Timjanstigen 10, Linköping

3 500 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Rabatten 14

Adress

Timjanstigen 10 - Linköping

Kommun

Linköping

Boendeform

Friliggande villa

Byggår

1962

Boarea

120m2

Areauppgifter enligt säljarna

Biarea

2m2

Tomtarea

348m2 - Friköpt

Rum

4 rok varav 3 sovrum

Utgångspris

3 500 000 kr

29 167 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Fräscht och bekvämt i ett plan

  Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

  Välkomna till Timjanstigen 10 i lugna och idylliska Fredriksberg. Här finns ett kedjehus byggt 1962 som är något utöver det vanliga. Det är bekvämt med allt i ett plan och dessutom tillbyggt, så nu är boytan ca 120 m² istället för ursprungliga 83 m². Stort härligt kök från 2005 med ny praktisk köksö från 2013 och öppen planlösning mot vardagsrummet med braskamin. Helkaklat fräscht badrum från 2008 och tre fina sovrum varav ett med egen utgång mot baksidan. Tvättstuga med tvättmaskin (2018) och torktumlare (2018). Ljus och välkomnade hall med takcupol för fint ljusinsläpp. Förråd/kontor. Fjärrvärme. Inbrott- och brandlarm. Ny el och jordfelsbrytare. Litet garage/förråd. Bra biluppställningplats för två bilar. Lättskött hörntomt längst in på återvändsgata. Nära till Ekholmens affärscentrum, Landeryds Golfbana, skola, förskola och fina grönområden med Eklandsskapet.

  Ansvarig mäklare

  Per Lindgren

  Reg. Fastighetsmäklare

  0705-15 35 25

  per.lindgren@lansfast.se Läs mer om Per

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Planritning

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Rumsbeskrivning

  Ljus hall med klinkergolv och plats för avhängning. Tvättstuga med våtrumsmatta, tvättmaskin (2018) och torktumlare (2018). Sovrum med parkettgolv. Sovrum med parkettgolv, skjutdörrsgarderob och utgång till uteplats. Sovrum med heltäckningsmatta. Rymligt vardagsrum med parkettgolv, braskamin och utgång till uteplats. Stort kök med vita luckor, bänkskiva i trä, inbyggnadsugn och micro, spishäll, diskmaskin samt kyl och frys. Öppet mot rymlig matplats med utgång till altan. Fräscht badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Dubbla handfat i kommod, dusch samt wc. Förråd, används idag som kontor, parkettgolv.

  Tomt

  Upplåtelseform: Friköpt

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1962

  Uppvärmning

  Fjärrvärme , braskamin

  Uteplats/Balkong

  Uteplats med tak med utgång direkt från köket. Trädäck med utgång från vardagsrum och sovrum.

  Servitut, planbestämmelser m m

  Last: Avtalsservitut: Gångväg, 05-IM3-61/2053.1 Förmån: Avtalsservitut: Gångväg, 05-IM3-61/2064B.1 Förmån: Avtalsservitut: Gångväg, 05-IM3-61/2075.1 Förmån: Avtalsservitut: Gångväg, 05-IM3-61/2086.1 Förmån: Avtalsservitut: Gångväg, 05-IM3-61/2096.1 Förmån: Avtalsservitut: Gångväg, 05-IM3-61/2117.1 Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2018-03-15) Vattenskyddsområde (2017-01-27) Tomtindelning (1961-04-26) Stadsplan (1958-08-15)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Pantbrev:

  11 st om totalt 2 112 000 kr

  Taxeringsvärde:

  1 762 000 kr varav mark 869 000 kr

  Värdeår:

  1962

  Typ:

  220, Småhusenhet, bebyggd

  Byggnad

  Byggår:

  1962

  Tomtarea:

  348m2

  Grund:

  platta på mark

  Stomme:

  Lättbetong

  Bjälklag:

  Betong,trä

  Fasad:

  Puts

  Takbeklädnad:

  Betongpannor,papp

  Fönster:

  3-glasfönster

  Uppvärmningssystem:

  Fjärrvärme , braskamin

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

  Energideklaration

  Energiklass:

  E

  Status:

  Utförd

  Deklarationsdatum:

  2019-10-17

  Primärenergital:

  181 kWH/m² per år

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor