Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Furugatan 11, Slöinge

Fantastisk villa i Slöinge med två garage!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Slöinge

Rum: 6 rok varav 5 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1920

Boarea: 175 m2

Tomtarea: 741 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Kontakta fastighetsmäklare Johanna Ahlqvist på tel: 0707-56 52 26 eller johanna.ahlqvist@lansfast.se för ytterligare info/intresseanmälan. Hjärtligt välkomna till denna fantastiska villa i Slöinge som genom åren byggts till och renoverats, men med bevarade charmiga detaljer. Detta röda hus med vita detaljer bjuder på en härlig tomt med hela två garage, ett fristående uterum och innergård med pergola. Det är en ståtlig och vacker villa om 175 kvm som fördelar sig enligt följande: På entréplan erbjuds ett hemtrevligt kök med matsal, vardagsrum med vacker kakelugn, två sovrum, badrum, tvättstuga samt gäst-WC. Övre plan erbjuder allrum, 3 sovrum varav två med utgång till balkong samt en toalett. Här bor du med prydlig trädgård och flera underbara uteplatser att njuta från. Hus, uterum och garage bildar en kringbyggd innergård med perfekta ytor för sommarens fikastunder eller bjud hem gästerna och öppna upp uterummet för umgänge. Här finns även alla möjligheter att göra en gästlägenhet. På innergården är det även förberett för bubbelbad. Huset är väl omhändertaget och har löpande renoverats genom åren och vårdats med öm hand. Stora plus utöver allt ovan är att fiber finns anslutet, centraldammsugare, nytt tak på äldre delen av huset och Automowern sköter gräsklippningen. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Dessutom finns en fungerande kakelugn i vardagsrummet.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Johanna Ahlqvist

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-565226

  johanna.ahlqvist@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Susanna Andersson

  Fastighetsmäklarassistent

  Mobil: 0738-667230

  susanna.andersson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1920

   Boarea

   175m2 (Areauppgifter enligt säljarnas egna uppmätning)

   Kommentar area

   Boarea 160 kvm enligt taxeringsinformation.

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-09-04
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 127 kWh/m2 och år

   Fasad

   Trä

   Fönster

   2-glas och 3-glas

   Tak

   Plåt

   Grundläggning

   Krypgrund samt liten källardel ca 10 kvm

   Uppvärmning

   Direktverkande el + luftvärmepump

   Renoveringar

   2020 Tillbyggnad sovrum + altandäck 2016 Nytt garage byggdes 2015 Automower 2011 Nytt kök byggdes 2010 Totalrenovering gamla uthuset + garage och nytt tak 2010 Installation centraldammsugare 2008 Tillbyggnad 2007 Nytt tak på gamla huset och ny trossbotten 2005 Insatsrör Ny el i hela huset

   Övriga byggnader

   På tomten finns ett fint inrett uterum om 27 kvm med fönsterdörrar. Här är det förberett för att bygga en WC/Dusch. Passar perfekt som umgängesyta när gästerna är bjudna eller som övernattningsrum.

   Fastighetsbeteckning

   Slöinge 5:35

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   741m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Två stycken garage på 25 kvm vardera, samt plats för 5 bilar på grusad infart.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Falkenberg Slöinge GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Falkenberg Broen FS:1, Samfällighet: Falkenberg Bänarp FS:1, Samfällighet: Falkenberg Bärtekvarn FS:1, Samfällighet: Falkenberg Slöinge FS:17, Samfällighet: Falkenberg Slöinge S:20

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Slöinge

   Allmänt om området

   Slöinge är en tätort i Falkenbergs kommun. Bebyggelsen är blandad med villor, flerbostadshus och i utkanten finns lantbruksfastigheter. I området finns bland annat en grundskola (Slöingeskolan), förskola, vårdcentral och mindre livsmedelsbutik. Sia Glass och Berte Qvarn har sina huvudkontor i Slöinge. Orten är också känd för sina många lokala matföretag som förutom Berte-gruppen också omfattar Gudmundsgården, Solhaga Stenugnsbageri och Mostorps gård. I Slöinge finns också Hallands djursjukhus. Närmsta högstadieskola är Söderskolan belägen i Heberg. Slöinge har goda bussförbindelser mellan Falkenberg och Halmstad via Hallandstrafiken, samt goda bilförbindelser genom den näraliggande E6.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Furugatan 11, Slöinge

   Kommun: Falkenberg

   Område: Slöinge

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 759 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 481 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 278 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 9 st om totalt 1 636 000 kr

   Driftkostnad: 46 248 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elförbrukning: 20 392 kWh/år

   Elkostnad: 30 240 kr/år

   Vatten & avlopp: 6 786 kr/år

   Sotning: 376 kr/år

   Samfällighet: 800 kr/år

   Renhållning: 2 418 kr/år

   Försäkring: 5 628 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 54 597 kr)

   Antal personer i hushållet: 3 st

   Karta & område

   Falkenberg

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nygatan 37 i Falkenberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Falkenberg!

   Läs mer

   Bobutiken i Falkenberg

   Hitta din mäklare i Falkenberg

   Liknande bostäder