Ekorrstigen 35, Haparanda

1 050 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Linnean 30

  Adress

  Ekorrstigen 35 - Haparanda

  Kommun

  Haparanda

  Typ

  1 plan

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1978

  Boarea

  130m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Tomtarea

  735m2 - Friköpt

  Rum

  4 rok varav 3 sovrum

  Område

  Marielund

  Utgångspris

  1 050 000 kr

  8 077 kr/m2

  Påkostad 1-plansvilla i Marielund

  Varmt välkommen till Ekorrstigen 35 i Marielund! Här finns en fin enplansvilla med 4 rum och kök. Mycket bra planlösning och ett rymligt vardagsrum med utgång till altan. Helkaklat badrum och trevlig "aina valmis" bastu. Omfattande renoveringar gjorda in och utvändigt. Mycket påkostad med bl.a. vattenburen golvvärme, solcellsanläggning och FTX ventilation. Vidbyggt garage och hörntomt. Välkommen på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Rumsbeskrivning på markplan om ca 130 m² Entré, hall, kök, vardagsrum med utgång till altan på husets baksida. Tre sovrum varav ett med "walk in closet", helkaklat badrum med bastu, WC samt rum för klädvård.

  Tomt

  Tomtarea 735 m² (friköpt). Tomten: hörntomt, trädgårdstomt med svarta och röda vinbärsbuskar.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Vidbyggt förråd.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1978

  -12 Vattenburen golvvärme -12 Kök, badrum, bastu... -16 Yttertak -16 Mekanisk ventilation, FTX -16 Tilläggsisolering vindsbjälklag (lösull) -17 Solcellsanläggning.

  Uppvärmning

  Elpanna med vattenburen golvvärme

  TV

  TV-antenn.

  Bredband

  ADSL.

  Uteplats/Balkong

  Altan, läge norr.

  Bilplats

  Bilplats 1: Gårdsplan. Bilplats 2: Garage med elmotordriven takskjutport.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Haparanda Linnean ga:1, Ändamål: ledningar för vatten, spillvatten och regnvattenmed tillhörande brunnar mm, centralantenn förradio och tv med tillhörande ledningar, förstärkare mm, lekplatser, parkeringsplats, grönområden och kommunikationsytor. Samfälligheter: Haparanda Haparanda s:5, Andel: 1/30, Ändamål: gemensam mark Ändamål: vatten och avlopp, Rättighetstyp: ledningsrätt, Akt: 25-F1980-492.1 Planbestämmelser: Stadsplan: Mattila, etapp I, Datum: 1977-02-07 Akt: 25-P77/8

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  4268 kr / år

  Driftkostnad:

  40 700 kr/år

  Försäkring:

  4 000 kr/år

  Elkostnad:

  7 500 kr/år

  Uppvärmning:

  20 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  6 000 kr/år

  Renhållning:

  2 200 kr/år

  Vägavg/snö:

  1000 kr/år

  Total driftkostnad:

  40 700 kr/år

  Pantbrev:

  4 st om totalt 581 400 kr

  Taxeringsvärde:

  569 000 kr varav mark 79 000 kr

  Värdeår:

  1979

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1978

  Tomtarea:

  735m2

  Grund:

  Platta på mark

  Grundmur:

  Betong

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Armerad betong och trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Plåt

  Plåtarbete:

  Lackerad plåt

  Fönster:

  2+1-glasfönster

  Ventilation:

  Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

  Uppvärmningssystem:

  Elpanna med vattenburen golvvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  -12 Vattenburen golvvärme -12 Kök, badrum, bastu... -16 Yttertak -16 Mekanisk ventilation, FTX -16 Tilläggsisolering vindsbjälklag (lösull) -17 Solcellsanläggning.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor