Blåklintsgatan 19, Linköping

6 495 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Idegranen 12

Adress

Blåklintsgatan 19 - Linköping

Kommun

Linköping

Typ

2 plan

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

2010

Boarea

165m2

Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

Tomtarea

414m2 - Friköpt

Rum

5 rok varav 3 sovrum

Område

Valla

Utgångspris

6 495 000 kr

39 364 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Centralt parhus med öppen planlösning

  Med Länsdeklarerat Plus får du ökad trygghet. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Här kan du läsa mer om Länsdeklarerat Plus.

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkommen till Blåklintsgatan 19, ett rymligt parhus med öppen planlösning och lugnt läge mitt i populära Valla. Huset byggdes 2010, är välplanerat med hela 165kvm boyta fördelat i två plan, två fina trädäck för att följa solens alla timmar, ett isolerat garage och förråd samt en lagom stor lättskött trädgård. Här bor Ni bredvid mysiga Gamla Linköping med gång och cykelavstånd till det mesta så som Linköpings centrum, Mjärdevi Science park, Universitetet, Linköpings Golfklubb och Valla fritidsområde. Nära till bra skolor, dagis och förskolor. Tillträde första kvartalet 2021.

  Ansvarig mäklare

  Marcus Winter

  Reg. Fastighetsmäklare

  0730-39 12 12

  marcus.winter@lansfast.se Läs mer om Marcus

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Planlösning

  Planlösning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Interiör

  Hall med praktiskt klinkergolv och gott om plats för ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Badrum med kakel och klinker, utrustat med handfat i kommod, dusch med vikväggar och en handdukstork. Grovéntre/tvättstuga med klinkersgolv och delvis kaklade väggar i övrigt ljust målat. Bra förvaring med diskbänk och flera skåp, utrustat med tvättmaskin och torktumlare. . Stort förvaringsutrymme innanför tvättstugan. Ett stort härligt vardagsrum i vinkel med utgång till altanen och trädgården. Parkettgolv och ljust målade väggar. Köket är öppet mot hall och vardagsrum. Gott om skåp och praktiska arbetsytor med lyxig granitbänkskiva. Utgång till stenlagd framsida. Utrustat med stor kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn, spis med induktionshäll och diskmaskin. Under trappen ett förråd. Övre plan med allrum, två klädkammare varav ett inrett som kontor , ett badrum och tre sovrum. Master bedroom har en skjutdörrsgarderob med speglar och inredning längs med ena väggen. Ljust målade väggar och en fondtapet, parkett på golvet. De andra två sovrummen har målade väggar, fondtapet och parkett på golvet. Badrum med både dusch och hörnbadkar. Handfat i kommod, wc och handdukstork. Kaklade väggar och klinkers på golvet. Vind med utökad golvyta för extra förvaringsutrymme.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Övriga byggnader

  Isolerat garage och förrådsbyggnad.

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 2010

  2010 Isolering förråd. 2012 Altan baksida. 2018 Målning utsida.

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  TV

  Digitaltv-kanaler via samfällighet.

  Bredband

  Samfällighet med bredband/fiber (Telia)

  Servitut, planbestämmelser m m

  Gemensamhetsanläggning: Linköping Ilbudet GA:1 Planbestämmelser: Detaljplan (2008-09-25)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Driftkostnad:

  36 446 kr/år

  Försäkring:

  4 645 kr/år

  Elkostnad:

  11 074 kr/år

  Uppvärmning:

  11 432 kr/år

  Vatten/avlopp:

  5 162 kr/år

  Renhållning:

  1 133 kr/år

  Samfällighet:

  3 000 kr/år

  Total driftkostnad:

  36 446 kr/år

  Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/avgift:

  4 024 kr (40 470 kr)

  Pantbrev:

  1 st om totalt 2 500 000 kr

  Taxeringsvärde:

  5 222 000 kr varav mark 1 507 000 kr

  Värdeår:

  2010

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  2010

  Tomtarea:

  414m2

  Grund:

  Betong, platta på mark

  Stomme:

  Trä

  Bjälklag:

  Trä

  Fasad:

  Puts med inslag av träpanel

  Takbeklädnad:

  Betongpannor

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Renoveringar:

  2010 Isolering förråd. 2012 Altan baksida. 2018 Målning utsida.

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor