Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åsbergsvägen 14, Söderhamn

Suterrängvilla 2 min från centrum!

Pris:

1 895 000 kr

Friliggande villa - Söderhamn

Rum: 6 rok varav 4 sovrum

Typ: 1 plan med suterrängvåning

Byggår: 1977

Boarea: 122 m2

Biarea: 122 m2

Tomtarea: 677 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Välkommen till en härligt social suterrängvilla i utkanten av Söderhamns centrum! Här får du en mycket trivsam planlösning med stora sociala ytor, mycket ljusinsläpp, 4 tilltagna sovrum, stor lyxig tvättstuga med dusch, bastu och golvvärme samt ett helkaklat badrum med jacuzzi och dubbla handfat. Dessutom bor du på en lugn återvändsgata med en plan, lekvänlig gräsmatta på nedsidan som ligger skyddat och barnvänligt. Med soliga uteplatser samt lättskött fasad och trädgård finns här gott om tid och plats för njutfulla familjestunder såväl inne som utomhus. Missa inte att boka in dig på vår nästa visning!

Läs mer

Pris

1 895 000 kr

Budgivning pågår

kontakta mäklaren för mer information om aktuella bud.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Viktoria Svensson

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-602 50 90

  viktoria.svensson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréplan

   HALL Öppen hall med plats för klädupphängning. BADRUM Helkaklat badrum med infällda spottar i taket, jacuzzi, kommod med dubbla handfat, WC, förvaring och stort, insynsskyddat fönster. Även golvvärme finns. VARDAGSRUM Stort, härligt vardagsrum i vinkel med fönster i både sydost och nordväst. Här finns plats för stor matgrupp för 8-10 matgäster samt en tilltagen soffgrupp. Ekparkett, tapet och synlig murstock med vitt tegel. KÖK Kök med matplats för 6 personer. Matplatsen har stor öppning mot vardagsrummet och från arbetsköket når man balkongen samt ingång från hall. Köket är utrustat med diskmaskin (2020), spis/ugn (2017), fläkt samt fullstor kyl och frys. Plastmatta och tapet. SOVRUM Stort sovrum med egen utgång till balkong, plats för dubbelsäng samt hel garderobsvägg. Plastmatta och tapet SOVRUM Rymligt sovrum med tre garderober och plats för både säng, förvaring samt läs- och skrivhörna. Plastmatta och tapet.

   Suterrängplan

   HALL Hall med plats för sittmöbel eller rejäl klädförvaring. TVÄTTSTUGA/BASTU Helkaklad, stor tvättstuga med golvvärme, bastu, dusch, platsbyggd sittbänk, tvättmaskin, torktumlare, tvättho, varvvattenberedare, handdukstork, förvaring och arbetsytor. TOALETT Helkaklad toalett i anslutning till tvättstuga och basturum. WC, tvättställ med kommod samt spottar i taket och golvvärme. ALLRUM Stort och ljust allrum med stora fönster i söder och källarfönster mot norr. Här finns goda möjligheter att disponera rummet efter egna behov med en värmande kamin som lockar till mysigt soffhäng eller varför inte ett avkopplande relaxrum i anslutning till bastun. Laminatgolv, tapet, en putsad vägg samt luft/luft värmepump. Luftvärmepumpen är från 2013. SOVRUM Stort, ljust sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring alternativ ett perfekt tonårsrum med plats för säng och egen sittgrupp. Laminatgolv och tapet. SOVRUM Sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring. Laminatgolv och tapet.

   Uteplats/Balkong

   Uteplats med trall intill entrén på suterrängvåning. Balkong i vinkel med sol hela dagen och utgång från sovrum och kök.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan med suterrängvåning

   Byggår

   1977

   Boarea

   122m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Biarea

   122m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2012-06-04
   Energiprestanda Primärenergital: 107 kWh/m2 och år

   Fasad

   Tegel

   Fönster

   3-glasfönster, nya

   Grundläggning

   Suterräng

   Uppvärmning

   Direktel + luft/luftvärmepump + öppen spis med insatskamin

   Renoveringar

   2020 Ny diskmaskin 2019 Ny varmvattenberedare 2019 Ny tvättmaskin 2018 Ny torktumlare 2018 Ny dränering 2017 Ny spis/ugn 2017 Nya 3-glasfönster 2017 Ny termostat till golvvärmen i badrummet. 2017 Nya ytterdörrar och altandörrar. 2017 Renovering av el till spis. 2016 Ny fasad på garage samt garageport med elektrisk portöppnare. 2013 Elen renoverad i allrummet i samband med installation av luftvärmepump. 2013 Renovering av centraldammsugare. 2011 Nya jordfelsbrytare för jordade sektioner (dvs. allrum, tvättstuga, badrum och toaletter). 2008-2011 Renovering av badrum, tvättstuga och toalett på suterrängplan.

   Bredband

   Fiber finns

   Övriga byggnader

   Förråd under garaget med ingång från trädgården.

   Fastighetsbeteckning

   Norrala-Åsberget 6:1

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   677m2

   Övrigt om tomt

   Trädgårdstomt med äppelträd, vinbärs-, hallon- och krusbärsbuskar samt rabarber. Plan och lekvänlig gräsmatta och odlingslåda med jordgubbsplantor.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Garage

   Planbestämmelser

   Stadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åsbergsvägen 14, Söderhamn

   Kommun: Söderhamn

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 1 895 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 797 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 669 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 128 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 5 st om totalt 1 500 000 kr

   Driftkostnad: 30 900 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 22 500 kWh/år

   Elkostnad: 17 400 kr/år

   Vatten & avlopp: 7 000 kr/år

   Sotning: 400 kr/år

   Renhållning: 1 500 kr/år

   Försäkring: 4 600 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 5 978 kr (totalt 36 878 kr)

   Karta & område

   Söderhamn

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmangatan 11 i Söderhamn, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Söderhamn!

   Läs mer

   Bobutiken i Söderhamn

   Hitta din mäklare i Söderhamn

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder