Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Åsa Bäckväg 115F, Åsa

Gavelradhus på Åsa Bäckväg 115F

Pris:

Pris ej angivet

Radhus - Åsa

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Typ: 1 ½ plan

Byggår: 1978

Boarea: 121 m2

Biarea: 16 m2

Tomtarea: 157 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig! Kliv in i detta radhus om fyra rum och kök på Åsa Bäckväg 115F. Här välkomnas du av ett perfekt planerat och hemtrevligt boende om 121+16 väl omhändertagna kvadratmeter med sociala ytor och härlig atmosfär. I detta hus välkomnas du av en inbjudande och välplanerad hall med gott om plats för både jackor och skor. Vidare finner ni det nyligen renoverade köket med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Huset har tre sovrum, två badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och utgång till det inglasade uterummet. Badrummet i entréplan är nyrenoverat och smakfullt inrett med duschvägg, kommod, handfat och toalett. Huset har en klädkammare i anslutning till hallen samt en väldisponerad och nyrenoverad tvättstuga. I tvättstugan finns bland annat tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och varmvattenberedare. På Åsa Bäckväg 115 F är du medlem i Bäckvägens 2:a Samfällighetsförening. Samfälligheten är välskött och aktiv med god ekonomi, en härlig gemenskap och strukturerade framtidsplaner. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som soprum, lekplats, kvatersstuga och trädgårdstillbehör. I avgiften till samfälligheten ingår även snöröjning, skötsel av grönytor, möjlighet att hyra släp för en billig peng, garage i länga samt basutbud av tv-kanaler via ComHem. Som boende på Åsa Bäckväg bor ni med bekvämt avstånd till Åsa samhälle. Här finner ni den lokala ICA-butiken, bageri, vårdcentral, gym, glasscafé, Strandbaren och mycket mycket mer. Ta en promenad längs med den välordnade kustpromenaden och passa på att ta ett svalkande dopp vid en utav de fina badplatserna du passerar. Här finns såväl sandstränder, klippbad eller bad från stege, perfekt för strandhäng som passar hela familjen. På gångavstånd för familjer med barn finns skolklasser från förskoleklass upp till årskurs 9. Från denna adress är det också nära till busshållplats som snabbt tar er till Kungsbacka eller till Åsa pendelstation för vidare transport till norr och söder. Tåget tar er enkelt vidare till Göteborg på 27 minuter och till Varberg på 14 minuter. Till Kungsbacka tar tåget endast 9 minuter medan bussen tar 20 minuter, perfekt för er som pendlar till annan stad i jobbet!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Anna Åkesson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0707-34 89 81

  anna.akesson@lansfast.se

  Planritning Entréplan Andra visningen

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Genom entrédörren möts ni av en rymlig hall tack vare utbyggnationen. Här finns plats för både en hatthylla, skoställ samt en sittmöbel för avlastning. De ljusa väggarna skapar en stilren kontrast mot golvet som är genomgående för hallen, köket samt klädkammaren. I hallen, klädkammaren och entréplanets badrum finns komfortabel elburen golvvärme. I hall och entréplanets badrum sitter spotlight för en snygg och bra belysning. Till vänster i entrén finner ni ingången till bostadens klädkammare och till höger tar ni er vidare till köket.

   Kök

   Välplanerat kök med gott om arbetsyta och fin förvaring bakom de vita luckorna. Här finns även plats för ett större matbord så att hela familjen kan sitta tillsammans. Den maskinella utrustningen består av ugn, micro, diskmaskin, spishäll, köksfläkt samt kyl och frys i fullhöjd. Köket och samtliga vitvaror är köpta från IKEA, 2013.

   Tvättstuga

   Husets tvättstuga är väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och varmvattenberedare. Tvättutrymmet renoverades 2018.

   Vardagsrum

   Husets rymliga och lättmöblerade vardagsrum bjuder på härliga umgängesytor, fint ljusinsläpp och utgång till det inglasade uterummet. I detta rum finns plats för en stor soffgrupp med tillhörande soffbord och fåtölj, tv-bänk samt en matsalsmöbel för det större sällskapet och trevliga middagsbjudningar. Golvet består av ett betsat parkettgolv och väggarna är tapetserade med ljus medaljongtapet.

   Badrum 1

   Helkaklat och stilsäkert badrum som renoverades 2018. Här finns en toalett, duschutrymme med infällbara glasväggar, handfat med kommod samt badrumsskåp för förvaring.

   Övre hall och badrum

   När ni tar trappan upp till bostadens andra våning möts ni av en hall med utsmyckande fondtapet samt vitmålade väggar. Denna hall binder samman bostadens andra våning på ett behagligt sätt och leder er vidare till de tre sovrummen samt det andra badrummet. Badrum med badkar som uppskattas av både barnen och de vuxna. Utöver badkar finns här en toalett och handfat med kommod samt tillhörande spegelskåp. Här är väggarna kaklade och golvet bekläds av en våtrumsmatta.

