Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fröken Bergstens Väg 8, Gävle

Pris:

4 250 000 kr

Kedjehus - Gävle

Projekt Kv Prästskogsgläntan
Gå till projektet

Rum: 5 rok varav 3-4 sovrum

Typ: 2 plan

Tomtarea: 316 m2

I ett rofyllt läge nära grönområden bygger PEAB ett nytt bostadsområde Kv. Prästskogsgläntan, Strömsbro. Drömläge för dig som vill bo i en lugn och trygg miljö men ändå med bara 10 minuters bilväg till centrala Gävle. Tomten köper du via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling av Peab. Tomterna säljs till ett fast pris. https://peabbostad.se/projekt/gavleborg/kv-prastskogsglantan/

Läs mer

Pris

4 250 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Maria Wallström

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0768-78 58 66

  maria.wallstrom@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Jessica Norin

  Administrationsansvarig

  Mobil: 026-150246

  jessica.norin@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning

   ENTRÉPLAN ENTRÉ/HALL med klinkergolv samt trestavig ekparkett. KÖK med vita, släta luckor från Vedum. Laminatbänkskiva med underlimmad ho. Utrustning: vita vitvaror från Siemens: spishäll, inbyggnadsugn varmluft, inbyggnadsmicro, diskmaskin, kylskåp, frys och fläkt. VARDAGSRUM med trestavig ekparkett. WC/DUSCH med klinkergolv och kakel på vägg. Badrumsinredning från Vedum samt duschhörna klarglas INR KLÄDVÅRD/TVÄTTSTUGA med klinkergolv samt vägg målad med våtrumsfärg. Tvättmaskin och torktumlare sida vid sida med tvättbänk samt tvättbänksskåp. Här finns även en grovingång. Trappa , tät med plansteg och handledare i eklaserad furu, i övrigt vitmålad. ÖVRE PLAN TRE SOVRUM med trestavig ekparkett. ALLRUM med trestavig ekparkett. Skulle familjen växa är det möjligt att sätta upp en vägg och förvandla allrummet till ytterligare ett sovrum. KLÄDKAMMARE med hyllor och klädstång enligt ritning. WC/DUSCH med klinkergolv och kakel på vägg. Badrumsinredning från Vedum.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fastighetsbeteckning

   Strömsbro 15:3

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   316m2

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 316 m² (friköpt).

   Servitut och andra rättigheter

   Gävle Strömsbro S:3: skötsel av infartsväg, belysning i området, skötsel av närliggande gräsmatta.

   Planbestämmelser

   Detaljplan (2015-09-23) , Grundvattenskydd (2006-05-12)

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fröken Bergstens Väg 8, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Strömsbro

   Boendeform: Kedjehus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 4 250 000 kr

   Typ: 210, Småhusenhet, tomtmark

   Driftkostnad: 28 980 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 12 192 kr/år

   Elkostnad: 3 960 kr/år

   Vatten & avlopp: 4 368 kr/år

   Samfällighet: 3 000 kr/år

   Renhållning: 1 860 kr/år

   Försäkring: 3 600 kr/år

   Kommentar till driftkostnad: Samfällighet: väg, belysning gemensamma ytor. Observera att driftkostnaden är preliminär! Uppvärmningen och hushållsströmmen är berräknat på 2-plans kedjehus 131 m² med FTX/Fjärrvärme enligt energimyndigheten.se. VA är beräknad utifrån snittavgift i Gävle enligt branschorganisationen Svenskt Vatten.

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder