Åkergatan 40, Haparanda

730 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Bågen 20

  Adress

  Åkergatan 40 - Haparanda

  Kommun

  Haparanda

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1969

  Boarea

  117m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  32m2

  Tomtarea

  741m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4 sovrum

  Område

  Närsta

  Tillträde

  15-08-2019

  Utgångspris

  730 000 kr

  6 239 kr/m2

  Villa i populära och omtyckta Närsta

  Varmt välkomna till detta trevliga 1-planshus på Åkergatan i populära och omtyckta Närsta. Här kan du flytta in i ett trevligt boende med flera rum, bra planlösning och gedigna parkettgolv. Huset ger dig tillgång till fem rum och kök att möblera och inreda. Dubbla altaner, vidbyggt garage, bakugn och öppenspis. Riktigt låga driftkostnader! Välkomna på visning! Husets trädgårdstomt är både lättskött och praktisk. I anslutning till huset finns också ett vidbyggt garage med plats för bilen och bra förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett av Haparandas mest populära områden med ett av Närstas trevligaste lägen. Bara ett stenkast bort hittar du förskola, skola och affärer. Med en kort promenad når du även Centrum och inom några minuter är du vid På gränsen shoppingcenter. Vi ses på visningen!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Planlösning

  Entré/hall, vardagsrum, kök, 4 sovrum, badrum, WC samt bastu med tillhörande duschutrymme.

  Entré/hall

  Det första vi möts av när vi kommer in i huset är en inbjudande och praktisk hall med hatthylla, klädhängare och bra förvaringsmöjligheter. Hallen har ljusa väggar och parkettgolv.

  Kök

  Ett funktionellt och lite äldre kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Vitvaror: spis -17 fläkt -17 kyl -05 frys -05

  Vardagsrum

  Vardagsrummet är socialt och erbjuder bland annat flera fönster med härligt ljusinsläpp. Detta rum har tapetserade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 1

  Från den inre hallen når du detta sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv. Ett rymligt rum med två fönster och plats för garderober och stor säng.

  Sovrum 2

  Sovrum 2 med tapetserade väggar och parkettgolv. Här erbjuds dessutom plats för säng, nattduksbord och garderober.

  Sovrum 3

  Ett lite mindre rum med plats för exempelvis säng, sängbord och skrivbord. Sovrummet har tapetserade väggar och parkettgolv.

  Sovrum 4

  Ett lite mindre rum med plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Detta sovrum har tapetserade väggar och parkettgolv. Rummet passar utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

  Badrum

  Ljust badrum med kakel och klinker. Utrusning: dusch, WC och tvättställ.

  Tomt

  Trädgårdstomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1969

  Nytt plåttak -07 Nyinstallation bakugn -03

  Uppvärmning

  Direktverkande el, bakugn

  TV

  TV-antenn

  Bredband

  Bredband via fiber

  Uteplats/Balkong

  Uteplats 1: Altan i österläge Uteplats 2: Altan i västerläge

  Bilplats

  Gårdsplan samt vidbyggt garage

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  3878 kr / år

  Driftkostnad:

  30 094 kr/år

  Försäkring:

  3 921 kr/år

  Elkostnad:

  5 000 kr/år

  Uppvärmning:

  15 773 kr/år

  Vatten/avlopp:

  2 400 kr/år

  Renhållning:

  2 400 kr/år

  Sotning:

  600 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 094 kr/år

  Personer i hushållet:

  1 st

  Pantbrev:

  3 st om totalt 150 000 kr

  Taxeringsvärde:

  517 000 kr varav mark 74 000 kr

  Värdeår:

  1969

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1969

  Tomtarea:

  741m2

  Grund:

  Platta på mark

  Grundmur:

  Betong/lättbetong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Armerad betong

  Fasad:

  Tegel/träpanel

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  2+1-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el, bakugn

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Nytt plåttak -07 Nyinstallation bakugn -03

  Energideklaration

  Status:

  Ej utförd

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor