Kalkstensvägen 10, Örebro

2 895 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fastighetsbeteckning

  Flintan 3

  Adress

  Kalkstensvägen 10 - Örebro

  Kommun

  Örebro

  Typ

  1 ½ plan med källare

  Boendeform

  Friliggande villa

  Byggår

  1971

  Boarea

  166m2

  Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

  Biarea

  132m2

  Tomtarea

  610m2 - Friköpt

  Rum

  5 rok varav 4-6 sovrum

  Område

  Lundby

  Eller högstbjudande

  2 895 000 kr

  17 440 kr/m2

  Stor 1,5 plansvilla med källare som vetter mot skogen.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Mycket välunderhållen villa med ytterläge mot väster! Generösa ytor för den stora familjen, hela 298 kvm totalyta (166 + 132 kvm) Bostadshuset entréplan bjuder in dig till en välkomnade hall, två sovrum, ett badrum och en nyrenoverad gästtoalett. Vardagsrum med stavparkett och utsikt mot skogen. Köket med ljusa köksluckor och rejält med förvaringsutrymmen och utgång till en inglasade uteplatsen med klinker. Övre plan erbjuder Dig/Er två stora sovrum, ett badrum som byggdes 2018, en klädkammare och ett förråd. Källarplan innehar en stor gillestuga/rum, kontorsrum, tvättstuga, bastu, duschplats och pannrum. Varmt välkomna på visning!

  Ansvarig mäklare

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Entréplan: HALL med klinker- (golvvärme) och laminatgolv. Spotlights Stort KÖK med klassiska köksluckor i vitt och bra med förvaringsutrymmen. Kyl, frys, inbyggnadsugn, häll, inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Utgång till den inglasade uteplatsen. VARDAGSRUM med parkettgolv, målade väggar och spotlights. SOVRUM med parkettgolv och tapet. SOVRUM med parkettgolv och ljusa väggar. Påkostat och välplanerat BADRUM med kakel och klinker i ljusa färger (golvvärme) samt infällda spotlights. duschplats, tvättställ och toalett. GÄST WC Med klinker, golvvärme, kakel, wc och handfat. Övervåning: SOVRUM med parkettgolv och ljusa väggar. FÖRRÅD samt KLÄDKAMMARE. SOVRUM med parkettgolv och tapet. BADRUM med kakel, klinker, wc, handfat och duschplats. Handdukstork. Källarvåning: GILLESTUGA/HOBBYRUM med laminatgolv och ljusa väggar. Spotlights. SOVRUM/KONTOR med plastmatta och tapet. TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torktumlare - båda från högklassiga Miele. Kakel och klinker samt duschkabin. BASTU. PANNRUM FÖRRÅD

  Tomt

  Tomt om 610 m² (friköpt) med baksida som vetter mot skogsområde i västerläge. Fint planerad med marksten (-11), grönytor.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1971

  Uppvärmning

  Bergvärme NIBE

  TV

  Comhem

  Bredband

  Comhem, fiber på gång, köparen står betalningsansvarig.

  Uteplats/Balkong

  Generöst tilltaget uterum (-03) med klinkergolv (isolerat) och skjutglaspartier. Perfekt planerat i västerläge för långa och trevliga sommarkvällar.

  Bilplats

  Dubbelgarage samt uppställningsplats för två bilar framför.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Örebro Mikael GA:5, Gemensamhetsanläggning: Örebro Mikael GA:6 Last: Avtalsservitut: Kraftledning Mm, 18-IM1-22/11.1 Planbestämmelser: Ändring Av Dp (1991-08-20) Tomtindelning (1970-08-14) Stadsplan (1970-08-03)

  Möjligt tillträde

  Enligt överenskommelse

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  8049 kr / år

  Driftkostnad:

  45 372 kr/år

  Försäkring:

  3 500 kr/år

  Elkostnad:

  6 000 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 000 kr/år

  Renhållning:

  1 500 kr/år

  Samfällighet:

  30 372 kr/år

  Total driftkostnad:

  45 372 kr/år

  Kommentar:

  I samfällighetsavgift ingår kabel-TV samt skötsel av gemensamma ytor i området.

  Pantbrev:

  10 st om totalt 1 845 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 170 000 kr varav mark 450 000 kr

  Värdeår:

  1971

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1971

  Tomtarea:

  610m2

  Grund:

  Källare

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Tegel och träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  2-glasfönster -99 (ej fönster mot uteplats)

  Ventilation:

  Självdrag

  Uppvärmningssystem:

  Bergvärme NIBE

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor