Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Götgatan 14, Huskvarna

Gavelradhus i attraktiv läge!

Pris:

2 695 000 kr

Radhus - Huskvarna

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 plans radhus.

Byggår: 1983

Boarea: 140 m2

Tomtarea: 269 m2

Länsdeklarerat Plus

Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

Varmt välkomna till Götgatan och detta 2-plans radhus om 140 kvm! Kliver in i en välplanerat boende där köket finns direkt till höger med plats för matsalsbord om 6-8 personer. Ett kök med öppenhet mot vardagsrum samt utgång till ett uterum i västerläge med tillhörande trädäck. På entréplan finner ni även ett badrum med dusch samt tvättstuga rummet intill. En trappa upp på övre plan finner ni 4 sovrum, klädkammare samt ett badrum med badkar. Ena sovrummet innehar även utgång till en balkong i västerläge. Här finns alla möjligheter för den kreativa att skapa sin egna familjedröm. Med en välskött samfällighet och närhet skolor så är detta område som är väl eftertraktat. Här får ni ta del av en lättskött tomt med lekpark vid husknuten. Låg driftskostnad med luft/luft värmepump som ersattes för dryga 10 år sedan. Frågan om fiber dyker alltid upp på visningar och detta är något som fastigheten innehar. Tillhörande förråd finns på framsidan av husbyggnaden. Garage i länga finns på området med tillhörande utomhusparkering. Härliga strövområden utmed Huskvarna-ån samt närhet till Vapenvallen och Smedbyn. Gångavstånd till de centrala delarna av Huskvarna där ni finner diverse livsmedelsbutiker, apotek, gym samt bibliotek. Attraktivt läge för familjer där Södergårdskolan finns runt knuten. Så närheten förskolor/skolor, bussförbindelser och andra vardagliga nödvändigheter gör detta objekt extra intressant. Radhuset är besiktat, energideklarerat samt dolda-fel försäkrat. Besiktningsprotokollet finns tillgängligt på mitt kontor samt vid visning. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer

Pris

2 695 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 06 December

  14:00 - 15:00

  Bokad visning - Vänligen anmäl er på våran hemsida!

  Ansvarig mäklare

  Andreas Johansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0734-13 11 08

  andreas.j.johansson@lansfast.se
  Planritning
  Planritning

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Uteplats/Balkong

   Uterum med tillhörande trädäck i västerläge.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plans radhus.

   Byggår

   1983

   Boarea

   140m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd den 2020-08-21
   Energiklass:
   Energiprestanda Primärenergital: 88 kWh/m2 och år

   Fasad

   Träpanel

   Stomme

   Trä

   Fönster

   3-glas isolerfönster

   Tak

   Sadeltak med betongpannor

   Grundläggning

   Krypgrund

   Uppvärmning

   Vattenburen el + luft/luft värmepump

   Ventilation

   Mekanisk Frånluft

   Bredband

   Fiber.

   Övriga byggnader

   Förråd samt Garage.

   Fastighetsbeteckning

   Ingenjören 11

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   269m2

   Övrigt om tomt

   På området finns en lekplats, studsmatta och grönområde för spel och lek.

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Parkering

   Gararageplats i länga samt 1-2 parkeringar utomhus. Finns gästparkering.

   Servitut och andra rättigheter

   Gemensamhetsanläggning: Jönköping Ingenjören GA:1 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt

   Planbestämmelser

   Tomtindelning Stadsplan

   Huskvarna söder

   Allmänt om området

   Området har en blandad bebyggelse med både villor och flerbostadshus. Här ligger Folkets park med ett rikt musikliv och aktiviteter. En bit ner i backen mot Huskvarna ligger 7-Eleven som har öppet dygnet runt. Huskvarna Söder har mycket att erbjuda både historiskt och kulturellt. Mycket spelar sig mot den värdsberömda Husqvarna fabriken. Ett exempel är också Smedbyn som är ett område som byggdes åt Huskvarna fabriken på 1700 talet. En fantastisk miljö att vistas i som även bjuder på julskyltning i december . Här kan ni passa på att besöka Husqvarna Museum och ta del av fina utställningar relaterade till Husqvarna AB.

   Kommunikation

   Du tar dig smidigt in till Huskvarna centrum på bara några få minuter. Jönköping ligger ca 10 min bort. E4 :a har smidiga på/avfarter så det är lätt att komma ut på de stora vägarna. Åker du kollektivt tar du bara bussen både 1:an och nummer 15 stannar i närheten.

   Tjänster i området

   Här finns ett konditori, populär pizzeria och Huskvarnas tågstation. Vill du ta en promenad in till Huskvarna centrum gör man det på knappa 10 minuter. För den som gillar naturen ligger Öxnegården och fritidsområdet därikring på bekvämt avstånd. Här finns också en idrottsanläggning (vapenvallen) för flertalet aktiviteter såsom fotboll och ishockey. Handla gör du smidigt i Huskvarna centrum där både Ica-butik och Willys finns att tillgå. I området finns många förskolor. Södergårdsskolan i Huskvarna är en F-6 skola. Engelska Skolan F-9, Sanda Gymnasiet 7- Gymnasiet dessa ligger precis intill folketspark.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Götgatan 14, Huskvarna

   Kommun: Jönköping

   Område: Huskvarna söder

   Boendeform: Radhus - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 2 695 000 kr

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 1 777 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 1 324 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 453 000 kr

   Taxeringsår: 2018

   Pantbrev: 3 st om totalt 670 000 kr

   Driftkostnad: 24 537 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Uppvärmning: 13 000 kr/år

   Elförbrukning: 11 736 kWh/år

   Vatten & avlopp: 4 632 kr/år

   Samfällighet: 3 600 kr/år

   Renhållning: 3 305 kr/år

   Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8 349 kr (totalt 32 886 kr)

   Kommentar till driftkostnad: - Uppvärmning + El i samma totalkostnad. (Vattenburen el + luft/luft värmepump) - Samfälligheten: Gemensamma ytor tas från samfällighetens kassa. - Renhållning: 2095:-/år + 1210:-/år (fast avgift)

   Antal personer i hushållet: 4 st

   Karta & område

   Jönköping

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Barnarpsgatan 21 i Jönköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Jönköping!

   Läs mer

   Bobutiken i Jönköping

   Hitta din mäklare i Jönköping

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder