Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Slingan 8, Halmstad

Fristående 1½-plans tegelvilla med fint läge på populära Kärleken!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Halmstad

Rum: 5 rok varav 3 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1956

Boarea: 96 m2

Tomtarea: 865 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Med trivsamt läge på populära Kärleken finner ni nu denna trevliga 1½-plans tegelvilla som inom kort står och väntar på ny ägare. Förutom sitt fina läge på omtyckta "slingan" så erbjuds flera mervärden såsom fria utsikter, friköpt tomt om 865 kvm, inglasat uterum samt öppen altan där soltimmarna är flera - allt detta på bekvämt avstånd till centrala Halmstad. Med sin yteffektiva planlösning gäller det att vara på denna sällsynta chans att förvärva denna fristående villa på första parkett där hela familjen kan trivas i många år framöver. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Kacper Czerniewski 0700-906476

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Kacper Czerniewski

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0700-906476

  kacper.czerniewski@lansfast.se

  Planritning Entréplan Övre plan

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Entréhall

   Vi välkomnas av en praktisk entré med inbyggd enkelgarderob. Entréhallen pryds av laminatgolv och tapetserade väggar och finns i anslutning till WC samt ett allrum.

   WC

   Helkaklad WC i anslutning till entréhall. Utrustat med WC, kommod samt städskrubb.

   Badrum

   Via genomgångsdörr genom toaletten når vi badrummet, även detta helkaklat. Utrustat med duschkabin, tvättmaskin och torktumlare.

   Allrum

   In genom entrén och vidare in i bostaden når vi ett allrum som idag agerar matplats. Trevligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier samt altandörren som vetter ut mot den inglasade altanen. Även här finner vi laminat på golv samt tapet på vägg.

   Sovrum

   Till höger om allrummet finner vi två sovrum som båda är inredda med laminatgolv, tapetserade väggar samt två stycken garderober vardera.

   Kök

   Till vänster om allrummet når vi köket. Detta är utrustat med kyl, frys, diskmaskin, spisugn samt diverse förvaringsskåp. Från köket når man även badrummet.

   Allrum

   Via trappan i entréplanets allrum når vi ovanvåningens allrum som idag agerar vardagsrum. Inrett med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns gott om utrymme för en större soffgrupp samt möjligheter att med enkla medel göras om till ytterligare ett sovrum.

   Garderob (arbetsrum)

   På ovanvåningen finner vi även en garderob som idag är inredd som arbetsrum. Laminat på golv och tapet på vägg.

   Sovrum

   Bostadens tredje och sista sovrum finner vi på ovanvåningen. Inrett med laminatgolv och tapetserade väggar.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1956

   Boarea

   96m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fasad

   Tegel

   Stomme

   Betong

   Fönster

   3-glas

   Grundmur

   Betong

   Tak

   Tegel

   Grundläggning

   Platta på mark

   Uppvärmning

   Fjärrvärme (samfällighet)

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Renoveringar

   2013: Fönsterbyte

   Bredband

   Fiber via Halmstads stadsnät

   Övriga byggnader

   Vidbyggt garage med plats för en bil

   Fastighetsbeteckning

   Masurkan 9

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   865m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Halmstad Halmstad GA:17

   Planbestämmelser

   Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde

   Kärleken

   Allmänt om området

   Kärleken är en äldre stadsdel i norra Halmstad. I stadsdelens centrum står en milsten vid det gamla vägskälet mellan Göteborgsvägen och Jönköpingsvägen. Ursprunget till namnet "Kärleken" är inte känt. Namnet är först belagt i mantalslängder från 1800 som benämning på tunnbindargesällen Magnus Wallgrens torp. Ytterligare en förklaring är att torpet fått sitt namn av Kärlekslyckan, namnet på en närliggande lycka (inhägnad ängsmark) som kanske fått sitt namn på samma sätt som många Kärleksstigar i orter runt om i Sverige. Kanske var det rent av vägskälet vid milstenen som fungerade som samlingsplats för traktens ungdomar. Många fler historier om namnet finns i omlopp; bland annat hävdas att en adelsman på det närbelägna Sperlingsholms gods hade sin hemliga älskarinna bland invånarna förr i tiden. Eftersom stadsdelen då främst beboddes av fattiga fabriksarbetare var hemlighetsmakeriet förståeligt. En annan berättelse hävdar att namnet kommer av att man utanför kyrkan i en ek hade en hink upphängd där kyrkobesökare kunde lägga allmosor till de fattiga i församlingen. Alltså, "kärl-eken" eller kanske lika gärna "hink-eken". Lokala affärsidkare använder stadsdelsnamnet flitigt i namnet på sina affärsrörelser. Man kan till exempel äta sig mätt på Kärlekens pizzeria, handla i Kärlekens livs och lämna tipskupongen i Kärlekens spelbutik. När kommunen byggde en ny idrottshall i stadsdelen döptes den först till Kärlekshallen men efter protester ändrades namnet till det mer vardagliga Stenstorpshallen. På 1920-talet fanns en busslinje i Halmstad som gett upphov till många skämt, då den hade sträckningen Kärleken–Lasarettet–Kyrkogården.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Slingan 8, Halmstad

   Kommun: Halmstad

   Område: Kärleken

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 454 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 891 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 563 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 1 st om totalt 1 195 500 kr

   Karta & område

   Halmstad

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Brogatan 20 i Halmstad, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Halmstad!

   Läs mer

   Bobutiken i Halmstad

   Hitta din mäklare i Halmstad

   Liknande bostäder