   Sovrum 1, 2 & 3

   Från övervåningen når du husets master bedroom – ett inbjudande och harmoniskt rum med laminatgolv och fondtapet. Rummet har fint ljusinsläpp, skjutdörrsgarderob och möbleras med enkelhet av dubbelsäng, sängbord och byrå för förvaring. Bostadens två andra sovrum används idag som barnrum. Rummen kan möbleras med säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Samtliga sovrum har varsin takkupa som ger en känsla av rymd och i rummen finns även inspektionsluckor till kattvindarna.

   Uteplats/Balkong

   Bostadens härliga uterum finner ni på baksidan. Här kommer solen fram under tidig förmiddag och stannar till kvällen. Bostadens andra uteplats är belägen vid entrén. Denna stenbelagda uteplats erbjuder tidig morgonsol för en välbefinnande frukost i lä.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 ½ plan

   Byggår

   1978

   Boarea

   121m2 (Areauppgifter enligt uppmätning av areakonsult)

   Biarea

   16m2

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2013-08-13
   Energiprestanda: 88 kWh/m2 och år

   Fasad

   Mexitegel/Trä

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glasfönster/isolerglas

   Bjälklag

   Trä

   Tak

   Betongpannor och papp

   Grundläggning

   Platta på mark

   Uppvärmning

   Direktverkande el och luftvärmepump

   Ventilation

   Mekanisk frånluft

   Renoveringar

   2020: Skrapat och målat fönster på framsidan. Målat golv och väggar samt nya möbler i badrummet i bostadens andra våning. 2019: Ny motor till den mekaniska frånluftsfläkten. 2018: Badrum och tvättstuga - Badrumsvärlden Bauhaus. Ny tvättmaskin, överskåp i tvättstugan och ny större varmvattenberedare. 2017: Genomgång av fastighetens el samt nytt proppskåp - Electro Emanuel. Värmegolv i entré och klädkammare. Spotlights i entrén. Bytt regulator till mekaniska frånluftsfläkten. Renoveringar utförda av tidigare ägare: 2016: Förrådstak ovanför klädkammaren. Nytt golv i köket, klädkammaren och hallen. 2015: Nya fönster - andra våningen. Tilläggsisolerat och bytt träfasaden på gaveln. Ovanstående renoveringar är utförda av Danab 2014: Tvättade och behandlade taket med hjälp av Taktvättarna 2013: Nytt kök - IKEA Övriga renoveringar: 2013: Nya tapeter och golv i sovrummen, målat uterummet, målat trappan och bytt trappstegsmatta.

   TV

   Via ComHem, ett basutbud av tv-kanaler ingår i samfällighetsföreningen.

   Bredband

   Via ComHem.

   Fastighetsbeteckning

   Åsa 1:277

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   157m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Garageplats i länga med plats för en bil.

   Övrigt

   I förvärvandet av bostaden ingår: Garderober under trappan, blå garderob i barnrum, garderob med skjutdörr i master bedroom samt skoskåp i klädkammaren. I förvärvandet av bostaden ingår inte: Tripptrapp-skåp och rosa garderob i barnrum.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Åsa GA:3 ändamål: Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Åsa GA:8 ändamål: Vägar, Grönområden

   Planbestämmelser

   Byggnadsplan

   Åsa

   Allmänt om området

   Åsa har varit en populär badort för både göteborgare och boråsare i mer än hundra år, särskilt Åsa Havsbad. Tätorten har vuxit efter hand som fler bosatt sig här året runt, ofta i villa, till detta mysiga lilla samhälle. Stränderna i Åsa vetter främst söderut, med utsikt mot Vendelsö och Hallandskusten. Kommunikationerna till resten av Kungsbacka kommun och hela Göteborgsområdet fungerar mycket bra, sedan 2013 finns här pendelstation längs Västkustbanan som trafikeras av både Västtrafik och Öresundstågen. Finns i området: - Hav, strand och blandad natur. - Bra service med butiker, restauranger och bensinstation. - Två skolor med F-9, förskolor, smidig pendling till gymnasium i Kungsbacka. - Bra kommunikationer.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Åsa Bäckväg 115F, Åsa

   Kommun: Kungsbacka

   Område: Åsa

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 2 189 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 293 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 896 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 8 st om totalt 2 317 000 kr

   Driftkostnad: 36 907 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 16 500 kr/år

   Elförbrukning: 13 672 kWh/år

   Vatten & avlopp: 4 500 kr/år

   Samfällighet: 10 007 kr/år

   Försäkring: 4 700 kr/år

   Övrigt: 1 200 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 45 256 kr)

   Kommentar till driftkostnad: I bostaden bor en familj på två vuxna och två barn. I kostnaden för uppvärmningen ingår även kostnaden för hushållselen. Kostnaden på övrigtposten representerar vägavgiften i Åsa. I samfällighetsavgiften ingår: Lån av trädgårdstillbehör och gräsklippare, lån av släp mot låg ersättning, sophantering, snöröjning, lån av kvatersstuga, skötsel av grönytor och lekstuga, garage i länga samt ett basutbud av tv-kanaler via ComHem. Hemsida till Bäckvägens 2:a samfällighetsförening: https://bv2s.se/

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Kungsbacka

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 8 i Kungsbacka, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungsbacka

   Hitta din mäklare i Kungsbacka

   Liknande bostäder