredning från Vedum samt duschhörna klarglas INR KLÄDVÅRD/TVÄTTSTUGA med klinkergolv samt vägg målad med våtrumsfärg. Tvättmaskin och torktumlare sida vid sida med tvättbänk samt tvättbänksskåp. Här finns även en grovingång. Trappa , tät med plansteg och handledare i eklaserad furu, i övrigt vitmålad. ÖVRE PLAN TRE SOVRUM med trestavig ekparkett. ALLRUM med trestavig ekparkett. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. KLÄDKAMMARE med hyllor och klädstång enligt ritning. WC/DUSCH med klinkergolv och kakel på vägg. Badrumsinredning från Vedum.

  Tomt

  Tomtarea 366 m² (friköpt).

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2017/2018

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gävle Strömsbro S:3 Planbestämmelser: Detaljplan (2015-09-23) , Grundvattenskydd (2006-05-12)

  Övrigt

  I ett rofyllt läge nära grönområden och vatten bygger PEAB bostadsområde Kv Prästskogsgläntan, Strömsbro. Drömläge för dig som vill bo i en lugn och trygg miljö men ändå med bara 10 minuters bilväg till centrala Gävle. Goda kommunikationer finns och för dig som hellre vill cykla är cykelbanorna väl utbyggda. För familjen med en aktiv fritid är läget perfekt. I kvarteret intill ligger Testebovallens idrottsanläggning med fotbollsplaner och hallar för ishockey, curling, innebandy och övrig idrott samt motionsspår. I omgivningarna hittar du även Gävle Golfklubb med två 18-håls banor och en 9-hålsbana (Pay & Play) med helt olika karaktärer. Skidstavallen erbjuder också elljusspår och preparerade skidspår vintertid Det finns ett flertal förskolor och grundskolor att välja mellan och du har bekväm närhet till hälsocentral, folktandvård och apotek. I Strömsbro finns även restaurang, pizzeria och matbutiker. Söker du stadslivet är det bara cirka 4 km till shopping och nöjen i centrala Gävle. När du flyttar till Kv Prästskogsgläntan, Strömsbro bor du nytt och modernt i ett område med anrik historia. En viktig milstolpe är anläggningen av kronobränneriet 1776. Stadsdelen är än idag präglad av bebyggelsen från den tidiga industrialiseringen och är av riksintresse för kulturminnesvården.

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Driftkostnad:

  28 980 kr/år

  Försäkring:

  3 600 kr/år

  Elkostnad:

  3 960 kr/år

  Uppvärmning:

  12 192 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 368 kr/år

  Renhållning:

  1 860 kr/år

  Samfällighet:

  3 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  28 980 kr/år

  Kommentar:

  Samfällighet: väg, belysning gemensamma ytor. Observera att driftkostnaden är preliminär! Uppvärmningen och hushållsströmmen är berräknat på 2-plans kedjehus 131 m² med FTX/Fjärrvärme enligt energimyndigheten.se. VA är beräknad utifrån snittavgift i Gävle enligt branschorganisationen Svenskt Vatten.

  Typ:

  210, Småhusenhet, tomtmark

  Byggnad

  Byggår:

  2017/2018

  Tomtarea:

  366m2

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor