Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Nejlikevägen 12, Falkenberg

Fin enplansvilla med carport och insynsskyddad tomt i omtyckta Skogstorp med gångavstånd till havet!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Falkenberg

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Typ: 1 plan

Boarea: 123 m2

Tomtarea: 603 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Välkommen till en trevlig och praktisk enplansvilla med carport belägen på populära Strandhaga i Skogstorp! Villan inrymmer bl.a. 4 sovrum, helkaklat badrum, rymligt kök med matplats samt ett vardagsrum med utgång till det härliga altandäcket. Tomten är lättskött och lagom stor, dessutom är robotgräsklipparen redan installerad. Den härliga trädgårdssidan angränsar till allmänning vilket gör att du kan slå dig ner på altanen och njuta i ett lugnt och insynsskyddat läge utan insyn från grannar. På tomten finns ett praktiskt förråd, redskapsskjul samt en carport med asfalterad uppfart framför till parkerande bilar. Här bor ni lugnt och skönt med endast 5 minuters bilväg från centrala Falkenberg och Olofsbo havsbad. I närområdet finner ni skola, dagis, samt promenadstråk i naturen. Varmt välkommen på visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emil Johansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0721-411711

  emil.johansson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Susanna Andersson

  Fastighetsmäklarassistent

  Mobil: 0738-667230

  susanna.andersson@lansfast.se

  Planritning Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Rumsbeskrivning:

   Välkommen in. Entréhall: Ni stiger in i en rymlig entréhall med klinkergolv samt väggar med mönstrad tapet. Här kan du hänga av dig ytterplagget innan du tar dig vidare in i bostaden. Klädkammare: Från hallen når ni en rymlig klädgarderob som rymmer gott om förvaring. Gästtoalett: Direkt till vänster från entréhallen finner ni en gästtoalett med ett öppningsbart fönster vilket ger ljusinsläpp. Golvet är försett med klinkers och väggarna är tapetserade. Utrustningen består av wc-stol, handfat med underskåp samt spegel. Kök: Tar ni höger vid entréhallen når ni husets rymliga kök med plats för matbord. Köket är från Sentens och totalrenoverades så sent som 2014. Golvet är försett med ett snyggt laminatgolv, väggarna är ljust tapetserade samt försedda med en fondtapet vid matplatsen. I taket finner ni vitlaserad träpanel med infällda spotlights. Köksluckorna är gråa och bryter snyggt mot både det vita kaklet samt de rostfria vitvarorna. Köket är utrustat med induktionshäll, spisfläkt, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin, kylskåp samt frysskåp. Alla med fabrikat Husqvarna/Electrolux. Groventré/Klädvård: I anslutning till carporten finner ni husets fräscha groventré. Golvet är försett med grå klinker och väggarna är mönstrat tapetserade. Här finner ni bra skåpsförvaring samt plats för avhängning av ytterkläder. Utrustningen består av tvättmaskin (Bauknecht ), varmvattenberedare (NIBE) samt en arbetsbänk med praktisk tvättho. Från groventrén når ni även husets kök. Vardagsrum: Från entréhallen tar ni er enkelt in till husets rymliga vardagsrum med plats för både soffgrupp samt matbord för trevliga middagar. Golvet är försett med ett parkettgolv och väggarna är ljust tapetserade. För den som önskar ett större vardagsrum går det enkelt att ta ner väggen till sovrummet. Från vardagsrummet når ni det härliga altandäcket. Badrum: I anslutning till innerhallen finner ni husets helkaklade badrum med golvvärme samt infällda spotlights i taket. Badrummet är utrustat med tvättställ med underskåp, badrumsskåp med spotlight, wc-stol, högskåp samt en dusch med vikväggar i glas. Sovrum 1: Husets första sovrum är mycket rymligt och ljust med gott om plats för både dubbelsäng samt nattduksbord. Golvet är försett med en ljus plastmatta, väggarna är tapetserade samt försedda med en mönstrad fondtapet. I rummet finns fyra garderober till praktisk förvaring. Sovrum 2: Rymligt sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Rummet passar utmärkt till barnrum/tonårsrum. Sovrum 3: Sovrum som passar bra till barnrum/tonårsrum. Golvet är försett med parkett och väggarna är ljust tapetserade. Här finns även två garderober till praktisk klädförvaring. Sovrum 4/matsal: Sovrum med ingång från vardagsrummet. Golvet är försett med ekparkett och väggarna är tapetserade. Välkommen på visning!

   Uteplats/Balkong

   Uteplats 1: Uteplats vid entrén där du kan slå dig ner för en kaffe i morgonsolen. Uteplats 2: På baksidan av huset finner du ett generöst altandäck i insynsskyddat läge. Här kan du njuta i dags- och kvällssolen tillsammans med familjen.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan

   Boarea

   123m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-06-17
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 178 kWh/m2 och år

   Fasad

   Träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   2+1-glas isoler

   Tak

   Betongpannor

   Grundläggning

   Betongplatta

   Uppvärmning

   Direktverk el (radiatorer/elslingor), frånluft, vattenbur golvslingor

   Ventilation

   Mekanisk med återvinning

   Renoveringar

   Renoveringar: 2006 Renovering av helkaklat badrum. 2011 Nya tapeter i sovrum. 2011 Byte av värmepump. 2012 Nya tapeter och inredning på gästtoaletten. 2012 Renovering av tvättstuga. Nya tapeter, klinkers samt inredning. 2013 Byggt tak mellan carport och hus. 2014 Nytt påkostat kök. 2018 Ny gavelbeklädnad. 2018 Renovering och förstoring av altan. 2018 Uppförande av redskapsskjul samt staket. 2019 Nya tapeter i entréhall. 2019 Nya tapeter i gästrum/sovrum. 2019 Ny ytterdörr. 2020 Nya tapeter i sovrum 4 (rummet vid vardagsrummet). 2020 Nya tapeter i vardagsrum.

   TV

   Telia Öppen fiber

   Övriga byggnader

   Rymligt förråd i anslutning till carport samt ett redskapsskjul för praktisk förvaring.

   Fastighetsbeteckning

   Skogstorp 16:102

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   603m2

   Övrigt om tomt

   Tomtarea 603 m² (friköpt). Lättskött trädgårdstomt med en mycket härlig insynsskyddad trädgårdssida. Tomten omgärdas av häck på framsidan samt av stengärdesgård på baksidan. Här finns gott om plats för barnens lek och robotgräsklipparen är redan installerad. På tomten finns frukt och bär såsom rabarber, fläder samt äppelträd. Dessutom finner du ljuvliga blommor såsom liljekonvalj, iris, trollhassel samt doftande syrenbuske.

   Parkering

   Bilplats 1: Carport. Bilplats 2: Asfalterad p-plats framför carport med plats för 2 parkerande bilar

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Falkenberg Skogstorp GA:2, Samfällighet: Falkenberg Skogstorp S:45

   Last: Officialservitut Tillträde, 1382-00/88.1

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Skogstorp

   Allmänt om området

   Skogstorp är ett område beläget strax utanför Falkenbergs centrum och är populärt bland barnfamiljer, men här trivs alla, både gammal och ung. Bebyggelsen består främst av villor men det finns även ett fåtal flerfamiljshus och lantbruksfastigheter. I mitten av området finns flera förskolor samt en grund- och högstadieskola (Skogstorpsskolan) med tillhörande bibliotek. Här finns även bland annat tre pizzerior. Som boende i Skogstorp har man nära till både hav och natur. Till tågstationen tar man sig på ca 10 minuter med bil och in till centrum är det bra cykelvägar och bra bussförbindelser.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Nejlikevägen 12, Falkenberg

   Kommun: Falkenberg

   Område: Skogstorp

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Pantbrev: 2 st om totalt 1 000 000 kr

   Driftkostnad: 40 216 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 18 271 kr/år

   Elförbrukning: 13 186 kWh/år

   Elkostnad: 10 000 kr/år

   Vatten & avlopp: 6 475 kr/år

   Samfällighet: 450 kr/år

   Försäkring: 5 020 kr/år

   Antal personer i hushållet: 2 st

   Karta & område

   Falkenberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Falkenberg

   Hitta din mäklare i Falkenberg

   Liknande bostäder