Objektbild

Hällmarksgatan 1, Luleå

Nu finns ett fantastiskt läge att flytta till det populära och barnvänliga Hällbacken!

Pris:

Pris ej angivet

Friliggande villa - Luleå

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Byggår: 2018

Boarea: 150 m2

Tomtarea: 1 476 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Nu finns ett fantastiskt läge att flytta till det populära och barnvänliga Hällbacken i en modern villa i vinkel som fångar solen från tidig morgon till kväll! Husmodellen heter Tove och är 1-planshus med öppen och luftig planlösning. Bra kök med köksö och gott om plats för en större matgrupp som med enkelhet kan dukas upp till ett långbord när festligheter tillåts. Från köket/allrummet når du även trädgården, altanen om ca 70-75 kvm, med ett altantak. På framsidan vid entrén finns en altan på ca 10 kvm där man kan avnjuta det tidiga morgonkaffet. Vardagsrummet ligger i vinkeldelen och ger rummet både ljus och rymd. Huset har 4:a sovrum och det stora sovrummet har plats för gott om förvaring. Finns även tvättstuga, gäst-wc och badrum från hallen. Huset har klassisk exteriör med stående panel och sadeltak. Tomten hör till områdets största med ca 1480 kvm. Friköpt trädgårdstomt med en stor och lättskött gräsmatta. På gården finns även en odlingsbädd med 6 stycken pallkragar där de är planterat smultron och jordgubbar. Friggeboden är ca 12 kvm. Garaget är ca 55 kvm med en mellanvägg för förvaring. Garaget har el och internet. Garaget är fristående och värms med en luftvärmepump. Uppfarten med sina ca 100 kvm och gången upp till huset är stenlagd. I samband med det gjordes även stödmuren på husets framsidan. Detta ger ett mycket påkostat och snyggt intryck. Muren är ca 25-30 m med en stentrappa mot husets entré. På stödmuren har man även hunnit med att plantera en häck. Häcken ger både ett ombonat intryck samtidigt som det minskar insynen. Nybyggt hus ger låga driftkostnader och dessutom är fastigheten befriad från den kommunala fastighetsskatten dom 15 första åren! Hällbacken är ett relativt nytt bostadsområde i Luleå kommun som till största delen är bebyggt med villor men även med en bostadsrättsförening och förskola. Här bor du i vacker och naturskön miljö med cirka 10 minuters bilfärd från Luleås stadskärna. Dessutom har du områdets lekplats ett stenkast från huset. Fina gång- och cykelvägar samt lek- och grillplats vid närliggande Sinksundet.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Petter Lindmark

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0706-55 01 08

  petter.lindmark@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Byggnad

   Byggår

   2018

   Boarea

   150m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fastighetsbeteckning

   Björsbyn 1:307

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   1 476m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

   Planbestämmelser

   Detaljplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Hällmarksgatan 1, Luleå

   Kommun: Luleå

   Område: Hällbacken

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Typ: 220, Småhusenhet, bebyggd

   Taxeringsvärde: 3 316 000 kr

   Taxeringsvärde för byggnad: 2 695 000 kr

   Taxeringsvärde för mark: 621 000 kr

   Taxeringsår: 2019

   Pantbrev: 1 st om totalt 3 145 000 kr

   Driftkostnad: 35 712 kr/år

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 19 575 kr/år

   Vatten & avlopp: 9 469 kr/år

   Renhållning: 2 168 kr/år

   Försäkring: 4 500 kr/år

   Karta & område

   Luleå

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Köpmantorget i Luleå, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Luleå!

   Läs mer

   Bobutiken i Luleå

   Hitta din mäklare i Luleå

   Liknande bostäder