Abborrvägen 19, Linköping

2 950 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Timmerhuggaren 2

Adress

Abborrvägen 19 - Linköping

Kommun

Linköping

Typ

1 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1958

Boarea

101m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

319m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 2 sovrum

Utgångspris

2 950 000 kr

29 208 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fräsch 50-talare

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till Abborrvägen 19 i Åleryds genuina och trivsamma femtiotalsmiljö. Här finns ett fräscht enplansradhus byggt 1958. Ett bekvämt boende som passar såväl ungdomar som seniorer. Boyta 101 m². Ljust kök i vitt med gott om arbetsytor och all maskinell utrustning man behöver, öppen planlösning mellan hall och vardagsrum med öppen spis med insats centralt placerat mitt i huset. Vardagsrummet är idag inrett med heltäckningsmatta och ljuddämpat innertak, perfekt för den som är film och musikintresserad. Från vardagsrummet når man den trevliga uteplatsen och trädgården. Huset har idag 2 stycken sovrum men med möjlighet att dela av vardagsrummet vid behov. Helkaklat badrum med både badkar och duschhörna samt en tvättavdelning. Huset har under senare år fått nyare fönster, nydragen el och fiber installerat. Lättskött tomt 319 m² med lugnt läge i området. Nära till populära Hagbyskolan och Nya Munken, förskola, golfbana och Ekholmen centrum. Välkommen till ditt nya boende.

  Ansvarig mäklare

  Kristian Lindgren

  Reg. Fastighetsmäklare

  0735-03 17 67

  kristian.lindgren@lansfast.se Läs mer om Kristian

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Planlösning

  Hall Ljusa väggar, laminatgolv och praktisk skjutdörrsgarderob. Kök Med vita luckor, induktionshäll -17, varmluftsugn, fläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin -18, takspotlights. Matrum Ljusa väggar, laminatgolv. Vardagsrum Med högt till tak, ljusa väggar, heltäckningsmatta, takspotlights, stora fönster samt utgång till altan. Möjlighet att sätta upp vägg om man behöver ha ett extra rum. Sovrum Ljusa väggar, laminatgolv och skjutdörrsgarderob. Badrum/tvättstuga Hel kaklat våtutrymme med golvvärme, toalett, handfat, extra djupt badkar, duschhörna, takfönster samt tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum Laminatgolv och vita väggar.

  Tomt

  Lättskött trädgård med eget växthus.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Garage

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1958

  Fasad målad på framsida samt uterummet på baksidan 2019 Platonmatta under alla golv förutom i matrum.

  Uppvärmning

  Direktverkande el, Luftvärmepump + braskamin

  Bredband

  Fiber.

  Uteplats/Balkong

  Dubbla uteplatser.

  Bilplats

  Garage.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Linköping Tröskaren GA:1 Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 0580K-87/87.1 Planbestämmelser: Ytvattenskydd (2018-03-15) Ytvattenskydd (2017-01-27) Stadsplan (1957-06-27)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  30 546 kr/år

  Försäkring:

  4 564 kr/år

  Elkostnad:

  7 244 kr/år

  Uppvärmning:

  11 097 kr/år

  Vatten/avlopp:

  4 500 kr/år

  Renhållning:

  2 891 kr/år

  Sotning:

  250 kr/år

  Total driftkostnad:

  30 546 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  8 049 kr (38 595 kr)

  Personer i hushållet:

  4 st

  Pantbrev:

  16 st om totalt 2 398 000 kr

  Taxeringsvärde:

  2 356 000 kr varav mark 864 000 kr

  Värdeår:

  1966

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1958

  Tomtarea:

  319m2

  Grund:

  Platta

  Stomme:

  Betong/Trä

  Bjälklag:

  Betong/Trä

  Fasad:

  Trä

  Takbeklädnad:

  Papp

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Direktverkande el, Luftvärmepump + braskamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  Fasad målad på framsida samt uterummet på baksidan 2019 Platonmatta under alla golv förutom i matrum.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor