Budgivning pågår

Blåshammarsgatan 23, Halmstad

3 350 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Misteln 2

  Adress

  Blåshammarsgatan 23 - Halmstad

  Kommun

  Halmstad

  Typ

  1 ½ plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1957

  Boarea

  128m2

  Areauppgifter enligt säljaren

  Tomtarea

  788m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 3-4 sovrum

  Område

  Kärleken

  Utgångspris

  3 350 000 kr

  26 172 kr/m2

  Ytterst välskött villa på familjevänliga Kärleken!

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Sällan kan uttrycket inflyttningsklar vara mer passande än när man pratar om denna 1½-plansvilla på populära Kärleken! Fastigheten har ett trevligt läge och erbjuder gott om ytor såväl utomhus som inomhus. Trädgården har förädlats av nuvarande ägare med terrassering och byggnation av altandäck, detta för att komplettera det inglasade uterummet. Invändigt erbjuds öppna sociala ytor på entréplanet och huset har idag tre sovrum som med enkla medel kan utökas till både fyra och fem sovrum för den som behöver. Boka dig på visning redan idag för att inte missa denna pärla!

  Ansvarig mäklare

  Tomas Nilsson

  Reg. Fastighetsmäklare

  0733-143543

  tomas.nilsson@lansfast.se Läs mer om Tomas

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Entré/Hall

  Vi möts av en hall med klinkergolv med golvvärme, målade väggar och en klädkammare.

  Tvättstuga

  Till höger om hallen ligger tvättstugan. Även här är det klinker på golvet och målade väggar. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och vask.

  Badrum

  Vidare in i hallen finner vi det helkaklade badrummet. Här finns duschhörna, wc, tvättställ och skåpförvaring.

  Kök

  Till vänster i hallen ligger köket som öppnats upp mot ett före detta sovrum för att ge extra rymd och plats för ett rejält matbord. Köksinredningen är från Electrolux Home och innefattar diskmaskin, ugn, micro, spishäll, köksfläkt, kyl och frys. På golvet ligger ekparkett, väggarna är målade och tapetserade och i taket är det infällda spotlights.

  Vardagsrum

  Från både hallen och matplatsen nås vardagsrummet. Även här ligger parkettgolv och väggarna är målade.

  Allrum

  Innanför vardagsrummet finner vi ett allrum med utgång till både det stora uterummet och till trädgården. Golvet är klätt med parkett, väggarna är målade och här finns infällda spotlights i taket.

  Sovrum 1

  Entréplanets sovrum finns ytterligare ett steg in i huset och har egen utgång till trädgården. Här är väggarna målade och det finns parkettgolv och förvaring via garderobsvägg.

  Övre hall

  En trappa upp möts vi av en hall med parkettgolv, målade väggar och klädkammare.

  WC

  I hallen på övre plan finner vi en wc med klinkergolv, målade väggar, wc och tvättställ.

  Sovrum 2

  Till vänster om den övre hallen ligger ett sovrum med parkettgolv och målade väggar.

  Sovrum 3

  Till höger på övre plan finner vi ett stort sovrum som med fördel kan delas av till två om behovet finns. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade och tapetserade.

  Tomt

  Trädgårdstomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1957

  [-09] Nytt yttertak på garaget [-11] Nytt yttertak, ny el [-13] Renovering av sovrum och allrum entréplan [-14] Ny altan och trädäck [-15] Nya fönster, renovering av kök samt ändring av planlösning på entréplanet. [-16] Ny träpanel och tilläggsisolering. [-16] Till- och ombyggnation av del av garage till tvättstuga, renovering av wc övre plan. [-17] Renovering av ytskikt övre plan

  Uppvärmning

  Vattenburet system via fjärrvärme

  Bredband

  Fiber via Halmstad stadsnät

  Uteplats/Balkong

  Uterum i västerläge Altan i söderläge

  Bilplats

  Uppställningsplats för 2-3 bilar

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Halmstad Halmstad GA:17 Planbestämmelser: Tomtindelning (1956-09-18) Stadsplan (1953-12-30)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  48 184 kr/år

  Försäkring:

  5 611 kr/år

  Elkostnad:

  9 123 kr/år

  Uppvärmning:

  25 058 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 585 kr/år

  Renhållning:

  2 307 kr/år

  Övrigt:

  1 500 kr/år

  Total driftkostnad:

  48 184 kr/år

  Personer i hushållet:

  4 st

  Kommentar:

  Övrigt avser fiber via Halmstad Stadsnät

  Pantbrev:

  4 st om totalt 2 134 300 kr

  Taxeringsvärde:

  2 276 000 kr varav mark 721 000 kr

  Värdeår:

  1964

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1957

  Tomtarea:

  788m2

  Grund:

  Betongplatta på mark med golvvärme

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor och papptak

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  3-glasfönster + ett blyinfattat

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Vattenburet system via fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  [-09] Nytt yttertak på garaget [-11] Nytt yttertak, ny el [-13] Renovering av sovrum och allrum entréplan [-14] Ny altan och trädäck [-15] Nya fönster, renovering av kök samt ändring av planlösning på entréplanet. [-16] Ny träpanel och tilläggsisolering. [-16] Till- och ombyggnation av del av garage till tvättstuga, renovering av wc övre plan. [-17] Renovering av ytskikt övre plan

  Energideklaration

  Status:

  Beställd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor